Η αλήθεια είναι ότι δεν είμαι ευχαριστημένος από την εμφάνιση της ομάδας μου κυρίως επιθετικά!Βέβαια σε αυτό σημαντικό ρόλο έπαιξαν οι καταστάσεις των Cegarra -Grunert που μολονότι ήταν στο 8 το ματς θα ήταν εντελώς διαφορετικό με τον Cegarra στο 9.Χάθηκαν πολλά τρίποντα και μπορώ να πω ότι ακόμα και ο γκοεσας ήταν κακός ..πολλά άστοχα σουτ για την κλάση του.Το 5/22 του Cegarra ήταν βέβαια ο κύριος λόγος που η διαφορά έμεινε στους 18..ίσως πρέπει να βάλω δυάρι των Cegarra όπου αποδίδει καλύτερα....Όσο για τον Silves δεν έκανε και πολλά πράγματα στο ματς αλλά αμυντικά ήταν σούπερ.
λογικός ο προβληματισμός σου.είχες 30% ποσοστά ευστοχίας μόνο!και δεν μπορείς να περιμένεις να έχεις παντού 9άρες καταστάσεις ακόμα κι όταν μοιράζεις σωστά τα λεπτά συμμετοχής.
άμα δεις τα efficiency θα τρελαθείς!
συνολικά έπιασες 74 πόντους.ο Κεγκάρα είναι στο -2!
ο Γκοέσας στο 4!
ο Κρούνερτ στο 4!
αλλά οι 2 ψηλοί σου μαζί στο 50!
ο Σίλβες όμως φίλε έπαιξε τρελή άμυνα στο 4 μου.τρελή όμως!πήρε 7 επιθετικά ριμπάουντ έκανε 6 κλεψίματα και είχε 4 λάθη.δλδ σου έδωσε 9 επιθέσεις παραπάνω!επιπλέον σούταρε με 40% απέναντι στο 4άρι μου που το έχει αυτό το κομμάτι να ξέρεις.και πάσα έχει!
Σίλβες και τα μυαλά στα κάγκελα!
για εμένα είναι ο καλύτερος παίκτης που έχω παίξει αντίπαλος!βαριά κουβέντα πολύ.μέσα στους 3 όμως είναι πολύ χαλαρά!
όταν τελειώσει το πρωτάθλημα θέλω να μου πεις τα σκιλ του!
μου έχει κάνει τρομερή εντύπωση το παλικάρι αυτό!
γενικά κάτι τελευταίο.
οι άμυνες δίνουν τα πρωταθλήματα.
αυτό που λέω εξαρχής για εσένα,τον Πάνο,και τον Θοδωρή.για αυτό και ο Γιάννης μπήκε 4άδα στο τέλος.