BuzzerBeater Forums

BB Srbija > National Team Debate Thread

National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
208905.167 in reply to 208905.142
Date: 2/8/2012 7:22:17 PM
Overall Posts Rated:
4747
sto jes'-jes'...ja sam povukao svoju kandidaturu iz razloga sto ovde postaje bas gusto..nisam ni ocekivao da postanem selektor, sto naravno jos i nmg pored nekih od kandidata..iskreno, hteo sam da se malo zezam i vidim sta se desava sa mnom u ovoj igri, postoji li neko ko stoji pored mene ili me na bilo koji nacin postuje, sto je ocigledno bilo glupo .. tako da,eto, napustam ovo zezanje oko izbora selektora, sto ustv i ne bi trebalo da bude zezanje..kao sto je Ivko rekao, puno je neozbiljnih kandidata koji su se prijavili iz slicnih razloga kao i ja, pa msm da bi bilo red da urade isto sto sam i ja..:)

This Post:
00
208905.169 in reply to 208905.168
Date: 2/8/2012 8:13:43 PM
Overall Posts Rated:
178178
Uh svasta sam ja veceras propustio.. Toliko postova sam procitao a ne znam na koji bih dao neki komentar, ni jedan upucen meni kao kandidatu.. :))

This Post:
00
208905.171 in reply to 208905.166
Date: 2/8/2012 8:45:15 PM
Tunjevina
Prva Liga
Overall Posts Rated:
772772
Second Team:
Krompir
Nisi razumeo sta sam hteo da kazem.Mislim na to da niko nikoga ne treba ovde uslovljavati na Vi ili da ga vise postuje samo zbog bb uspeha,jer taj neko ko zna ko je i sta je u stvarnom zivotu,a ovo je igrica.Treba im biti zahvalan sto pomazu nasoj zajednici u ovoj igrici, ali svakako ih zbog toga ne treba uslovljavati sa Vi.

Trbo bi imao vise uspeha nego 80% prvoligasa, uz trening nasih igraca, da je trenirao igrace koje treniraju ti prvoligasi. On je trenirao Grubora, kojeg nijedan prvoligas ne zeli, upravo iz tog razloga..zato sto sa takvim igracom ne mozes biti uspesan u duzem vremenskom periodu. Jede sve.

Al svako moze da batali klub,bleji u 3. ligi i kaze pa ja da me zanimalo bi bio sampion Prve Lige.Ja verujem da Navaro ima vece menadzersko znanje od Trbe i zbog toga za njega glasam.A za tebe ne kapiram sto si u 3. ligi,mada koliko si para sakupio ti ako budes hteo vratices se u Prvu ligu rutinski.A kriterijum po meni samo za A repku treba da bude da je vodi prvoligas,a za mladu nisu najvazniji rezultati,bitniji je trening klinaca,pa i treba da vodi neko ko nije iz prve lige.

This Post:
11
208905.173 in reply to 208905.172
Date: 2/9/2012 3:22:46 AM
Overall Posts Rated:
1212
Toliko se prasine diglo ni oko cega...
Uz duzno postovanje ostalim kandidatima, jedino je Trbazi kadar da vodi nas A tim.
Vidim da se ovde pisu kojekakve gluposti,uporedjuje BB sa realnom kosarkom i slicno, Boze me sacuvaj!
Vecina ljudi ovde ni ne sanja koliko je tezak posao selektora, daleko teze nego uspesno voditi svoj tim.Dakle, pored skautinga protivnika, taktike i ostalog, potrebno je imati bazu igraca koji ce, uz adekvatan trening, jednog dana obuci dres A tima.
Verujte mi, to je veoma naporan posao.
Recimo da imate 30ak igraca na spisku,da morate konstantno da saljete uputstva menadzerima kako da treniraju te igrace.Naravno, vecini tih menadzera je licni uspeh ispred treninga doticnog igraca, kako im sada objasniti da mu treniraju odredjeni skill ako ce to biti razlog neuspeha njegovog tima?
Neretko se desavalo da i konkurenti kupuju nase klince sa ciljem da ih upropaste.Iz iskustva znam koliko se Trbazi trudio dok je vodio U21, koliko se zalagao za , bukvalno, svakog naseg talentovanog mladog igraca.
Iskreno, ja ne bih imao toliko niti volje, a ni vremena da izdrzim sve to.
Takodje, ne razumem kako napadate Sirka i Milana za njihove rezultate, cemu to?Zar neko misli da bi bolje prosao?
Siguran sam, da postoji ovde save/load opcija, pa da pokusavate milion puta, da niko od vas ne bi napravio rezultat, niti sa A timom, niti sa U21!
Jednostavno, igraci su nam i vise nego limitirani.Ne zelim da zalazim sta je uzrok tome ali to je cinjenica, sto, svakako, nije krivica gore pomenute dvojice.
Decko je, Trbazi, vodio U21, pri tom imao i lepe rezultate, napravio bazu igracu.Sada ti igraci imaju 22-23 god, i normalno je da mu se pruzi prilika da ih on vodi kad dodju u "zrele" godine.
Malo sam oduzio,povucen besmislenom rasprovam,pozz i sve najbolje

