Niko ne osporava rad skauta, ali skaut ne moze omalovazavati rad selektora
A selektor moze omalovazavati rad skauta ?
Jbo ti tog selektora koji nije poslao skautima nijednu poruku.
ps. Rece da skauti trazi igrace i prate njihov razvoj.
-To nam je samo jedan posao. Dok je popaj bio tu, mi skauti smo imali mnogo vise posla (bar ja). Bile su to takve statistike i analize koje sam morao kucati u 5 bb poruka :D. Posle je bilo lakse,kad su me dodali na skajpu :D
I da vas priupitam jos nesto(cijelu BB zajednicu koja prati ovaj forum) :
Situacija je ovakva: Ti si skaut.Posle drafta sjedis 3 sata za kompom i trazis igrace.Pravis liste.Cimas se oko menadzera i poruka. Pratis sve treninge, radis update na listama, kontaktiras mnoge menadzere, dijelis savjete, kontaktiras druge skaute i konstantujes se s njima, kupis dva domaca igraca i treniras ih na jednoj poziciji trenerom lvl 7,a pri tom zrtvujes finansije i usjeh svoje ekipe i dodje ti selektor te iste mlade reprezentacije i kaze da ne radis nista, da si suvisan, bezvredan i da mrzis istu.
1.Sta bi uradio ?
2.Kako bi odreagovao ?
3.Da li bi nastavio da radis svoj posao ?
4.Reprezentacija sa ili bez skauta ?
5.Koliki posao su odradjuju skauti ? (JoccY,Eninjo,Tare,BHF,Jabus)
6.Koliko bi repka bila losija da nije skauta u procentima ? (To cete najvise da primjetite 16 (sledece) i 17 sezone kad vidite roster mlade repke :) Mislim na kvalitet igraca.Cekam vase odgovore :) Zanima me bas kakva su misljenja ostalih o ovim pitanjima. Mozda sam i ja ishitreno reagovao. Odkud znam ?!
Last edited by JoccY at 3/15/2011 6:24:22 PM