BuzzerBeater Forums

BB Israel > National Team Debate Thread

National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: sagi08

This Post:
00
248003.168 in reply to 248003.167
Date: 9/21/2013 3:47:53 PM
Overall Posts Rated:
1010
וזה מה שאני ששלחתי לפיני

פיני שלום

אכן לא תקפת אותי אישית אבל המילים שלך הרגיזו אותי בדיעבד אני מצר על עוצמת המילים אבל לא על התוכן

אני בחיים האמיתים מגיע ממקום שבו המילים חייבות להיות מדויקות וברורות
ואם הן נאמרות זה סימן שמי שאמר אותן בדק זאת לפני והוא בטוח בעובדות
וברגע שקבעת דברים כעובודות אותן ידעתי מנסיון אישי כלא נכונות זה הקפיץ אותי

אתה בתגובה שלך ממשיך עם אותו סגנון דיבור (האמת נאיבי מצידי שזה ישתנה) אתה רושם פה בתגובה שלך
"זה שהשחקן שלך יחסית מגוון לא אומר שההוראות היו נכונות.
אם הוא הגיע מהדראפט עם תכונות מישניות טובות, אז ברור שיהיו לו תכונות מישניות טובות.."

ברגע שאתה רושם כך אתה מרמז על כך כאילו ההנחיות שקיבלתי לא נכונות וזאת מבלי שאתה יודע זאת. למה לא לנסח זאת אחרת בצורת שאלה

האם קיבלת הנחיות לאמון משניות ורצוי כל עוד השחקן צעיר?

היתי עונה בשמחה שכן אתה יכול להתאמץ ולבדוק את דקות המשחק של יואב לאורך כל הקריירה שלו ולראות שכמעט בכל עונה הוא עלה בעמדת הפאור סמול וסנטר לצורך אימון המשניות בהתאם לקצב האימון שלו ולצרכי הקבוצה
אבל אתה בוחר כנראה כהרגלך לקבוע עובדות בלי לנסות אפילו לברר אותם וזה מה שמרגיז אותי

בנימה אחרת אני רוצה להתנצל לא היה לי כוונה לפגוע בך ואני חייב לציין שלפחות מבחינתי זה ממש חבל הדרך בא אתה מגיב כי מבחינתי איבדתי מועמד שעל פניו ראוי לאמן את הנבחרת אתה ללא ספק מוכשר כמאמן וחבל שבגישה כזו אני אפילו לא יכול לשקול להצביע לך וזה חבל כי חסרים לנו אנשים מעורבים שאכפת להם, כמוך

ולא, אני לא חלק מצוות האימון

Last edited by sagi08 at 9/21/2013 4:34:29 PM

This Post:
00
248003.169 in reply to 248003.168
Date: 9/21/2013 3:57:13 PM
Overall Posts Rated:
1010
ואם נוכל לרגע לחזור בשביל מה שהתכנסנו כאן

שאלה לכל המאמנים, לאור השינוים (המבורכים לטעמי) שיכולו בעונה הבא מה עושים ? איך לדעתכם צריך להערך אחרת אם בכלל
איזה סוג שחקנים (הכוונה לתכונות) היתם רוצים אצלכם בנבחרת האם שובם של מפציצי השלשות בדרך?1
וזה ברור מאילו שאם השינוים באמת יהיו דרסטים יקח זמן עד שנטמיע את השינוי שחקנים ואולי זה לא יהיה במסגרת האחריות שלכם אבל בכל זאת אשמח לקבל תשובה

תודה לעונים

From: ron1243

This Post:
00
248003.170 in reply to 248003.169
Date: 9/21/2013 4:06:55 PM
Overall Posts Rated:
168168
שני שינויים רלוונטיים לנבחרת:
1. הימור על הטקטיקה של היריב
2. הורדת משכורת על מרחק וחסימות

בנוגע לראשון- זה אומר שצריך לבנות קבוצה מגוונת יותר עם יותר אפשרויות טקטיות מאשר לוק
בנוגע לשתיים- זה אומר שאפשר לדרוש ממאמני גבוהים לתת גם רמת חסימות גבוהה (אימון חסימות זו לא מילה גסה), ולמאמני גארדים רמת קליעה ממרחק שלא נופלת ב6-7 רמות מהניתור.

This Post:
00
248003.171 in reply to 248003.170
Date: 9/21/2013 4:22:33 PM
Seattle SuperSonics!
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
211211
אהלן שגיע
שבוע טוב
שאלה טובה.

