Pontosan. Sajnos a csalások elkerülése végett ha egyszer egy játékost megvettél az egyikbe, soha többet nem veheted meg a másikba hiába volt azóta már 4-5 tulaja is. Szóval nem tudsz nevelni magadnak.

Semmi másról nem szól a dolog, mint arról, hogy pénzt szednek be. Meg van egy olyan bajnokság, ahol a 4. osztályban is aktív csapatok vannak és így kipróbálhatod magad nemzetközileg is. Illetve nem kell döntened a rendes csapatodnál aközt, hogy edzel az NT-nek vagy az U21-nek vagy pedig eredményességre mész. Utópiába edzhetsz, a másikba meg építhetsz csapatot ha akarsz. Vagy fordítva. Meg utopiába lehet az ilyen agymenéseket tesztelni mint ez az ifi edző. Nem gond ha kidobsz heti 20k-t a semmire. Ha úgy gondolod megéri a tapasztalatokat beépíted a másik csapatba. Ha nem nem. Engem annyira nem győzött meg az ifi edző, hogy a másikba nem fogok tartani annyi pénzért amennyit ezek keresnek, mert nem éri meg szerintem. Az utopiába meg nem érdekel a pénzügyi rész.
Magyarokat edzek a többi magyar felhasználónak. Nagyon boldog lennék, ha más is így gondolkozna, és nem külföldiek edződnének utopiába hanem használható magyar játékosok, hogy tudjunk válogatni a piacon közülük. Én tök szívesen átvennék 23-25 éves korba kieg vagy 2 posztos edzésre játékosokat. Egyébként ez más nemzeteknél így működik. Csak nálunk képtelenség ezt összehozni. Több kísérletet is tettem már rá, de igazából (tisztelet a kivételnek) a többség szarik itt ezekre a dolgokra.