Na početku bih čestitao tvojim učiteljima, istina je da im je trebalo više od 7 dana, ali ti si naučio razliku između imena u BB-svijetu i naziva kluba. Pretpostavljam da si za zadaću dobio uvježbavanje, jer ponavljanje je majka mudrosti, pa si se javio i vježbaš. U tome te podržavam.
Uočavam da si počeo i sustavnije pratiti i proučavati. Ne znam je li tvoj uradak točan, ali je svakako manjkav pa bih ti malo pomogao. Ponovit ću, a znamo zašto je to potrebno, da se jednom ciklusu reprezentativnog natjecanja pristupa konceptualno. Za utakmicu s Islandom ( mi 48.; oni 73. ) sam se odlučio na proračunati rizik i izgubio, ali poslije ostvario što sam planirao, uključujući pobjedu i protiv Danske ( mi 46.; oni 51. ) i protiv jače Slovenije ( mi 44.; oni 36. ) , kako bi se postigao uspjeh.
Kako si ojačan novim znanjima pred veliku utakmicu protiv Cipra za obranu 6. mjesta u skupini, siguran sam da te neće obeshrabriti činjenica da je tvoj poraz ( Hrvatska tada 41. ) protiv 64.-rangirane Rumunjske najlošiji rezultat Hrvatske na Europskom prvenstvu u posljednjih 30 sezona ( dalje nisam gledao jer je i ovo dovoljno ).