השינויים בהחלט נראים טובים ומבורכים.
הימור על הטקטיקה של היריב יכניס לא מעט עניין. מצד אחד יהיה סוג של פחד להמר
מצד שני מול הנבחרות החזקות זה מתבקש. כידוע הפערים בלתי ניתנים לפירוש.
זה ידרוש מהמאמן אקסטרה השקעה. פגיעה נכונה תעזור לנבחרות ולקבוצות הקטנות יותר לבצע הפתעות.

לגבי השינוי השני...זה לא אומר יותר מדיי כרגע.
באופן אישי הקו שלי דיי ברור. שילוב של שחקנים מנוסים ושלמים+צעירים יותר שהם שחקני העתיד.
אני יכול להגיד שלא בכל מחיר אבחר שחקני מטרה כגון קלעים מטורפים אך מוגבלים.
לדוגמא...גארד עם 5-7 מסירה. לא רואה את עצמי מזמן שחקן כזה גם אם הוא מביא יכולת קליעה 20-17
בעולם שלרוב הנבחרות החזקות יש קו אחורי של 19-20 הגנה לכל הגארדים בעיניי צריך למצוא פתרונות יצירתיים יותר. 20-20 קליעות בלי מעבר לזה לא יעזור לנו.
לעומת זאת רכז עם 19-19 אחד על אחד והגנה פנימית של 11 עם 13-15 קליעה בפנים ישפיע הרבה יותר.
ברמת העיקרון השינוי הזה יכול להיות טוב לשחקנים הצעירים ובכך מאמני הנבחרות הצעירות יכולים להשתמש בכלי הזה.
במידה ומאמנים יעבדו על התכונות האלה בגיל צעיר אנחנו נרויח מזה רבות.
לאמן שחקן צעיר עד 14 חסימה למשל.
במידה והמשכורת לא תשפיע יותר מדיי זה יתן למאמן טווח משמעותי מאוד בעתיד לעבוד על תכונות אחרות ויעילות לא פחות.
השאיפה העתידית שלי היא באמת שכקהילה נוכל להעמיד נבחרת שיש בה הכל. מגוון של שחקנים שהופכים את הבחירה הטקטית לכאב ראש חיובי.

Last edited by The Glove 20 at 9/21/2013 4:24:43 PM

This Post:
00
248003.172 in reply to 248003.169
Date: 9/21/2013 4:35:22 PM
Overall Posts Rated:
1010
תגובתו של פיני לשאלתי על השינויים שיכולו בעונה הבאה

היי,

לגבי השאלה בנושא השפעת השינויים;
גם כאן (וגם על התגובה הקודמת שלי) אשמח עם תוסיף לת'רד.

העובדה שתכונה מסויימת זולה יותר משמעה שכלכלית ניתן להחזיק שחקן שהעיקריות שלו רבות יותר (כאשר מדובר על אותן תכונות כאלה שגדלות).
לכן, אני מסכים שבהחלט סביר לצפות לשחקנים כמו היום פלוס תכונות עיקריות בתכונות האלה.

אבל...

אני חושב שיש לזה משמעות נוספת.
צריך לדחוף (אפילו יותר ממקודם) לכך שיהיו לנו שחקנים שונים לכל עמדה, ובשונה מהמצב שיש כיום שבו רואים שחקן מסויים ושחקן אחר שדי מחזיק תכונות דומות רק עם רמה מעט יותר נמוכה או גבוהה.

כלומר, לנסות לבנות שחקן שחזק מאד בחסימה ע"ח תכונה עיקרית אחרת.
לנסות לבנות שחקן עם קליעה גבוהה מבחוץ ע"ח תכונה אחרת.

זה עוד הרבה יותר חשוב, לאור השינוי השני שהועלה - הימור הטקטיקות.
ברגע שנוכל לעשות שינוי שכזה ולא להיות צפויים, היתרון הזה יכול להיות מכריע.

"Pini"

Message deleted
From: Ehud

This Post:
77
248003.174 in reply to 248003.172
Date: 9/21/2013 6:14:14 PM
Overall Posts Rated:
274274
תגובתי לכמה דברים שנרשמו פה.

א. לא התכוונתי שהשחקנים שלנו סופר מגוונים. התכוונתי שהבעיה היא לא כמו שמתארים פה, שאין לנו שחקנים מגוונים. יש לנו גבוהים עם יכולות חוץ יפות ושחקני חוץ עם יכולות פנים לא רעות. מה שחסר לנו זה עוד סופרסטארים.
חוץ מזה, יש לנו עודף של גבוהים שניראים מאוד דומה. (הם מגוונים כיחידים ולא כקבוצה)

דבר נוסף שאני חייב להגיד כאן.

