denerwują mnie w BB trzy rzeczy (pewnie więcej ale 3 mi przychodzą do głowy)
możliwość umawiania się, bunga, handel juniorami, ale jako że nic z tym się nie robi (lub też nie można zrobić) to w różnym stopniu z nich korzystam umotywowany tym ze inni równiez z tego korzystają
Tobie pewnie też się nie podobają te możliwości, a na pewno dwie z nich bo o tym mówisz: czyli bunga i handel juniorami, piszesz więc
to że ktoś inny zachowuje się nieładnie, nie spowoduje że ja tak będę robił... choć faktycznie znany jest przypadek mojego przejścia na bungę, co uważam za największy debilizm w tej grze
więc jednak do bungi się przekonałeś, czemu do bungi a nie do handlu juniorami? przecież to też jest "nieładne" według Ciebie
powtarzam po raz trzeci, BB-cy nagradzają za szybki wysokomarżowy handel, więc zanim komuś wypomnimy że to robi, wpierw musimy oprotestowac BB-ków że to promują, wcześniej nie ma sensujak można mieć pretensje do ludzi że robią coś co BB-cy nagradzają?
równie dobrze można mieć pretensje że ktoś próbuje wygrywać mecze dzieki temu że jest doświadczonym cwaniakiem
i w handlu juniorami i wygrywaniu meczy doświadczenie się przydaje - i wygrywanie i handel ta gra nagradza...
z innej strony
ludzi denerwuje handel juniorami bo tam niektórzy robią 100 krotną przebitkę
kupują za 1k i sprzedają za 100k - to 100 razy więcej
a jak ktoś kupi zawodnika za 1kk pogra nim sezon i sprzeda nietrenowanego za 1,2kk to ludzi nie drażni bo to tylko 20% przebitki, ale przeciez bardziej wzbogaci się właśnie ten manager który sprzedał z 20% przebitką

p.s. z tego wszystkiego to najbardziej bym jednak chciał żeby zlikwidowano bungę
Last edited by darkonza at 2/5/2014 5:07:17 AM