From: Sire
This Post:
11
208905.174 in reply to 208905.173
Date: 2/9/2012 4:22:11 AM
Scorpions Mld
Prva Liga
Overall Posts Rated:
280280
Stankovic(22, ex u21, 3m)
Ivanisevic (29, ex u21, A tim, 3.45m)
Eklemovic(22, ex U21,1.56m)
Matijasevic(21, u21, 1.72m)
Pekovic(24, ex u21, 700k)

Ovo je moja postava u 1. Ligi, sa treningom u rotaciji PG/C 1 pozicija. A vi? Koje je vase odricanje?

This Post:
11
208905.175 in reply to 208905.163
Date: 2/9/2012 4:35:03 AM
Overall Posts Rated:
164164
Svasta,znaci po tebi sad kad bi Duda Ivkovic krenuo da igra ovu igru iz 5. lige trebao bi da postuje i da se obraca sa Vi nekom prvoligasu koji je mozda neki balavac od 15 godina?
Cek, ko bi bio Duda Ivkovic u BB svetu? Ja cu ti odgovoriti, pa samo jedan IV-o ili V-o ligas i nista vise, jer ova igrica je veoma razlicita od onog sto on zna i u sta on veruje, tako da nemoj mesati babe i zabe.
Ja ne znam sto je toliko bitno u ovoj igrici koliko imas godina, ja mislim da je mnogo bitnije kakav si covek, jer godine nista ne znace ako je neko pametan i zreo. Ima menadzera koji su sa toliko godina osvojili BBB, pa sta onda, ne trebaju se postovati jer su "balavci" po tvom misljenu? Daj bre, mani se corava posla.

Mislim na to da niko nikoga ne treba ovde uslovljavati na Vi ili da ga vise postuje samo zbog bb uspeha,jer taj neko ko zna ko je i sta je u stvarnom zivotu,a ovo je igrica.

Cek, opet se isto pitanje poteze... Sta ima veze sto je neko i npr. radnik gradskog zelenila(bez uvrede ako se neko pronadje) ako je dobar covek i ako je dosta uradio na ovoj igrici, sto se ne bi obracao njemu sa Vi? Ali to sto ih je Milan oslovljavao sa Vi, to je samo njegova kultura. Bas kao sto si rekao, OVO JE IGRA, i nigde nema licnog obelezja, slike, datumi, mesta prebivalista i ostalo jer to nije bitno za BB, tako da, samo igraj igru, i uzivaj... ;)

@Sire
Sve pohvale za to sto si uradio, mani se ovih prozivki, samo pokusavaju da te iznerviraju... I ti, a i mi znamo sta si uradio, koga si istrenirao, i koga trenutno treniras, i zbog tog ti HVALA! :)

Last edited by Мирко at 2/9/2012 4:36:33 AM

This Post:
00
208905.176 in reply to 208905.170
Date: 2/9/2012 5:28:23 AM
Overall Posts Rated:
178178
Jeste da su isptiti odlozeni, ali mogao bi da spavas malo covece, ima Kosta da vam da razmedju sigurno :))
Da ti odgovorim na ona pitanjca..Nama sem sredine i krajeva nista ne fali :)) Salu na stranu najvise smo limitirani na krilnim pozicijama (K i KC)..Sem Tarabica mi to nemamo.. Fale nam multiskileri, nesto sto Francuzi rade dugi niz godina sto mi se jako svidja.. Sto se tice nadolazecih igraca tu ima svega, i ako zadrzimo sve te igrace kod nas moze se dosta ocekivati.. Sirko ima 3 bas takva igraca kakva nam nedostaju i nadam se da ce ostati kod njega dok ne zaigraju za A tim.. Ja pravim Bajagica ali na njega ce se duze cekati, a Stankovic ce po mom planu biti bek sa dosta dobrim unutrasnjim skilovima.. Ti radis Vasovica na isti nacin, kod Trbe je Spasov.. Tako da uz ovaj postojeci kadar koji nije toliko los, ima nade za nas da uskoro postanemo ozbiljna reprezentacija..

Advertisement