Svasta,znaci po tebi sad kad bi Duda Ivkovic krenuo da igra ovu igru iz 5. lige trebao bi da postuje i da se obraca sa Vi nekom prvoligasu koji je mozda neki balavac od 15 godina?
Cek, ko bi bio Duda Ivkovic u BB svetu? Ja cu ti odgovoriti, pa samo jedan IV-o ili V-o ligas i nista vise, jer ova igrica je veoma razlicita od onog sto on zna i u sta on veruje, tako da nemoj mesati babe i zabe.
Ja ne znam sto je toliko bitno u ovoj igrici koliko imas godina, ja mislim da je mnogo bitnije kakav si covek, jer godine nista ne znace ako je neko pametan i zreo. Ima menadzera koji su sa toliko godina osvojili BBB, pa sta onda, ne trebaju se postovati jer su "balavci" po tvom misljenu? Daj bre, mani se corava posla.
Mislim na to da niko nikoga ne treba ovde uslovljavati na Vi ili da ga vise postuje samo zbog bb uspeha,jer taj neko ko zna ko je i sta je u stvarnom zivotu,a ovo je igrica.
Cek, opet se isto pitanje poteze... Sta ima veze sto je neko i npr. radnik gradskog zelenila(bez uvrede ako se neko pronadje) ako je dobar covek i ako je dosta uradio na ovoj igrici, sto se ne bi obracao njemu sa Vi? Ali to sto ih je Milan oslovljavao sa Vi, to je samo njegova kultura. Bas kao sto si rekao, OVO JE IGRA, i nigde nema licnog obelezja, slike, datumi, mesta prebivalista i ostalo jer to nije bitno za BB, tako da, samo igraj igru, i uzivaj... ;)
@Sire
Sve pohvale za to sto si uradio, mani se ovih prozivki, samo pokusavaju da te iznerviraju... I ti, a i mi znamo sta si uradio, koga si istrenirao, i koga trenutno treniras, i zbog tog ti HVALA! :)
Last edited by Мирко at 2/9/2012 4:36:33 AM