אתם חיים בסרט!

מאמן הנבחרת מאמן ל2 עונות.
זהו.
2 עונות ונגמר.

במהלך העונות האלו הוא יכול לנסות להשפיע על מאמנים לאמן כמו שהוא מוצא לנכון.
נגיד והוא מתעסק בשחקנים שלא רלוונטים לצעירה אלא בשחקנים מגיל 22.
ונגיד ש50 - 60% מהמאמנים עונים.
ונגיד ש50 - 60% מהם באמת רוצים להקשיב.

כמה השפעה אתם באמת חושבים שיש לו, למאמן נבחרת..?

אתם לא בוחרים פה ראש ממשלה או שר אוצר.
אי אפשר להפעיל פה סנקציות כלכליות או דברים כאלו. הכל בגדר עצות ידידותיות.

מי שבאמת רוצה לעשות שינוי לא מתעורר פעם ב2 עונות בבחירות.
מי שרוצה לשנות, פעיל בפורמים, מציע את חוכמתו ותבונתו לקהל הרחב.
עוזר למאמנים צעירים בליגות נמוכות...
ועוד ועוד.

אני יכול להעיד על עצמי שעשיתי חלק מהדברים האלו לאורך חלק מהזמן שלי במשחק. אבל בכנות היום אני עושה פחות ופחות כי אני באממממממממת זקן בזמני באזר והגיע הזמן להוריד הילוך (קרי עזיבת הג'יאם ועזיבת הנבחרת)

מדובר במשחק רשת. סה"כ משחק. אנשים אמורים להנות פה.
חלק מההנאה אמורה לבוא מהקהילה. אם אנשים באמת יהיו פה אנשים טובים, יעזרו אחד לשני ויעבירו את הדעות שלהם בפורמים במהלך העונה (ולא רק בזמן הבחירות) - מצבנו יהיה משמעותית טוב יותר.

אז צאו מהסרט - ותהיו פעילים בפורמים ותגידו, איך צריך לאמן ותחנכו מאמנים צעירים כדי שלא יתאשו מהמשחק. רק ככה נשתפר כקהילה ונגזרת מזה, גם הנבחרת תשתפר.

"Did you miss me??? - "With every bullet so far..." Al Bundy
From: Tzachi

To: Ehud
This Post:
00
248003.175 in reply to 248003.174
Date: 9/22/2013 12:30:23 AM
Maccabi Sharp Tel Aviv!
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
530530
קיבלת לייק. עוד תגובה מדויקת. שאפו.

This Post:
00
248003.176 in reply to 248003.174
Date: 9/22/2013 12:41:35 AM
TF Opena
II.2
Overall Posts Rated:
169169
Second Team:
TF National Farm
שאפו. כדור ממני.

This Post:
00
248003.177 in reply to 248003.148
Date: 9/22/2013 12:42:34 AM
Overall Posts Rated:
99
טוב אז עכשיו תוקפים אותי בצורה מתורבתת.
אחלה סגנון חבר

לגופו של עניין.

1. כן זה מביך, אנחנו לא באיראן ולא במדינה טוטלטרית אחרת סצימת פיות זה צעד מאוד קיצוני בטח ללא הגבלה
2. מנהל המשחק, שאני מאוד מסמפט אותו, הוא הקשר שלי למשחק והוא האחראי לכך. ככה זה את אם הניהול באה האחריות ץ ולהסיר ספק מעולם לא האשמתי אותו במשהו , כן ביקשתי ממנו שייבחן דרכים להפסיק את זה עד כמה שזה בשליטתו
3. לא אמרתי שפיני אדם נחמד או לא

תזכיר לי את שם מי הכתמתי בדיוק ?

או שלהיות קצת ביקורתי זה אסור כאן ?

ועוד הארה כללית, אני חושב שדווקא דיונים מהסוג הזה טובים לנבחרת זה דיונים שמעלים עניין ויוצרים שיח אמיתי על נושאים שחשובים לכולנו, שיח כזה יכול לשפר ולחזק אותנו.
אין רע בביקורת , אני יתחיל להיות מודאג שיהיו כאן בחירות ללא ת'רד פעיל או שכולם יסכימו אם כולם וכו'

Last edited by shayn00 at 9/22/2013 12:42:59 AM

From: shayn00

This Post:
00
248003.178 in reply to 248003.167
Date: 9/22/2013 12:44:30 AM
Overall Posts Rated:
99
אני מסכים איתך, זה אכן מטופש שאתה צריך להגיב לעצמך.

Advertisement