BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > National Team Debate Thread

National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: kaygee

This Post:
00
148651.170 in reply to 148651.161
Date: 7/2/2010 2:41:26 PM
Overall Posts Rated:
173173
Akkor még benézek ide, Ennnn, tisztázódjanak csak a dolgok.

Tudod mit? Ha már megvádoltál azzal, hogy sz.ros a szám széle, csak szólok, hogy én bragalyi-t is támogattam anno, mást is támogatnék, aki kapitányi székbe kerül.

Tudod mit? Mivel újdonsült induló barátaink alkalmassága nem derült ki eddig 50+ hozzászólásból, ezért én arra szavaztam, aki kevesebbet hazudik.

Ugyanis én sem vagyok "ZZ fan" meg ZZ antidrukker sem, nyilván vendabal és urimate is kezdte valahol, én a nyilvánvaló hazudozást utálom.

"Csak" és hangsúlyozottan csak a nyilvánvaló érdekességek:

- Több szezon tapasztalat multiskilles játékosok edzésében (tényleg, mutasson egyet). Nézz rá a csapatára, senkit sem edz szezonok óta.

- Rendszeres online jelenlét (tényleg, és ki látta, én a topik indulásáig sehol sem láttam a nevét, pedig én napi rendszerességgel itt vagyok például a verseny miatt, amit szervezgetek).

- Válogatott skillek nem ismerete (az előzőből következő hülyeség, mivel aki rendszeresen online van, az nagyon is tudhatja a válogatottak skilljeit, mert többen rendszeresen voltak átadón az utóbbi időben). Csak foglalkozni kellett volna vele, ő nem tette, ez egészen biztos.

- Kiváló kommunikációs készségek (marha jó ezzel jönni, de arra a kérdésre, hogy tud-e angolul, azt válaszolja, hogy hülye kérdés).

Csak ennyi jutott eszembe, nyilván, ha visszaolvasnám a sok rizsát, amiből már egy könyvnyi kijön, akkor találhatnék még. Emellett mint "szavazó" fel vagyok háborodva azon, hogy egy kérdésre sem jön érdemi válasz.

Más... mint már mondtam, nem vagyok én senkiellenes sem. Kellenek az új résztvevők, és a tehetséges jelöltek, a hazudozókra nincsen szükségem. Sőt, van itt néhány új név, aki fórumozik és edződik, és ez jó.

A sok rizsa visszaolvasására már amúgy sincs erőm, ezért visszaolvastam csak a fórum elejét. Nem voltak udvariatlan megnyilvánulások, és ezt te is láthattad.

Tőlem például ez volt az első kettő:

(148651.8)

(148651.10)

Oldalakon át nincsen semmilyen személyeskedő üzenet, a a dolgok azután durvultak el, hogy több nyilvánvaló ellentmondásra fény derült (egy csokor lásd feljebb).

Last edited by kaygee at 7/2/2010 2:54:30 PM

From: ZigiZakk

This Post:
00
148651.171 in reply to 148651.170
Date: 7/2/2010 2:59:25 PM
Overall Posts Rated:
00
Nézd, ha valaki nem tud olvasni, attól még nem az író a hülye...
Másrészt cseszheted a multiskilles nevelésed, mert én meg embereket tudok irányítani, amivel sikert is el lehet érni. Nem feltétlen a játékban, akár a való világban is. Ennyi ésszel én még jogsit se adnék, nemhogy irányítási feladatot, az kimerül az edzés kiválasztásában, persze csak ha megmondja valaki mi legyen az...
Egyébként mi a jó fene közöd van az én képesítéseimhez? Önéletrajz kell? Rövid lesz az oldal... Főleg ha még a cipőméretem is bele kell írjam. :S Angol, német, olasz, japán és khmer nyelveken ne parázz, helyben megoldom! A scoutokat meg arra tartom, hogy az ilyen alakoknak a nyelvcsapási irányát meghatározza, mert nem szeretem a szőrrel ellentétes irányban, vagy mégis mi az elképzelésed? :P
Már jóval többet engedtél meg magadnak, mint ami belefér a netikettbe, csak magadra vethetsz a fentiekért. Én meg sajna allergiás vagyok az IQ light okostojásokra, ezért akinek nem inge, az ne is vegye magára, és ama kisebbségtől bocsánatot kérek az elragadtatásom miatt! Te meg írkálj a továbbiakban valaki más jelöltnek, csak kapjál be másik negrót előtte, mert sötétben nehéz a helyesírás. ;)
Uff

