Внимание! Следи Трол: Ако сепак си одлучен во намерата за одење во втора лига земи контактирај ги KK Dragons за еден еснафски договор :)
Нејќам да му го рушам имиџот на ферплеј менџер :D
Да ги расчистиме дилемите, и да одам во втора лига тоа нема да биде оваа сезона а за таа цел спремен сум и во минус да влезам ама испаѓање сега нема да дозволам. Ако испаѓам тоа ќе биде некоја следна сезона и тоа мора да биде добро испланирано уште од почетокот на сезоната со максимална неделна инвестиција во драфтот од 40К цела сезона и загарантирано последно место во елитата т.е прво место за бирање во драфтот што ми е и главна мотивација за испаѓање.
Едноставно сакам да го направам овој експперимент и да видам какво дете ќе уловам, плус во втора лига на раат ќе можам да го тренирам и новото дете и Жуна и Хоџалари кои треба да бидат темел на мојот подоцнежен успех. Сепак сеуште постои мала шанса да се одвратам од желбата за испаѓање ако функционира добро овој малку изменет состав што го направив овие 2 недели а посебно ако на почетокот од следната сезона налетам на 18-годишно дете со 10-ка потенцијал кое ќе ми одговара на тренингот :)