I to nawet widać teraz, gdy pewnym ludziom zabrakło zabawki w postaci kadry, to się zamknęli w MTR i ogłosili, że żadnych raportów nie będą pisać i z nikim nie będą się dzielić. Obrażone święte krowy. Oczywiście na zewnątrz leci tłoczony pijar, że wszystko jest okey.
Od czego by tu zacząć....
Zabawki w postaci kadry mi nie zabrakło gdyż sam po dwóch sezonach zrezygnowałem ze startu w wyborach. Gdybym wystartował i przegrał to mógłbyś sobie gadać głupoty, że zabrano mi zabawki.... Z tego co pamiętam to chyba w jednych wyborach próbowałeś rywalizować ze mną i średnio Ci to wyszło.... Także włóż sobie między bajki to, że ktoś mi zabrał zabawki...
O tym, że nie dostaniesz żadnych raportów zdecydowaliśmy kiedy pokazałeś przed wyborami na co Cię stać - na zewnątrz życzliwy dla wszystkich ( poza kozlikiem ) a kiedy napisałem, że to na kozlika będę głosował w wyborach, to dostałem od Ciebie sporo maili mówiących między innymi o tym, że już nigdy nie przygotujesz dla MTR bazy bo głosowałem na kogoś innego, że w ogóle to skoro popieram kozlika to popieram wszystko co wcześniej mówił...a skoro on kiedyś w prywatnej korespondencji zachował się w stosunku do Ciebie wulgarnie to ja głosując na niego jestem taki sam jak on... Normalnie ręce opadają....
Nie chcę się już zagłębiać w resztę ale jeśli do tego momentu mój stosunek był do Ciebie umiarkowanie pozytywny to później dzięki wmawianiu mi wydumanych przez siebie głupot - diametralnie się zmienił.
Mówisz o pijarze? Jakoś nie przypominam sobie pijaru z ostatniego sezonu...lub nawet więcej.
A co z Twoim pijarem? Co z odwróconymi? Takie piękne opowieści kiedyś snułeś - trzeba przyznać, że w tym jesteś dobry... Kiedy byłem selekcjonerem miałeś możliwość wprowadzać odwróconych w NT ale stchórzyłeś. Gdybyś wtedy nimi się zajął dzisiaj w NT mógłbyś mieć już swoich wymarzonych graczy i wygrywać wszystko... Wtedy u Ciebie zwyciężył lęk lub lenistwo i tyle w temacie pijaru.....
Mam nadzieję, że kiedyś zrozumiesz ( albo Ci to ktoś jakimś tępym narzędziem wbije do głowy ) że to Twój sposób bycia poróżnia ludzi a nie odwrotnie. Dlatego nie powinieneś dziwić się, że spora część managerów ( większość? ) nie chce mieć z Tobą nic wspólnego.
A tą krowę sobie daruj ( nawet świętą ) bo jak powiem o Tobie pawian to też nie będziesz zadowolony ;)
Last edited by Mr.President_ELIT at 5/5/2011 5:06:50 AM