BuzzerBeater Forums

BB Hrvatska > NT Hrvatska

NT Hrvatska

Set priority
Show messages by
From: Prljavi

This Post:
11
324306.162 in reply to 324306.161
Date: 8/13/2025 6:58:46 AM
Ružni
A-1 Superliga
Overall Posts Rated:
206206
Bilo bi lako kada tvoje izjave ne bi bile proturječne. Tako ti 15.7. objaviš

Sve pohvale i bivsem izborniku za bildanje ovih indeksa kroz prijateljske utakmice, nisam se uvijek slagao sa njim ali rezultati govore za sebe.

pa onda 11.8.

Sto se tice rankinga to je teska smijurija i najmanje je vazan, prljavi ga je bildao na prijateljskim

Za one koji nisu napravili uvid u stanje na ljestvici za vrijeme mojih mandata:
Sezona 65: natjecateljske utakmice 57 →52 prijateljske 52→48
Sezona 66: natjecateljske utakmice 48 →47 prijateljske 47→47
Sezona 67: natjecateljske utakmice 47 →49 prijateljske 49→49
Sezona 68: natjecateljske utakmice 49 →45 prijateljske 45→41
Ukupno: natjecateljske utakmice 8 prijateljske 8
Jasno je iz istih da je napredak bio ravnomjeran i kroz natjecateljske i kroz prijateljske utakmice pa je time tvoja tvrdnja opovrgnuta.
Druga je priča koji će se izbornik potruditi više oko protivnika za prijateljske, a koji to neće.

ako uspijes dobiti dobru generaciju dobiti ces vecinu repki

Ako čovjek nije nesposoban, onda je ovo sigurno. No, što kada to nije tako kao kod nas već dulji niz sezona?

vec par sezona kaskamo sa centrima bez skoka

Ovo je najzanimljiviji dio. Zašto ljudi koji su imali centre u treningu nisu proveli trening do kraja?

From: Jukic

This Post:
22
324306.163 in reply to 324306.162
Date: 8/13/2025 2:19:09 PM
Zivine
II.3
Overall Posts Rated:
495495

Bilo bi lako kada tvoje izjave ne bi bile proturječne. Tako ti 15.7. objaviš

Ne nego jako ironicne. Meni je jako zao i izvinjavam se ovim putem ako se bitak izgubio negdje u prijevodu.

Za one koji nisu vidili van ove obmanjujuce statistike idemo pricati i o realnoj.

S65 Natjecateljske utakmice 4-3 Prijateljske - 6-0
S66 Natjecateljske utakmice 3-5 Prijateljske - 6-0
S67 Natjecateljske utakmice 3-4 Prijateljske - 7-0
S68 Natjecateljske utakmice 5-4 Prijateljske - 5-0

Opet ja cu naglasiti da ne bude samo prozivka. Apsolutno se slazem da je i ovaj dio NT-a vrlo bitan ali ne volim kad se na temelju prijateljskih i podizanja ranka neka sezona interpretira kao uspjesna kada je bila daleko od toga.

No, što kada to nije tako kao kod nas već dulji niz sezona?

Onda je u nama problem!

Zašto ljudi koji su imali centre u treningu nisu proveli trening do kraja?

Nadam se da se ovo ne odnosi na Ercega jer si bio upucen u trening i znas da se nije desio trening do ove sezone a da on nije bio u njemu. Da li je udario u plafon ili jednostavno sam trebao veci lvl trenera o tome necu diskutirati jer je sada kasno.
Ako se itko po tom pitanju zrtvovao onda sigurno jesam ja jer i dalje placam placu od 230k u 2 ligi i ne pada mi na pamet prestati.

This Post:
33
324306.164 in reply to 324306.163
Date: 8/14/2025 6:49:45 AM
Ružni
A-1 Superliga
Overall Posts Rated:
206206
Ne nego jako ironicne. Meni je jako zao i izvinjavam se ovim putem ako se bitak izgubio negdje u prijevodu.

Ne, nije se izgubio, ali je bilo bitno da se čuje tvoj jasno iskazani pravi stav u kojem se očituje nerazumijevanje šireg značaja položaja na ljestvici i onoga što donosi dobroga. Prihvaćam da ljudi imaju različita mišljenja, ali ne da neutemeljeno osporavaju ono što ne razumiju ili im ne odgovara.

Sto se tice rankinga to je teska smijurija i najmanje je vazan, prljavi ga je bildao na prijateljskim

Ja sam u prethodnoj objavi nedvojbeno opovrgnuo tvoju tvrdnju i pokušaj preusmjeravanja na nešto drugo je providno.
Ipak, ako promatramo mandat sezona 61-62 ( Ibro; 43 → 53) i mandat 63-64 ( Leaflock-Jukic; 53 → 57 ) te usporedimo s mojim mandatima u sezonama 65-68 ( 57 → 41 ), može se reći da je došlo do zaokreta na bolje. Taj pozitivan trend je ono što ističem. Nije on posljedica samo mojeg rada jer u razvoju igrača sudjeluju mnogi, ali osporavati poboljšanje stanja je iluzorno. To je demotivirajuće za sve koji su uložili puno toga.
A zašto se to čini?

Nadam se da se ovo ne odnosi na Ercega

Kroz 4 sezone u kojima sam bio izbornik prikupio sam podatke na kojima se temelji moja tvrdnja. Svi koji su to činili znaju da jesu.

