Nisi razumeo sta sam hteo da kazem.Mislim na to da niko nikoga ne treba ovde uslovljavati na Vi ili da ga vise postuje samo zbog bb uspeha,jer taj neko ko zna ko je i sta je u stvarnom zivotu,a ovo je igrica.Treba im biti zahvalan sto pomazu nasoj zajednici u ovoj igrici, ali svakako ih zbog toga ne treba uslovljavati sa Vi.
Trbo bi imao vise uspeha nego 80% prvoligasa, uz trening nasih igraca, da je trenirao igrace koje treniraju ti prvoligasi. On je trenirao Grubora, kojeg nijedan prvoligas ne zeli, upravo iz tog razloga..zato sto sa takvim igracom ne mozes biti uspesan u duzem vremenskom periodu. Jede sve.
Al svako moze da batali klub,bleji u 3. ligi i kaze pa ja da me zanimalo bi bio sampion Prve Lige.Ja verujem da Navaro ima vece menadzersko znanje od Trbe i zbog toga za njega glasam.A za tebe ne kapiram sto si u 3. ligi,mada koliko si para sakupio ti ako budes hteo vratices se u Prvu ligu rutinski.A kriterijum po meni samo za A repku treba da bude da je vodi prvoligas,a za mladu nisu najvazniji rezultati,bitniji je trening klinaca,pa i treba da vodi neko ko nije iz prve lige.