BuzzerBeater Forums

BB Srbija > National Team Debate Thread

National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
11
208905.175 in reply to 208905.163
Date: 2/9/2012 4:35:03 AM
Overall Posts Rated:
164164
Svasta,znaci po tebi sad kad bi Duda Ivkovic krenuo da igra ovu igru iz 5. lige trebao bi da postuje i da se obraca sa Vi nekom prvoligasu koji je mozda neki balavac od 15 godina?
Cek, ko bi bio Duda Ivkovic u BB svetu? Ja cu ti odgovoriti, pa samo jedan IV-o ili V-o ligas i nista vise, jer ova igrica je veoma razlicita od onog sto on zna i u sta on veruje, tako da nemoj mesati babe i zabe.
Ja ne znam sto je toliko bitno u ovoj igrici koliko imas godina, ja mislim da je mnogo bitnije kakav si covek, jer godine nista ne znace ako je neko pametan i zreo. Ima menadzera koji su sa toliko godina osvojili BBB, pa sta onda, ne trebaju se postovati jer su "balavci" po tvom misljenu? Daj bre, mani se corava posla.

Mislim na to da niko nikoga ne treba ovde uslovljavati na Vi ili da ga vise postuje samo zbog bb uspeha,jer taj neko ko zna ko je i sta je u stvarnom zivotu,a ovo je igrica.

Cek, opet se isto pitanje poteze... Sta ima veze sto je neko i npr. radnik gradskog zelenila(bez uvrede ako se neko pronadje) ako je dobar covek i ako je dosta uradio na ovoj igrici, sto se ne bi obracao njemu sa Vi? Ali to sto ih je Milan oslovljavao sa Vi, to je samo njegova kultura. Bas kao sto si rekao, OVO JE IGRA, i nigde nema licnog obelezja, slike, datumi, mesta prebivalista i ostalo jer to nije bitno za BB, tako da, samo igraj igru, i uzivaj... ;)

@Sire
Sve pohvale za to sto si uradio, mani se ovih prozivki, samo pokusavaju da te iznerviraju... I ti, a i mi znamo sta si uradio, koga si istrenirao, i koga trenutno treniras, i zbog tog ti HVALA! :)

Last edited by Мирко at 2/9/2012 4:36:33 AM

This Post:
00
208905.176 in reply to 208905.170
Date: 2/9/2012 5:28:23 AM
Overall Posts Rated:
178178
Jeste da su isptiti odlozeni, ali mogao bi da spavas malo covece, ima Kosta da vam da razmedju sigurno :))
Da ti odgovorim na ona pitanjca..Nama sem sredine i krajeva nista ne fali :)) Salu na stranu najvise smo limitirani na krilnim pozicijama (K i KC)..Sem Tarabica mi to nemamo.. Fale nam multiskileri, nesto sto Francuzi rade dugi niz godina sto mi se jako svidja.. Sto se tice nadolazecih igraca tu ima svega, i ako zadrzimo sve te igrace kod nas moze se dosta ocekivati.. Sirko ima 3 bas takva igraca kakva nam nedostaju i nadam se da ce ostati kod njega dok ne zaigraju za A tim.. Ja pravim Bajagica ali na njega ce se duze cekati, a Stankovic ce po mom planu biti bek sa dosta dobrim unutrasnjim skilovima.. Ti radis Vasovica na isti nacin, kod Trbe je Spasov.. Tako da uz ovaj postojeci kadar koji nije toliko los, ima nade za nas da uskoro postanemo ozbiljna reprezentacija..

This Post:
00
208905.177 in reply to 208905.170
Date: 2/9/2012 5:37:25 AM
Overall Posts Rated:
309309
Cekao sam da neko drugi prvi odgovori da ne bude da si to pitanje postavio da se ja isticem pametnim odgovorom :D

Slazem se sa Navarom. Trenutno je sf/pf najveci problem. Taraba i Brkljac ce u penziju polako, a trenutno nema prave zamene. Muhic moze da se koristi na pf, steta sto je sezona treninga izgubljena. Nadam se da ce sadasnji trener da nastavi sa treningom. O slucaju Grujin ne treba trositi reci. Kod nekog naseg menadzera u inostranstvu je, u farmi, i taj neko ne zeli saradnju, tera inat zajednici. Nek je ziv i zdrav. Andic, Marinkov, Spasov, Siretova deca, Navarov mali, Vasovic, Jeretin. Ima kandidata koji ce moci da pomognu na tim pozicijama. Nas problem je sto nam do pre koju sezonu spoljni igraci uopste nisu imali unutrasnje skilove, kao i centri spoljne. To je pocelo da se menja u ove dve sezone. Imamo sada Dulanovica, Samurajevog Novakovica, Nadja itd koji imaju ok unutrasnje skilove. Steta zbog Canovica, koji ima vec 27 god, a jedino je nase "drvo" sa OD 10. Nedostaje nam sada mnogo toga, ali kroz 2-3 sezone mislim da cemo imati sve.

