BuzzerBeater Forums

Slovenija - I.1 > Sezona 49

Sezona 49

Set priority
Show messages by
This Post:
00
303454.169 in reply to 303454.168
Date: 5/14/2020 4:39:51 AM
Šmartno Afera Šmarna gora '02
III.1
Overall Posts Rated:
7777
No, Slovenia Suns bodo imela vseeno še težko delo proti J&J v gosteh, kar po mojih izkušnjah res lahko čisto popači razliko v kakovosti. In če bodo igrali proti J&J npr. s polno močjo, potem tudi doc ne bo imel ravno težkega dela.

This Post:
00
303454.170 in reply to 303454.169
Date: 5/14/2020 4:52:41 AM
Savlje BC
SKL
Overall Posts Rated:
610610
Second Team:
Berlin BC
Hja, glede na to da so J&J vnaprej razkrili adute in pokazali skille nosilcev igre tako na OI kot C pozicijah, mislim da Sunsi vseeno dobijo tole tekmo. Ampak seveda, nikoli se ne ve..

This Post:
00
303454.171 in reply to 303454.170
Date: 5/14/2020 5:08:46 AM
Slovenia Suns
II.1
Overall Posts Rated:
4444
Second Team:
Slovenia Suns II
Najprej je bil načrt iti v tekmo na polno, ampak mislim, da bi bilo to preveč enostavno, zato sem se v zadnjih dneh premislil in bom igral tako, da bo bolj zanimivo. Če zmagam, bom imel boljše razpoloženje proti docu (saj ne bo nič spremenilo pa vseeno), drugače pa imam v boju za obstanek domači teren in mislim, da bo to precej enostavno. Tako mislim, da je najboljše za vse - J&J imajo boljše možnosti za obstanek, za mene pa je vse skupaj bolj zanimivo

From: Katana

To: leco
This Post:
00
303454.172 in reply to 303454.171
Date: 5/14/2020 5:40:29 AM
III.1
Overall Posts Rated:
7777
Mislim, da si po kvaliteti na 2. mestu v konferenci (če ne v ligi) in da bo morebiten boj za obstanek zate dokaj lahek, tako da tudi po moje se splača malo tvegati. Vsekakor bolje za nas, da bo že v prvem krogu končnice malo zanimivo.

Na naši strani bo pa zanimivo videti, kako bosta v zadnjem krogu odigrala Return in Pigsi. Pigsi trenutno izgledajo kar nevarni in če jim Return to tekmo prepusti, potem jih dobi ponovno v končnici. Če zmaga je večja verjetnost, da dobi FC Leno, ki trenutno ne izgledajo zelo ambiciozni, čeprav bodo po mojem, če se Cerar do torka pozdravi, vseeno nevarni (a v vsakem primeru manj kot Pigsi). Sicer tudi The Return ne deluje ambiciozno in bo morda rekel, da mu je vseeno, ampak po mojem vsi štirje upamo vsaj na zmago v konferenci :)

From: leco

This Post:
00
303454.173 in reply to 303454.172
Date: 5/14/2020 6:30:33 AM
Slovenia Suns
II.1
Overall Posts Rated:
4444
Second Team:
Slovenia Suns II
Vseeno imaš ti verjetno največ možnosti za finale, kjer boš verjetno srečal doca. Misliš, da imaš kakšno možnost proti docu v gosteh? (če se to seveda zgodi..)

To: leco
This Post:
00
303454.174 in reply to 303454.173
Date: 5/14/2020 8:00:28 AM
III.1
Overall Posts Rated:
7777
Hja, iskreno, če ne bi verjel da lahko, bi tudi jaz naredil nekaj sprememb v svoji ekipi po izpadu iz pokala. Zaenkrat sicer deluje moja ekipa precej neprepričljivo, se mi zdi, da so prav vse zmage v zadnjem času posledica neke sreče oz. prednosti. V zadnjem delu lige npr: Return in Leno sta igrala z rezervisti, Croatoansi s praznim entuziazmom, Pigsom se je poškodoval eden od nosilcev v prvi minuti, še prej sem doma komaj premagal J&J, ki je zgrešil napoved in treniral na C, izgubil proti tebi in Heliosu... Medtem ko me je denimo Forza dokaj prepričljivo premagal, je res igral doma in z normalno zavzetostjo, ampak vseeno ni med boljšimi v ligi.

