Jao što su se braća raspisalaaa... neka lijepo lijepo.
Vidim pisali ste o jačini lige i sl, reći ću vam samo ovo, od one zlatne generacije koja je osvojila U21 utješni turnir kompletna prva postava te ekipe i 4 zamjene su od 18te do minimalno 27-28 godine bili u ovoj ligi. Ova je liga bila desetak sezona daleko najjača od svih. Nakon što su neki otišli u viši rang, prodali se ti naši igrači nisu se furali ni starci i kvalitet je opao mnogo u zadnje 2 sezone. Međutim ove godine smo opet u vrhu što se tiče kvalitete drugih liga, jednostavno ovdje je spoj nekoliko iskusnih prekaljenih starih menadžera i dosta mlađih, ambicioznih koji grade timove.
Bilo kako bilo, ono što je odlikovalo II.3 ligu jeste to da je bukvalno uvijek kroz zadnjih 10 sezona imala minimalno 3-4 mlada reprezentativca i minimalno 1-2 A reprezentativca BiH. Hoću da kažem, uvijek je ovdje bilo minimalno 6-7 ekipa koje treniraju naše igrače što nas čini najjačima.
Eh sad, za kraj, ovo što se tiče ulaska u viši rang i slično, svi znate kako sam ja ušao u sezonu i kakve su mi ambicije bile... kad sam uzeo neke jače ekipe ili kvalitetom jednake vidio sam da mogu više pa eto odlučio ganjati ovaj omjer :). Za ostale ne znam ali mislim da svi mudro šute i čekaju, jedino stefan otvoreno kaže da ide u lov na trofej hehe