BuzzerBeater Forums

Slovenija - I.1 > Sezona 49

Sezona 49

Set priority
Show messages by
From: zivicb

This Post:
00
303454.167 in reply to 303454.166
Date: 5/12/2020 3:38:12 PM
ForzaM08
II.2
Overall Posts Rated:
2727
Moja cela sezona je delo na pripravljenosti in vzdržljivosti in pa entuziazmu...tak, da zadnje tekme z normalno mislim, da ne bi smele igrati nobene vloge....vsekakor pa prednost domačega terena veliko pomeni:)
Plače sem sicer dvignil zaj za 100k z Pihlerju ampak ekipa je cenovno ugodna da z enim prodanim igralcem in privarčevanim denarjem pridem nazaj brez pretiranega poseganja v ekipo, tako da sem dokaj neobremenjen....

This Post:
00
303454.168 in reply to 303454.167
Date: 5/13/2020 6:52:52 AM
Savlje BC
SKL
Overall Posts Rated:
610610
Second Team:
Berlin BC
Vkolikor oboja Sonca zmagajo, bo zanimivo da bo Helios imel lažje delo v polfinalu kot 3. uvrščena ekipa ko doc na prvem mestu

This Post:
00
303454.169 in reply to 303454.168
Date: 5/14/2020 4:39:51 AM
Šmartno Afera Šmarna gora '02
III.1
Overall Posts Rated:
7777
No, Slovenia Suns bodo imela vseeno še težko delo proti J&J v gosteh, kar po mojih izkušnjah res lahko čisto popači razliko v kakovosti. In če bodo igrali proti J&J npr. s polno močjo, potem tudi doc ne bo imel ravno težkega dela.

This Post:
00
303454.170 in reply to 303454.169
Date: 5/14/2020 4:52:41 AM
Savlje BC
SKL
Overall Posts Rated:
610610
Second Team:
Berlin BC
Hja, glede na to da so J&J vnaprej razkrili adute in pokazali skille nosilcev igre tako na OI kot C pozicijah, mislim da Sunsi vseeno dobijo tole tekmo. Ampak seveda, nikoli se ne ve..

This Post:
00
303454.171 in reply to 303454.170
Date: 5/14/2020 5:08:46 AM
Slovenia Suns
II.1
Overall Posts Rated:
4444
Second Team:
Slovenia Suns II
Najprej je bil načrt iti v tekmo na polno, ampak mislim, da bi bilo to preveč enostavno, zato sem se v zadnjih dneh premislil in bom igral tako, da bo bolj zanimivo. Če zmagam, bom imel boljše razpoloženje proti docu (saj ne bo nič spremenilo pa vseeno), drugače pa imam v boju za obstanek domači teren in mislim, da bo to precej enostavno. Tako mislim, da je najboljše za vse - J&J imajo boljše možnosti za obstanek, za mene pa je vse skupaj bolj zanimivo

From: Katana

To: leco
This Post:
00
303454.172 in reply to 303454.171
Date: 5/14/2020 5:40:29 AM
III.1
Overall Posts Rated:
7777
Mislim, da si po kvaliteti na 2. mestu v konferenci (če ne v ligi) in da bo morebiten boj za obstanek zate dokaj lahek, tako da tudi po moje se splača malo tvegati. Vsekakor bolje za nas, da bo že v prvem krogu končnice malo zanimivo.

Na naši strani bo pa zanimivo videti, kako bosta v zadnjem krogu odigrala Return in Pigsi. Pigsi trenutno izgledajo kar nevarni in če jim Return to tekmo prepusti, potem jih dobi ponovno v končnici. Če zmaga je večja verjetnost, da dobi FC Leno, ki trenutno ne izgledajo zelo ambiciozni, čeprav bodo po mojem, če se Cerar do torka pozdravi, vseeno nevarni (a v vsakem primeru manj kot Pigsi). Sicer tudi The Return ne deluje ambiciozno in bo morda rekel, da mu je vseeno, ampak po mojem vsi štirje upamo vsaj na zmago v konferenci :)

From: leco

This Post:
00
303454.173 in reply to 303454.172
Date: 5/14/2020 6:30:33 AM
Slovenia Suns
II.1
Overall Posts Rated:
4444
Second Team:
Slovenia Suns II
Vseeno imaš ti verjetno največ možnosti za finale, kjer boš verjetno srečal doca. Misliš, da imaš kakšno možnost proti docu v gosteh? (če se to seveda zgodi..)

