Naravno da ne treba omalovazavati, covjek je rekao da mu nista niste pomogli dok je on selektor, da li je to istina ja zaista ne znam, ne znam da li ste imali kontakta.
Da prije svega nesto kazem, na posao skauta niko nikoga ne prisiljava, nekima je cast i zadovoljstvo da budu skauti, da s epokazu, d apomognu zajednici i mladoj repci i nasim buducim nadama. Skaut sam odluci da li ce raditi taj posao i onda se prijavi.
Sada pitanja.
1. Nisam upucen u cijelu situaciju, nisam na tvom mjestu pa tak oda odgovor na to nemam.
2. - II -
3. Ako dobro radim svoj posao skauta, nastavio bi i dokazao da moj trud nije uzaludan.
4. Mlada reprezentacija SA skautima, sto se tice A repke, sve sam radi 1 covjek dok su mladoj reprezentaciji potrebni skauti.
5. Koliki posao su uradili? Ni to zaista ne znam, nismo upuceni previse da bi mogli suditi o nekome, neko je radio vise neko manje vjerovatno, neki se trude manje neki vise, neki to shvataju ozbiljno a neki ne.
6. U procentima zaista ne znam, ali bi bila dosta losija sto je nromalno, od toliko mladih igraca treba pronaci i "iskopati" odgovarajuce, kontaktirati menadjere, uputiti na trening i slicno, nije lako bez skauta svakako, puno puno teze.
This is where we hold them!