ti me noiazei emena ti kanei i kipros den exw diavasei pio panw...
Για τους περισσότερους μάνατζερς το να έχουν παίκτη στην εθνική μοιάζει άπιαστο όνειρο, και οι περισσότεροι επίσης δεν καταλαβαίνουν καν τι γίνεται. Το να γίνει 1 ανάλογο άνοιγμα, θα βοηθήσει τρομερά στο να φέρετε κοντά τον κόσμο, να ενδιαφερθεί, να αρχίσει να προπονεί με περισσότερο ζήλο παίκτες για εθνική, και γενικότερα η κοινότητα να γίνει πιο ενεργή. Μέσα στα καθήκοντα ενός προπονητή εθνικής κατά την ταπεινή μου άποψη είναι και αυτό. Να βοηθάει την ανάπτυξη της κοινότητας. Δεν θα κάτσεις σαφώς να συζητήσεις τις τακτικές δημόσια. Αυτό το κάνεις με την προπονητική ομάδα σου. Το να εξηγείς όμως κάποια πράγματα μόνο κακό δεν είναι. Με αυτό τον τρόπο μάλιστα έχουμε κερδίσει και αρκετούς ξένους έμπειρους μάνατζερς που ενδιαφέρονται για την πορεία μας, μας έχουν δώσει κάποιους από τους καλύτερους μας παίκτες, και είναι έτοιμοι να αγοράσουν όποιο ταλέντο μας κυκλοφορεί και ταιριάζει στα προπονητικά τους σχέδια, και σε
συνεργασία με μας να τους δουλέψουν ώστε να γίνουν χρήσιμοι παίκτες για την μικρή μας εθνική.
Αλήθεια σε τι ακριβώς ακολουθούμε την Ελλάδα; Λίγο υπεροπτικό σχόλιο δεν ήταν αυτό; Μερικές φορές η ποιότητα έχει μεγαλύτερη αξία από την ποσότητα. Θεωρώ πως η Κύπρος έχει από τις πιο πετυχημένες εθνικές στο παιχνίδι αν σκεφτείς πως άντε να ξέρουν 10 άτομα όλα κ όλα το τι κάνουν, από τις 80 ομάδες που έχουμε. Σκέψου απλά το talent pool που έχουμε, αλλά και το τι πετύχαμε ως τώρα.
Όταν χρήστες έρχονται και προτείνουν κάποια πράγματα που κάνουμε εμείς και τους αρέσουν νομίζω πως είναι ΠΟΛΥ ατυχές να απαντάς με τον τρόπο που απάντησες. Κανείς δεν νομίζω να σου είπε πως δεν κάνεις καλή δουλειά αλλά φίλε μου ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο δεν νομίζεις;