To: leco
This Post:
00
303454.174 in reply to 303454.173
Date: 5/14/2020 8:00:28 AM
III.1
Overall Posts Rated:
7777
Hja, iskreno, če ne bi verjel da lahko, bi tudi jaz naredil nekaj sprememb v svoji ekipi po izpadu iz pokala. Zaenkrat sicer deluje moja ekipa precej neprepričljivo, se mi zdi, da so prav vse zmage v zadnjem času posledica neke sreče oz. prednosti. V zadnjem delu lige npr: Return in Leno sta igrala z rezervisti, Croatoansi s praznim entuziazmom, Pigsom se je poškodoval eden od nosilcev v prvi minuti, še prej sem doma komaj premagal J&J, ki je zgrešil napoved in treniral na C, izgubil proti tebi in Heliosu... Medtem ko me je denimo Forza dokaj prepričljivo premagal, je res igral doma in z normalno zavzetostjo, ampak vseeno ni med boljšimi v ligi.

Tako da skoraj bolj neverjetno se mi zdi, da do finala z doc-om (ali komer koli drugim) sploh pridem in bolj razmišljam o tem, kaj storiti, da zmagam obe tekmi in vseeno ohranim možnosti za zmago v finalu. Če me tam drugi finalist razbije za 30 točk, raje prepustim to čast komu drugemu :)

From: JJ team

This Post:
00
303454.175 in reply to 303454.174
Date: 5/14/2020 4:34:06 PM
J&J team
II.4
Overall Posts Rated:
9797
Zanimiva odločitev s strani Sonc. Mislim pa, da je vseeno dovolj velika razlika v kvaliteti, da tudi ce osigram z visjo zavzetostjo, bom zelo tezko prisel do zmage. V soboto nas res čaka zanimiv dan, potem pa upam, da zanimiva koncnica. Najverjetneje pa bo zanimivo predvsem v nasprotni konferenci :)

From: JJ team

This Post:
00
303454.176 in reply to 303454.175
Date: 5/15/2020 5:16:09 AM
J&J team
II.4
Overall Posts Rated:
9797
Glede na pripravljenost imam res minimalne moznosti, tako da sem se v hujsi zagati kot prej.. ocitno niti masaza in psiholog nista dovolj ob 90min igre..

This Post:
33
303454.177 in reply to 303454.176
Date: 5/16/2020 2:24:36 PM
III.1
Overall Posts Rated:
7777
Tako. V zadnjem krogu nekaj presenetljivih rezultatov in/ali odločitev lastnikov, zdaj bo šlo pa zares. Bi rekel nekako tako:

Modra stran:

Šmartno - Ljubljana Pigs:
Verjetno smo zaradi pripravljenosti in prednosti domačega terena favorizirani, a mislim da se vseeno obeta zanimiv in težak boj. Iskreno si Pigsov nisem želel, saj jih imam za najmočnejšo ekipo na naši strani, a po drugi strani je današnja tekma z Returnom pokazala, da je treba paziti vsaj še na slednje.

The Return - FC Leno 2014
Tu mislim, da bo veliko odvisno od tega,kako bo pri Lenotu s poškodbo. Obe ekipi sta zaradi razprodaj kratki na klopi, a vsi igralci prve peterke so zelo solidni in mislim, da bo šlo za izenačeno tekmo. Zaradi prednosti domačega igrišča bi dal prednost domačinom

Rdeča stran:

Docholidaj - J&J team
Tu mislim da ni vprašanja, J&J so svoje dosegli in tole tekmo bodo odigrali zgolj kot nagrado po dolgem in težkem boju za obstanek

Savlje - Helios Suns
Tu sicer ni tako predvidljivo kot na prejšnjem boju, a vseeno bi Helios Sunse postavil v vlogo velikega favorita. Mislim, da s pogumnim pristopom v to tekmo nimajo veliko za izgubiti in bi imeli potem na tej strani vsaj finale konference zanimiv.

Obstanek:

Croatoans - Ainmosni
Po postavi bi rekel, da so veliki favoriti Croatoansi, a imajo težave s pripravljenostjo, poškodbami in tudi entuziazem ni najvišji. Bi rekel, da se obeta zanimiv boj, morda bi sam stavil na Ainmosni

Slovenia Suns - ForzaM08
Sunsi tu izgledajo veliki favoriti in imajo še prednost domačega terena. Vseeno se je Forza že proslavil v marsikateri tekmi z dobrim nasprotnikom, tako da jih ni prezgodaj za odpisati.

Tajfun - Dream Catchers
Ekipi, ki po eni strani izgledata med šibkejšimi (in tudi dražjimi), se bosta na koncu pomerili med seboj. Mislim, da so v določeni prednosti Dream Catchersi, ki počasi prihajajo v dobro formo.

Upam na čim manj poškodb!

Advertisement