Szép hosszú hozzászólás, gyorsan meg is próbálok rá valami okosat írni. :)
"Csak" és hangsúlyozottan csak a nyilvánvaló érdekességek:
Több szezon tapasztalat multiskilles játékosok edzésében - Szövkapság szempontjából lényegtelen.
- Rendszeres online jelenlét - Ez miért lenne egyenlő azzal, hogy folyamatosan a fórumra írogat?
- Válogatott skillek nem ismerete - ÉS? Ha megválasztják majd megismeri.
- Kiváló kommunikációs készségek ...tud-e angolul, azt válaszolja, hogy hülye kérdés). - Ennyi erővel azt is megkérdezhette volna, hogy be van-e regelve BBre, kb egyforma fontos. Gondolom a hülye kérdés válasz igennel egyenlő de ez csak találgatás részemről.
De legyen igazad, mindenben hazudott. HALLOD ZigiZakk?! HAZUG DISZNÓ VAGY!!!
Emellett mint "szavazó" fel vagyok háborodva azon, hogy egy kérdésre sem jön érdemi válasz. - Nem tudom mi számodra az érdemi válasz, de szerintem válaszolt a feltett kérdéseidre.
Kellenek az új résztvevők - egyetértve
tehetséges jelöltek - ezt hol lehet leolvasni? esetleg meg tudod mondani, hogy nekem mennyi? remélem sztár fölötti :)
a hazudozókra nincsen szükségem - támogatom, Zigi mégse szavazok rád :P
Sőt, van itt néhány új név, aki fórumozik és edződik, és ez jó. - csak merjenek jelentkezni szövkapnak
Nem voltak udvariatlan megnyilvánulások, és ezt te is láthattad. - neked is, neki is, másnak is volt nem túl kedves megnyílvánulása - legyen X
Tőlem például ez volt az első kettő: - de hiszen ezeket nem is neki címezted!!!
(148651.83) - ez volt az első, amit neki szántál és ez nem túl barátságos (ha esetleg volt hamarabb is és az barátságosabb hangnemű akkor tárgytalan a dolog)
...és akkor visszatérnél a mondandó elejére:
Ha már megvádoltál azzal, hogy sz.ros a szám széle - hol? mikor?
Az első hozzászólásomban nem neveztem meg senkit név szerint, nem szeretek személyeskedni, ráadásul nem csak az itt megnyilvánulok között van olyan, aki esetleg beletartozhat az általam leírt rétegbe.
A második hozzászólásban név szerint említettelek meg, mivel te reagáltál a legvehemensebben a kis szösszenetemre, gondoltam biztosan magadra ismertél a leírásban. De ha nem így van akkor elnézést, én csak az írásodra reagáltam.
És még egyszer hangsúlyoznám, hogy én nem ZigiZakk mellett kampányolok, hanem azok ellen, akik azonnal leugatják az újonc emberkéket és/vagy túlzásba viszik a nagy managerek éltetését.