Selektor je jadan, prvo kad vidim onu njegovu sliku na B92 sajtu kad je neka vest o njemu, a jos danas kad sam ga cuo kako prica, pa taj ne moze da sklopi prosto prosirenu recenicu, uzas! Nisam neki verni navijac srpske fudbaleske selekcije, ali o5 je moja zemlja pa mi je drago kad nas neko proedstavlja na lep nacin u Evropi i svetu. Ali ovaj da nam bude selektor, pa daj bre! Ne znam da li ce se neko sloziti, ali dok je bilo Antica Srbija je napredovala ili u najgorem slucaju stagnirala. Mozda lose odigrano prvenstvo, ali sta da se radi, o5 mnogo bolje nego izgubiti od ESTONIJE KUCI sa ovim klovnom od selktora. :(
upravo to, ali mi Srbi kao narod, ne mozemo jedni drugima da oprostimo uspeh i cim nesto krene da funkcionise, odma' sje*i to u korenu. Idealan bi bio jedan vic stari sto sam se setio da opise situaticu:
Otisao Sv. Petar u pakao da vidi kakvo je tamo stanje. Krenuo on u razgledanje i naidje na kazan, koji cuva mali djavolak. Pita on djavola cemu to. Ovde su ti (npr.) Danci, oni koji su gresni se kuvaju, a ovaj djavolak pazi da neko od njih ne izadje napolje...idu oni tako dalje, naidju na norvezane, francuze...nemce... i naidju na kazan bez djavolka. Pita Sv. Petar sta je sad to. A-aaa, ma to su SRBI unutra, njima ne treba djavo, kad jedan krene napolje, ostali ga povuku unutra...