Καλημέρα παίδες,
Αγαπητέ φίλε george Θα ήθελα, αν φυσικά μου επιτρέπεις και αυτό πάει και στον argy να σας κάνω μια ερώτηση. Με ποιά εχέγγυα βάζει ο argy και φυσικά και άλλοι χρήστες υποψηφιότητα για εκλέκτορας εθνικής όταν παίζει το παιχνίδι 1 σεζόν ουσιαστικά και σε αυτήν πήγε για υποβιβασμό την ομάδα του και γλίτωσε στα πλέι άουτ; θεωρείτε ότι κάτι τέτοιο αποτελεί εγγύηση για καλή πορεία της εθνικής; Να σας πω τί θα γίνει αν βγει κάποιος χρήστης με λίγες σεζόν στο παιχνίδι; Μόλις φάει 2-3 πρώτες σφαλιάρες θα παρατήσει την Εθνική και το παιχνίδι φυσικά και εμείς θα τρέχουμε να τον βρούμε. Για μένα άτομα που έχουν πάνω από 4-5 σεζόν εμπειρία στο παιχνίδι θα έπρεπε να μπορούν να θέτουν υποψηφιότητα (να γίνει υποχρεωτικό δηλαδή) για να έχουμε και ελπίδα να δούμε κάτι σοβαρό. Τώρα θεωρώ ότι το να βάζει υποψηφιότητα ο κάθε "αλεξιπτωτιστής" ( και αυτό δεν πάει αποκλειστικά για τον argy, αλλά και για άλλους) που το κάνει αποκλειστικά, όπως πιστεύω προσωπικά φυσικά, για προσωπική του διαφήμιση είναι τελείως άκαιρο & άσκοπο. Το παν είναι να παίρνουμε στα σοβαρά (έστω και αν είναι παιχνίδι) την εθνική ομάδα και να μην την αφήνουμε να διασύρεται στο όνομα κάποιων οι οποίοι θέλουν να αυτοπροβληθούν. Η Ελλάδα πάνω απ' όλα ακόμα και σε ένα παιχνίδι. Δεν πρέπει ποτέ να αφήσουμε το όνομα της ενδοξότατης χώρας μας να διασύρεται σε διεθνή φόρουμ. Γιαυτό θεωρώ ότι πρέπει να γίνει υποχρεωτικό το να έχει εμπειρία 4-5 σεζόν τουλάχιστον χρήστης που θέλει να εκλεγεί εθνικός προπονητής. Το να υποστηρίζουμε άτομα που απλά στην προσωπική μας ζωή είναι φίλοι μας, δεν δείχνει ότι κοιτάμε το κοινό συμφέρον, αλλά την αυτοπροβολή μας. Εγώ που έχω πλακωθεί άσχημα π.χ. με τον νίκο64 τον θεωρώ ικανότατο να γίνει προπονητής, διότι και έργο έχει δείξει με την ομάδα του και παίζει αρκετές σεζόν το παιχνίδι. Δεν σημαίνει ότι επειδή πλακώθηκα μαζί του, δεν θα τον υποστήριζα, άν έβαζε υποψηφιότητα. Διαφορετικά πράγματα είναι αυτά. Όταν είναι να βλέπουμε & να παραδεχόμαστε κάτι, το κάνουμε ακόμα και όταν το άτομο που το εκπροσωπεί έχει έρθει σε αντιπαράθεση μαζί μας (ή το αντίθετο).
ΦΙΛΙΚΑ- ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Last edited by Δημήτρης at 12/19/2009 6:28:27 AM