I jestem nadal propagatorką treningu ale od 5 sezonów trenuję tylko 2 graczy z różnym skutkiem bo różnie to bywało.
Preferowałam trening góry ale teraz preferencje się zmieniły na multi. Będąc teraz w II lidze w jeden sezon udało mi się podnieść jednemu skille o 13 , a drugiemu o 8 :P i oczywiście nadal będę ich trenowała mimo , że w przyszłym sezonie będą mieli po 23 lata. W sumie to można nawet zauważyć w historii transferów mojego klubu , że ja ostatnio wydałam ponad milion na graczy w listopadzie 2011 r. gdzie jeden gra u mnie do dziś , a drugiego sprzedałam ze zyskiem po ciężkim treningu (Ozgu). Zespół piął się w górę tylko dzięki ciężkiemu treningowi na , którym się zarabiało bądź przyniosło efekt poprzez coraz lepszą grę graczy , którzy zostali w klubie :)
Interesuje mnie tylko kupno graczy multiskilowo ukształtowanych. Chcę mieć minimum 6 graczy z SS10 powyżej 100 , niestety na razie mam tylko 2 ( jeden ma 30 lat :( ) , następnych 2 dobija i na jednego bez przerwy czaiłam, nadal czaję i będę czaiła :)
Oczywiście mam zamiar "posiedzieć" w II lidze jak najdłużej z pensjami w granicach 300k i mam nadzieję , że to mi się uda :P
Oto taki mój sposób na zabawę w BB
Pozdrawiam