This Post:
11
324306.165 in reply to 324306.159
Date: 8/14/2025 7:04:15 AM
Ružni
A-1 Superliga
Overall Posts Rated:
206206
Hrvatska ima malo korisnika i tu je ključ pada uspješnosti repke...ako nemamo masu domaćih trenera koji su zainteresirani za razvoj igrača koji bi konkurirali za repku onda ionako nema nade u neki veći uspjeh a zadržavanje pozicije je najveći uspjeh kojeg možemo očekivati...

Ovo je analiza s kojom sam suglasan, a sigurno i mnogi drugi.
Zato pozivam sve da se uključe, da podrže one koji već pridonose, da isključe proračunatost i budu spremni dijeliti.

From: Jukic

This Post:
22
324306.166 in reply to 324306.164
Date: 8/14/2025 10:14:44 AM
Zivine
II.3
Overall Posts Rated:
495495
Vidi tipa ti si gubio od nizerangiranih ja sam dobijao bolje rangirane da li to ista dokazuje. Ja sam u tom vremenu u timu imao 4 reprezetativca ti 0.
Ovo je stvar o kojoj ti ja govorim da rang nije uvijek toliko bitan pokazatelj stanja.

Da nebi razduzili i razvodnili ovu konverzaciju, nemozemo imati isto misljenje, moje i tvoje se previse razlikuju.
I dalje zahvalan sam ti na svakoj tvojoj povratnoj poruci jer je nisi bio duzan poslati a isto tako nije svaki dio tvojeg mandata bio crn, niti mi je cilj takvoga ga prikazati.

Nakon ovog recenog nadam se da i ti shvacas kako smo na 2 imali razlicita misljenja, da ih imate i ti i Vrbani.
Stoga dajmo vremena izborniku pa ako nebude valjalo ozbori su za 2 sezone i opet se mozes kandidirati.

This Post:
11
324306.167 in reply to 324306.166
Date: 8/15/2025 3:44:58 AM
Ružni
A-1 Superliga
Overall Posts Rated:
206206
Ljudsko biće je u svekolikoj ukupnosti fascinantna pojava. Ne zna se sa sigurnošću svrha, ali joj je ljudska psiha nepresušan izvor. Nadam se da nisam argumentima u prethodnim objavama doprinio gubitku inspiracije.

Završno bih istaknuo da položaj na ljestvici je bitan, ali je razumljivo da to svakome ne odgovara. Dokazi se mogu naći u mnoštvu objava iz posljednjeg razdoblja. Najjednostavnije je svakome pojedincu samostalno promisliti o značenju i neće biti nikakve dvojbe.

Vidi tipa ti si gubio od nizerangiranih ja sam dobijao bolje rangirane

Da je istina, ti bi bio vječni izbornik.
Gotovo svaki izbornik ima i jednog i drugog, a kao što sam prije argumentirao, u protivnom uopće ne bi bilo promjena na ljestvici.

Ja sam objavio da neću više davati opaske na rad sadašnjeg izbornika ( sadašnjih izbornika ) i ovdje se toga pridržavam.

Javio sam se da opovrgnem neistinitu tvrdnju o mojem radu:

I to sam učinio.

Sezona 65: natjecateljske utakmice 57 →52 prijateljske 52→48
Sezona 66: natjecateljske utakmice 48 →47 prijateljske 47→47
Sezona 67: natjecateljske utakmice 47 →49 prijateljske 49→49
Sezona 68: natjecateljske utakmice 49 →45 prijateljske 45→41
Ukupno: natjecateljske utakmice 8 prijateljske 8
Jasno je iz istih da je napredak bio ravnomjeran i kroz natjecateljske i kroz prijateljske utakmice pa je time tvoja tvrdnja opovrgnuta.
Druga je priča koji će se izbornik potruditi više oko protivnika za prijateljske, a koji to neće.
Ipak, ako promatramo mandat sezona 61-62 ( Ibro; 43 → 53) i mandat 63-64 ( Leaflock-Jukic; 53 → 57 ) te usporedimo s mojim mandatima u sezonama 65-68 ( 57 → 41 ), može se reći da je došlo do zaokreta na bolje. Taj pozitivan trend je ono što ističem. Nije on posljedica samo mojeg rada jer u razvoju igrača sudjeluju mnogi, ali osporavati poboljšanje stanja je iluzorno. To je demotivirajuće za sve koji su uložili puno toga.
A zašto se to čini?

This Post:
22
324306.168 in reply to 324306.167
Date: 8/15/2025 4:52:03 AM
Vrbani Zagreb
II.2
Overall Posts Rated:
8181
Evo pitanje za Prljavog i njegovih pristaša. Koji je NAJGORI rezultat Hrvatske u POVIJESTI od kada postoji buzzer, na utješnom turniru i tko je tada vodio reprezentaciju?

This Post:
22
324306.169 in reply to 324306.168
Date: 8/15/2025 6:15:12 AM
Vrbani Zagreb
II.2
Overall Posts Rated:
8181
Evo još jedne zanimljive činjenice za Prljavog i njegovih istomišljenika. Drugi najgori poraz u povijesti, protiv najniže rangirane reprezentacije je poraz protiv Islanda, rangiranog kao 73. u sezoni 68. pod vodstvom Prljavog. (79387)