From: Adam#4

This Post:
00
148651.172 in reply to 148651.171
Date: 7/2/2010 3:44:25 PM
Overall Posts Rated:
00
Sziasztok!
Olvasom a kérdéseket, válaszokat. ZigiZakk és Öccse szűnni nem akaró lelkesedéssel válaszolnak, vannak akinek megfelelnek ezek a válaszok, vannak akiknek nem teljesen... Viszont nem szeretnék offolni, csak egy kérdést feltenni.. én a center poszton játszó játékosok tulajdonságaiban vagyok inkább otthon, mint a külső poszton játszó játékosokéban. Tegyük fel van egy tulajdonos, akinek a birtokában van egy játékos(csak kitalált) és 17-es a belső védekezése és a lepattanózása. A 2pontosa csak 13-as. A blokkolása legyen 12-es. A kiegészítő skillek azonban nem annyira jók: tempója csak 6-os, a labdavezetése csak 3-as, passzolása úgyszintén és mivel a multiskilles játékosokat preferálod, a következő lenne a kérdésem:
-mit ajánlanál a tulajdonosnak mit eddzen?

várom válaszod: Ádám

From: ZigiZakk

This Post:
00
148651.173 in reply to 148651.172
Date: 7/2/2010 3:57:37 PM
Overall Posts Rated:
00
Szia Ádám!

Most kissé gőzölög az agyam, az elmúlt 38 évben nem igazán volt példa, hogy lehazugoztak volna, főleg nem hazugságokat nekem tulajdonítva... :(
Egyszóval megnézem most nyugiban a VB meccset, aztán remélem lehiggadok annyira, hogy válaszolhassak a kérdésedre. :) Még valami: kitalálnál a többi skillre is valamilyen számot? Legyen akkor már teljes az elmélet, ha belefogtunk ebbe a dologba. :)
Köszi!

Mód.: leginkább a dobótáv lenne érdekes, de ha ezekből kellene ítélni, akkor pl. fuss és tüzelj taktika esetén a passzolást lenne jó húzni, mivel elvileg ő fog osztogatni. Viszont ha belső dobásokra alkalmasabb játékosaink vannak, akkor fontosabb lenne a tempódobás és dobótáv skilleket valamivel feljebb edzeni.

Last edited by ZigiZakk at 7/2/2010 4:06:48 PM

This Post:
00
148651.174 in reply to 148651.148
Date: 7/2/2010 4:00:55 PM
Pocak KK
Magyar Kosárlabda Liga
Overall Posts Rated:
228228
Second Team:
BC Paunch

Igen, (még mindig) szeretném, ha kérdésemre bővebben válaszolnál, edzéstervezés-módszer ügyben.

Köszönöm.

From: Ennnn

This Post:
00
148651.175 in reply to 148651.170
Date: 7/2/2010 4:13:57 PM
Overall Posts Rated:
11
Szép hosszú hozzászólás, gyorsan meg is próbálok rá valami okosat írni. :)

"Csak" és hangsúlyozottan csak a nyilvánvaló érdekességek:

Több szezon tapasztalat multiskilles játékosok edzésében - Szövkapság szempontjából lényegtelen.
- Rendszeres online jelenlét - Ez miért lenne egyenlő azzal, hogy folyamatosan a fórumra írogat?
- Válogatott skillek nem ismerete - ÉS? Ha megválasztják majd megismeri.
- Kiváló kommunikációs készségek ...tud-e angolul, azt válaszolja, hogy hülye kérdés). - Ennyi erővel azt is megkérdezhette volna, hogy be van-e regelve BBre, kb egyforma fontos. Gondolom a hülye kérdés válasz igennel egyenlő de ez csak találgatás részemről.
De legyen igazad, mindenben hazudott. HALLOD ZigiZakk?! HAZUG DISZNÓ VAGY!!!

Emellett mint "szavazó" fel vagyok háborodva azon, hogy egy kérdésre sem jön érdemi válasz. - Nem tudom mi számodra az érdemi válasz, de szerintem válaszolt a feltett kérdéseidre.

