Nego da te pitam,koja li je Bosna u kosarkaskom svijetu?
Vidim naigrase se momci na svetskom prvenstu :) Deru sve nema sta :D
Sve ja to znam...i da nemaš ništa protiv Bosne i da ti je Srbija pod brojem 1 ali ovo što pišeš je kao da si ti došao iz centra Beograda i pojma nemaš šta se dešava u (tvojoj) Bosni i kao ti naši loši rezultati su samo naši a ne i tvoji xD
Koliko znam, i ti treniraš u košarkaškom klubu koji je iz Bosne a ne iz Srbije ;)
Prema tome, ne znam čemu toliko ograđivanje od košarkaške reprezentacije BiH?
Uostalom, nije riječ o Bosni nego o utakmici Turska - Srbija i zasluženo osvojenom srebru Turaka te 4. mjestu Srbije ;)
Zlatu Amerike te brozni Litvanije ;)
Ne znam ni ja cemu toliko napadanja na Srbiju,koja je Bosnina komsijska zemlja?
Corav covjek vidi faul,neke osobe odavde ne vide!
Ne znam ni ja zasto se sad neki ovde prave fini posle onoga sto je bilo u subotu uvece,na chatu BB meceva?
Ne znam ni ja cemu toliko provokacija od strane nekih menadzera tvoje nacionalnosti upucenje ka meni,Srbosu i Partibrejkersu?
ps.Tebi,Dadi,Taretu,Bevzilu i jos nekolicini menadzera vase nacionalnosti svaka cast! :) Koliko se sjecam,nikada se nismo svadjali i raspravralji o tome,niti cemo :)
Ali ono od subote se ne zaboravlja,neke izvjave pojedinih menadzera su me jako povredile i jednostavno sa njima vise nema rijeci.Najgore je bilo to sto su te izvjave,uvrede i bljuvotine bile upucene od osoba,koje sam ja branio,kad su ih svi napadali,mogu da nadjem i na forumu,ali eto...
Ko je bio online zna o cemu se radi!
Last edited by JoccY at 9/12/2010 4:55:06 PM