Tako da skoraj bolj neverjetno se mi zdi, da do finala z doc-om (ali komer koli drugim) sploh pridem in bolj razmišljam o tem, kaj storiti, da zmagam obe tekmi in vseeno ohranim možnosti za zmago v finalu. Če me tam drugi finalist razbije za 30 točk, raje prepustim to čast komu drugemu :)

From: JJ team

This Post:
00
303454.175 in reply to 303454.174
Date: 5/14/2020 4:34:06 PM
J&J team
II.4
Overall Posts Rated:
9797
Zanimiva odločitev s strani Sonc. Mislim pa, da je vseeno dovolj velika razlika v kvaliteti, da tudi ce osigram z visjo zavzetostjo, bom zelo tezko prisel do zmage. V soboto nas res čaka zanimiv dan, potem pa upam, da zanimiva koncnica. Najverjetneje pa bo zanimivo predvsem v nasprotni konferenci :)

From: JJ team

This Post:
00
303454.176 in reply to 303454.175
Date: 5/15/2020 5:16:09 AM
J&J team
II.4
Overall Posts Rated:
9797
Glede na pripravljenost imam res minimalne moznosti, tako da sem se v hujsi zagati kot prej.. ocitno niti masaza in psiholog nista dovolj ob 90min igre..

This Post:
33
303454.177 in reply to 303454.176
Date: 5/16/2020 2:24:36 PM
III.1
Overall Posts Rated:
7777
Tako. V zadnjem krogu nekaj presenetljivih rezultatov in/ali odločitev lastnikov, zdaj bo šlo pa zares. Bi rekel nekako tako:

Modra stran:

Šmartno - Ljubljana Pigs:
Verjetno smo zaradi pripravljenosti in prednosti domačega terena favorizirani, a mislim da se vseeno obeta zanimiv in težak boj. Iskreno si Pigsov nisem želel, saj jih imam za najmočnejšo ekipo na naši strani, a po drugi strani je današnja tekma z Returnom pokazala, da je treba paziti vsaj še na slednje.

The Return - FC Leno 2014
Tu mislim, da bo veliko odvisno od tega,kako bo pri Lenotu s poškodbo. Obe ekipi sta zaradi razprodaj kratki na klopi, a vsi igralci prve peterke so zelo solidni in mislim, da bo šlo za izenačeno tekmo. Zaradi prednosti domačega igrišča bi dal prednost domačinom

Rdeča stran:

Docholidaj - J&J team
Tu mislim da ni vprašanja, J&J so svoje dosegli in tole tekmo bodo odigrali zgolj kot nagrado po dolgem in težkem boju za obstanek

Savlje - Helios Suns
Tu sicer ni tako predvidljivo kot na prejšnjem boju, a vseeno bi Helios Sunse postavil v vlogo velikega favorita. Mislim, da s pogumnim pristopom v to tekmo nimajo veliko za izgubiti in bi imeli potem na tej strani vsaj finale konference zanimiv.

Obstanek:

Croatoans - Ainmosni
Po postavi bi rekel, da so veliki favoriti Croatoansi, a imajo težave s pripravljenostjo, poškodbami in tudi entuziazem ni najvišji. Bi rekel, da se obeta zanimiv boj, morda bi sam stavil na Ainmosni

Slovenia Suns - ForzaM08
Sunsi tu izgledajo veliki favoriti in imajo še prednost domačega terena. Vseeno se je Forza že proslavil v marsikateri tekmi z dobrim nasprotnikom, tako da jih ni prezgodaj za odpisati.

Tajfun - Dream Catchers
Ekipi, ki po eni strani izgledata med šibkejšimi (in tudi dražjimi), se bosta na koncu pomerili med seboj. Mislim, da so v določeni prednosti Dream Catchersi, ki počasi prihajajo v dobro formo.

Upam na čim manj poškodb!

This Post:
00
303454.178 in reply to 303454.177
Date: 5/16/2020 4:44:48 PM
Dream Catchers
SKL
Overall Posts Rated:
7878
Second Team:
Mind Blowers
Če se ne motim, igram v boju za obstanek s Sunsi, saj imajo boljso kos razliko kot Tajfun. Ampak ne grem z belo zastavo v dvoboj glede na to, da je to prvi teden v sezoni, ko so igralci po pripravljenosti na pravi ravni. Edino cesar se bojim so osebne mojih igralcev, ker radi tepejo.) se pa sprasujem kdaj se je brazilec poskodoval pri Sunsih glede na to, da je odigral 48minut zadnje tekme. Je res staknil virus po tekmi?

From: Mr.X

This Post:
00
303454.179 in reply to 303454.177
Date: 5/16/2020 6:54:30 PM
The Return
SKL
Overall Posts Rated:
6464
Meni je že kar žal tistih 2 predanih tekem pred finalom pokala in razprodaje.. Mislim da bi se brez težav do finala sprehodil s pravo ekipo glede na to kako sem danes premagal Pigse brez prvega scorerja prakticno..

Advertisement