Kellenek az új résztvevők - egyetértve
tehetséges jelöltek - ezt hol lehet leolvasni? esetleg meg tudod mondani, hogy nekem mennyi? remélem sztár fölötti :)
a hazudozókra nincsen szükségem - támogatom, Zigi mégse szavazok rád :P
Sőt, van itt néhány új név, aki fórumozik és edződik, és ez jó. - csak merjenek jelentkezni szövkapnak

Nem voltak udvariatlan megnyilvánulások, és ezt te is láthattad. - neked is, neki is, másnak is volt nem túl kedves megnyílvánulása - legyen X

Tőlem például ez volt az első kettő: - de hiszen ezeket nem is neki címezted!!!
(148651.83) - ez volt az első, amit neki szántál és ez nem túl barátságos (ha esetleg volt hamarabb is és az barátságosabb hangnemű akkor tárgytalan a dolog)

...és akkor visszatérnél a mondandó elejére:

Ha már megvádoltál azzal, hogy sz.ros a szám széle - hol? mikor?
Az első hozzászólásomban nem neveztem meg senkit név szerint, nem szeretek személyeskedni, ráadásul nem csak az itt megnyilvánulok között van olyan, aki esetleg beletartozhat az általam leírt rétegbe.
A második hozzászólásban név szerint említettelek meg, mivel te reagáltál a legvehemensebben a kis szösszenetemre, gondoltam biztosan magadra ismertél a leírásban. De ha nem így van akkor elnézést, én csak az írásodra reagáltam.

És még egyszer hangsúlyoznám, hogy én nem ZigiZakk mellett kampányolok, hanem azok ellen, akik azonnal leugatják az újonc emberkéket és/vagy túlzásba viszik a nagy managerek éltetését.

This Post:
00
148651.176 in reply to 148651.174
Date: 7/2/2010 4:23:59 PM
Overall Posts Rated:
00
Tisztelt Péter!

Bocsi, ha elsiklottam a válaszadás felett, kissé zajlik most az ostrom...

Mivel eredménykényszere van a leendő kapitánynak (azaz minél előbb produkálnia KELL előrelépést a válogatottal!), ezért szezon elején át kellene néznünk a játékosállományt, kiválasztani azokat, akik taktikailag a leg-sokoldalúbbak, vagy legjobbnak tűnhetnek, ezeknek pedig egyénileg kellene összeállítani olyan edzésprogramot, amivel hosszú távú fejlődés érhető el. Az adott meccsekre azzal kell dolgozni, amink éppen akkor rendelkezésre áll. Ezen kívül nem lenne helyes elvonni a figyelmet a többi potenciális kerettagtól sem, hiszen minél bővebb keretből dolgozik a kapitány, a válogatottnak annál jobb. :)
Hosszabb távon - hogyha az eredménykényszernek esetleg megfeleltem - szeretném úgy felépíteni a válogatottat, hogy az ellenfeleinknek kelljen alkalmazkodni a mi csapatjátékunkhoz (csapatjáték=multiskilles játékosok, taktikai sokszínűség, bő keretállomány).

This Post:
00
148651.177 in reply to 148651.173
Date: 7/2/2010 4:28:34 PM
Overall Posts Rated:
190190
Tegyük fel, hogy MVP tehetségű és 24 éves, valamint 216 cm magas.

Tegyünk együtt a válogatottakért, neveljünk magyar fiatalokat!
This Post:
00
148651.178 in reply to 148651.171
Date: 7/2/2010 4:33:10 PM
Overall Posts Rated:
9797
Egészen eddig még mondhatni szimpatikus is voltál.

This Post:
00
148651.179 in reply to 148651.178
Date: 7/2/2010 4:36:11 PM
Overall Posts Rated:
00
Sajnálom, már kicsit sok volt...

From: Adam#4

This Post:
00
148651.180 in reply to 148651.179
Date: 7/2/2010 4:55:19 PM
Overall Posts Rated:
00
A dobótávja legyen 4-es, legyen 24 éves MVP és 216 magas(by Wolwerine) erőnlét 5, büntető 5, technika 7, külső defense 1. Szerintem nem maradt ki semmi.

Advertisement