nije tebi upuceno sigurno...
zna se kome je upuceno ovo da nas je doveo na nivo reprezentacije "podsaharske oblasti", a ne evropske

vidim ovdje se kao najbolji takticari navode igraci koji su ovdje od 2-3 sezone (kraj 2007 i pocetak 2008 god). Naravno da imaju vise trofeja (samo BiH) od nas koji smo poceli u 7 i 8 sezoni (u 2009 god), jer igraju duplo duze, sto ne znaci da su bolji takticari... Naravno da ih je vecina dobrih menadžera, ali biti toliko narcisoidan i govoriti nekome da nema pojma i da on nece da prica sa njim o taktici (radio isto i dok je bio selektor), a biti 120 u drzavi (znam zasto, ali nije opravdanje)... heh
kao momka koji odlicno igra i slaze taktiku i razmislja o buducnosti, ja bih izdvojio Papuchu koji je takodje poceo u 7 sezoni i ima respektabilan tim i super dobre igrace...
ima njih jos dobrih (boljih od nadobudnih prvoligasa), jedan od njih je i Radex zasigurno , ali mi se ne da traziti po netu...
cinjenica je da je BiH repka na niskim granama, a ko je tu doveo, sigurno nisu oni koji su na BB-u od 7, 8 i visih sezona ovdje, nego bas oni starosjedioci koji sebe smatraju za bogom dane menadzere...
Last edited by Partibrejkers at 7/16/2010 8:10:21 AM