Evo,sada sam vidio rezultate glasovanja na all-staru i dobro je prošlo.Rojas uvjerljivo pobjedio lackovića(43212-19224)što je dokaz da je Rojas bolji od lackovića i da all-star ne ide po plaćama jer lacković ima plaću 46 tisuća,a moj rojas trenutno ima 9 tisuća,ali po programima ima oko 14 tisuća.Na bek šuteru mi je figuerdio bio na glasovanju ali je bio zadnji.
Rolfin(mervin)i je tijesno pobjedio Natuka(yebeki) na bek šuteru.Na krilu imam zamjenu:Sabadeju za malo ga je pobijedio Ure(mervin)(29383-17248).
Krilnom centru mi je nastupao Viggneta ali je bio treći.Pobijedio je Dontu(prugovo) dok je drugi bio Brown(west side).
Na centru nisam imao nikoga.Pobjedio je Jäderholm(prugovo),a drugi je bio Garaicoa(adreatic).
Na natjecanju u tricama ne igra nitko od mojih igrača ali igraju sljedeći igrači:
Kastutis Novožilovas-KK_masters
Benny Brack-West Side --- ŠF
Ali Natuk-yebeki
Toni Filikovic-Mervin
Paolo De Mevo-BC Zagreb
Robert Šušteršić-Mervin
A sada crvena polovica:
Na playmakeru je pobijedio Tuovinen(BC bobcat) dok je drugi bio Ninić(shoe salasman)
Na bekuje pobijedio De Mevo(BC zagreb)dok je drugi bio Gajáry(borik)
Na krilu je pobijedio Farro(BC zagreb)dok je drugi bio Restiel(lux lakers)
Na krilnom centru je pobijedio Elliott(Shoe Salesman) dok je drugi bio Jerkušić(KK masters)
Na centru je pobijedio Biffiger(BC bobcat) dok je drugi bio Ayedi(lux lakers)
Na natjecanju u tricama mislim da če pobijediti Ali Natuk iz yebeka.
A što se utakmice tiće,mislim da će biti napeta,ali da pobijeda odlazi plavoj koferenciji.