Kicsit túllihegted a témát.
Nem vagyok gondolatolvasó, de nem lennék meglepve, ha azért szálltál volna rá a Schar témára, mert mindenki (közte Dzsevasz is) ujjal mutogatott rád (talán joggal, majd a jövő eldönti), hogy Fazekast el fogod ba.. ööö félre fogod edzeni. El tudom képzelni, hogy ezek után rá akarsz mutatni itt a fórumon arra, hogy az egyik hangadó és nem mellesleg egy általunk elismert menedzser sem biztos, hogy edzés ügyben nálad jobban tudja a tutit, hiszen beharangozta, hogy Schart a válogatottnak neveli és júhéjj de egy csuda játékos lesz, ámde (lám csak!) vmi félrecsúszhatott a tervben, mert nem halad úgy, ahogy (szerinted) haladnia kellene.
Ha erről lenne szó, akkor figyelj rám.
Ha Dzsevi :D valóban a válogatottnak edzi a kis liblingjét, akkor még nem jött el az ideje annak, hogy kijelentsük: ez nem jött össze. Nyilván van oka annak, hogy nem küldte át neked a skilljeit, de nem kell ezt 18szor ide posztolni, mert egyrészt mi is tudunk olvasni (akár még a sorok között is, hidd el!), másodszor meg uncsi.
Értjük mit akarsz mondani. Pont.
Ha nem találtam el a motivációdat, akkor bocs, felejtsd el!
Ui.: Te itt már csak szép lehetsz, okos nem, egészen addig, amíg Fazekas egy világszínvonalon kiemelkedő bedobó lesz. Tudom igazságtalan, de jobb, ha megtanulsz ezzel együtt élni. Az élet nem habostorta, ill. ilyenek a zemberek. :D