Przeglad pierwszej kolejki :
Bizony z NYSY - Wolves of Calla 85 - 87
Szczesliwa wygrana gospodarza:) Decydujace punkty w akcji na ktora byla 1s ( slownie JEDNA SEKUNDA) ... wiadomo moja druzyna zawsze slynela z ekcytujacych koncówek , tyle ze najczesciej przegranych :P
Na marginesie to spotkanie pokazuje ,ze moge miec olbrzymie problemy z utrzymaniem w tym sezonie...
The Soulcrashers - Rescuers 104 - 99
Asta zaczyna imponujaco, widaomo 2OT zrobily swoje i nabily staty, ale wygrac na terenie przeciwnika z nizszym nastawieniem bezcenne .
Druzynie Rescurers nie pomoglo nawet 19-9-7 Licwinko, do triple double niewiele brakowalo :)
Pogrążacze - Jazz Band 74 - 115
Mecz bez historii , Pograzacze schowani za podwojna garda niewiele mogli zrobic, obawiam sie ze z tym skladem Jazz bedzie u siebie lal wszystkich przykladnie.
Jastrzębie - Paranormal Investigators 104 - 101
Staty blizniaczo podobne do mojego meczu , z tym ze u mnie na szczescie przeciwnik nie zagral z wyzszym nastawieniem:) Tales wspolczuje. Jednak na pocatku zadbanie o Ent ma kluczowe znaczenie, na pierwszych 4 meczach na luzie mozna pozniej ladnie hulac z pol sezonu, oczywiscie grajac na 3 mecze w tygodniu 2 luzy jeden normal.
Last edited by aimar at 9/22/2013 4:57:18 AM