Δεν εχω μιλησει καθολου για το θεμα στο φορουμ μεχρι στιγμης γιατι αυτα που λεγονται απο την 1η μερα και μετα μονο γονιμα και χρησιμα δεν μπορεις να τα πεις...Διατυμπανιζετε ολοι σας το δικαιωμα σας να βαλετε υποψηφιοτητα και καλα κανετε και οποιος διαφωνει σιγουρα ειναι πολυ λαθος..Φυσικα ομως απο την αντιθετη πλευρα ο καθενας μπορει να σας καταψηφισει και ακομη και να σας κρινει για την πορεια σας μεσα στο παιχνιδι,γιατι φυσικα ολοι μας το οτι ειναι παιχνιδι το θυμομαστε οποτε μας κατεβει ετσι στο κεφαλι,το πεταμε και το παιζουμε και κουλ και σε 5 λεπτα αρχιζουμε να μαλωνουμε..Και εγω τουλαχιστον δεν ειμαι και ποολυ υπερ του να χανω σε οποιαδηποτε παιχνιδια..Λοιπον οποιος βαζει υποψηφιοτητα για μια θεση που την θελουν πολλοι,ε θα ανεχτει και την κριτικη..Δεν θα πω φυσικα για την θεση της Ελλαδας και το πως πρεπει να ειναι και αλλα τετοια(παιχσνιδι ειναι),ωστοσο ας απαντησει καποιος εστω σε καποια ερωτηση,για το πως σχεδιαζει την πορεια του στον παγκο της εθνικης ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ.Ακομη και το ποσο θα ασχολειστε και τι χρονο εχετε,οχι σε προσωπικο επιπεδο,σε επιπεδο του τι θα ψηφισει ο καθενας ειναι ενα κριτηριο και μαλιστα πολυ σοβαρο..Επισης σοβαρο ειναι το πως θα μπορεσετε να συνενοειθειτε με τους χρηστες οποτε Μην τρελαινεστε και μην θηγεστε ολοι με το παραμικρο,ακομη και αν καποιοι ειτε δεν εχουν τροπους ειτε πιστευετε πως ειναι κακοβουλοι..Να ξερουμε οτι οποιος βγει θα προσπαθησει θελουμε.Καναμε την διαδικασια πανηγυρι αλλα οχι απο τα ωραια
Υ.Σ.Τουλαχιστον δειξαμε οτι εχουμε ενεργο φορουμ αν και διωξαμε τους περισσοτερους που βοηθουσαν.Μονο στο καφενειο θα τους βρισκουμε πλεον.