Da li ti je slucajno palo na pamet da si naporan sa svojom praznom pricom, i mlacenjem iz supljeg u prazno?
Cuj kako znam, pa u to vrijeme sam bio Selektor i trenirao ga. Pa ja nemam obraz, zar to nisi primjetio do sada.
Ocito ne vidis dobro, covjeku su se desile neke tvari u zivotu (inace da ti napomenem samo posto vidim da ne znas, stvari iz zivota su prece od neke online igre, vjeruj mi), i nije dolazio na BB. O drugima dajem svoje misljenje, isto kao sto ti sada radis, imas neki problem s tim?
Za razliku od tebe, bar imam neke planove koji bi mogli uspjeti, eto kad vec spominjes mozes biti jedan od tih "pravih menadjera", taman imas love na bacanje, kupi par nasih Reprezentativaca ili buducih Reprezentativaca pa nam olaksaj, treniraj ih, pokazi zajednici koji si majstor i velicina od covjeka, naravno kada prodas Škrmetu iz 469og pokusaja.
Jos mi odgovori, kakve ja licno koristi imam od toga sto je Reprezentacija pobijedila, apsolutno nikakve licne koristi tu nema, nit bi sta dobio porazom, nit sam sta dobio pobjedom, jednostavno se borim za Reprezentaciju na nacin na koji JA smatram da je ispravan, dok me recimo tvoje metode ne interesuju.
A vidis koliki si ti covjke i velicina, sjecas li se slucajno utakmica koje si namjestao, recimo sa svojim prijateljem Muljitom, namjestali ste prvaka 1 Lige BiH, drugu tekmu ti njega pustis, a trecu on tebe, pa da cvaknes malo vise love jelde?
Koji si ti gigant, vrvis od fer pleja, vidis za razliku od tebe ja nemam koristi od ovog sto radim, a ti si od svojih podmuklih poteza imao i to dosta financijske koristi, a ne stidis se? Sve u cilju jednog kralja, da nije mozda to, velikog postenog Dadonija? Novac ispred obraza, da nije mozda ta varijanta?
Gdje ti je bio obraz kada si to radio, brukao si nam Ligu, smijali su nam se ljudi kako se stima Prvak u BiH, obrukao si nam zajednicu, aha izvini, vjerovatno sam pogrijesio, to je moralan cin koji ja kao bahat covjek ne shvatam, to je sigurno, sve sto ti radis je dobro i ispravno i svi to trebamo slijediti, oprosti jos jednom, zanjeo sam se, pa ti nikada tako nesto neposteno ne bi uradio. Ti si svjetlo na kraju tunela.
Odgovor na posljednje pitanje je jednostavan, ne zelim mjenjati svoj tim.
This is where we hold them!