Last edited by Trbazzi at 2/9/2012 5:38:14 AM

This Post:
00
208905.178 in reply to 208905.177
Date: 2/9/2012 6:35:16 AM
Overall Posts Rated:
199199
Evo i ja se ko i Speedy povlacim,znao sam da nemam nikakve sanse da postanem selektor,a i nisam ni zeleo,samo sam hteo videti kao i speedy koliko ljudi postuje mene i koliko bi glasova dobio na izborima.Moj glas ide Trbi,jer on zna da radi sa repkom,aili ne kazem da Navaro ne zna,taman posla,nego da Trba ima vise iskustva sa repkom(pa makar to bila mlada),a Navaro sa svojim timom,ostali kandidati nisu toliko ozbiljni,mozda bi i SRB-IN mogao da vodi repku ali nebi to bilo to.Pozdrav,i kad bi imali pobeda koliko svadja i raspravka,gde bi nam bio kraj. :)
I jos nesto kao sto sam rekao u prethodnom postu:САМО СЛОГА СРБЕ СПАШАВА (ма ко био селектор).

Last edited by *DJolle* at 2/9/2012 6:40:15 AM

From: Shone

This Post:
00
208905.179 in reply to 208905.132
Date: 2/9/2012 7:46:19 AM
Overall Posts Rated:
202202
Bilo je par ljudi ovde koji su podredili bili svoje timove zarad napretka repke i krenuli u stvaranje neverovatno dobrih igraca, kad su se skupili retardirani, bedni, maloumni, isfrustrirani bolidi koji su uprli prstom u sve njih kod najznacajnijih gejmmastera i tako nabili noz u ledja svojoj Srbiji, a ovi jedva docekali pa ih sve pocistili.

Trbo jesi zaspo il ti je ovo promaklo :) Jel ovo ne zasluzuje ban?
Neces dobiti onog Hof-a :)

From: Trbazzi

This Post:
11
208905.180 in reply to 208905.179
Date: 2/9/2012 7:49:42 AM
Overall Posts Rated:
309309
Opomenuo sam doticnog. Nikog nije imenovao, da jeste drugacije bih postupio. A priznali mi to il ine, ima neke istine u tome sto je napisao.
Sto se tice hofa 300k javno nudim :D Odmah sada.

To: Sire
This Post:
22
208905.181 in reply to 208905.132
Date: 2/9/2012 7:54:03 AM
Overall Posts Rated:
202202
Bilo je par ljudi ovde koji su podredili bili svoje timove zarad napretka repke i krenuli u stvaranje neverovatno dobrih igraca, kad su se skupili retardirani, bedni, maloumni, isfrustrirani bolidi koji su uprli prstom u sve njih kod najznacajnijih gejmmastera i tako nabili noz u ledja svojoj Srbiji, a ovi jedva docekali pa ih sve pocistili.

Tako smo sad tu gde jesmo, a ti igraci su po sezonu bili van teninga sa svojih 21 i 22 godine i posle zavrsili svi kod stranih menadzera i samo nekoliko njih nastavilo sa treningom!!

Samo cu navesti neka imena igraca koji su doziveli takvu sudbinu, pa se uverite gde bismo mi sad bili da se to nije desilo:
NADJ,
MUHIC
BALATOV
CANOVIC
Vidojevic
Mitar Mijailovic
Samo neki od tih igraca!!

Pa nek se jave sad ti ljudi i nek dignu svoja dva usrana prsta i nek priznaju zasto su to uradili!!! Zato sto nisu mogli te ljude da podnesu!!!

Ovo je kraj svake polemike u nasem BB-u oko rada repke!!!

Ovo su sve posledice tog bednog postupka!!!

Dokle vise ? Pricao si ovu pricu vec 20x
Eto dobio si opet sansu, pa nisi nista uradio... Jel ti sad opet kriv neko drugi?

This Post:
00
208905.182 in reply to 208905.180
Date: 2/9/2012 7:57:01 AM
Overall Posts Rated:
202202
ok,, hvala!
Ih 300, ajde malo opusti ruku :) ima dobre skilove :)

This Post:
11
208905.183 in reply to 208905.175
Date: 2/9/2012 9:12:00 AM
Tunjevina
Prva Liga
Overall Posts Rated:
772772
Second Team:
Krompir
Cek, ko bi bio Duda Ivkovic u BB svetu? Ja cu ti odgovoriti, pa samo jedan IV-o ili V-o ligas i nista vise.

Da Gospodin Dusan Ivkovic krene da igra ovu igru,ja bih ga tretirao kao Boga,pa neka je i u 67. ligi.Dao sam ti primer zasto bi svako svakog trebao podjednako da postuje,nezavisno od bb uspeha.

From: Navaro

This Post:
00
208905.184 in reply to 208905.177
Date: 2/9/2012 9:28:12 AM
Overall Posts Rated:
178178
Auuu Trbo ala imas opasan lobi, pa ovde se kandidati samo povlace i svi po pravilu daju tebi podrsku.. :) Sad bi bilo najbolje da se ponove prethodni izbori i povuces se i ti i das meni podrsku :))

From: Trbazzi

This Post:
00
208905.185 in reply to 208905.184
Date: 2/9/2012 9:36:38 AM
Overall Posts Rated:
309309
Ne znam sta da ti kazem :D Nece me biti sada 18h na bb-u, razmislicu o toj opciji :D

Advertisement