NELSA brate ne kakaj .......
ko hoče kupit mladu nadu taj je uvijek nađe..i ne žali para za njega....
evo ja kupio mladu hrvatsku nadu jesam se istresao 1,8 milja..i još ostao dužan 200 000...
ali mališa bu vratio sve uloženo u njega trenira ko mutav...7 treninga 7 skil upova....
sad je 2 treninga za redom dignul unutrašnju obranu to mi se još nije desilo sa ni jednim igračem dosad....
hebat ga uvijek su domaći malci puno skuplji nego stranci....kad je i nas i vas malo pa je i malo kvalitetnih mladih igrača..
zato je i lakše kupit i talijana, španjolca i bilo kog drugog kad oni takvih imaju na bacanje....tužno ali istinito....
e sad kad bi i kod vas i kod nas ostali ovi novi korisnici i kad bi imali preko 1000 aktivnih korisnika u državama ....
mislim da bi i pale cijene mladih domačih igrača.....
čisto ono zakon tržišta ponuda i potražnja.....
ko i kod ovih free agenata....
kad bi maknuli free agente ...bi vidio kak bi odmah cijene igrača otišle u nebo.....
Marijoh ajd ti brate popij koju brate pa naleti ponovo !
Ne bih 1,8 dao da znam da ce imat sve 20 od 20 u treningu
Bolje mi je kupit već skrojenog igraca s 20 godina za te pare, a neda se ja peglam s treningom ;)
Al skontat ces to nekad isto kao s draftom, bezvezno bacanje para. Ko ulaze 20 do 40k nek skonta koliko para istrese na kraju sezone,a sta je mogao uzet za te pare
I sto je najveci crnjak ne izvuces nista fino.
u draft nisam uložio ni filira neznam već koliko sezona...ali sam potrošio para na te malce...šta ću kad ih volim peglati...
iz početka....jer kad bi ih kupio sa 20 godina to nije više to.....
i ni jedan mi ne odgovara....jedan nema obranu,drugi sekundarce ,treči skok šut i obranu, četvrtom fali dodavanje..
hebat ga kad sam izbirljiv...i stalno u vrhu...iako peglam mladce...predzadnjeg sam platil 900K i prodao za 2,7 milja...
sad ovog platio 1,8 milja i planiram za njega dobiti jedno 4-5 milja..za 4-5 sezona e to ja zovem ekonomskom računicom....
pozz, brate NeLsa...i čestitam na prvom mjestu u grupi na svjetskom prvenstvu....samo tako izborniće...:::))))
Neka pobijedi najbolji ,pa makar to bio i ja!!!!!!!!!