BuzzerBeater Forums

BB Hrvatska > U21 HR

U21 HR

Set priority
Show messages by
This Post:
22
320337.161 in reply to 320337.160
Date: 7/15/2025 1:55:45 AM
Hajduk Whites
II.4
Overall Posts Rated:
3636
Second Team:
Bolesna Brača
Pozdrav ljudi,

Što se tice prošle sezone, prvenstvo smo zabrljali sa omjerom od 3 pobjede i 4 poraza. Doduše ni generacija nije bila nešto kompetitivna kad se uzme u obzir da nam je najbolji vanjski igrač sezonu završio sa 14 vanjskom obranom i 13 skok sutem. Malo cemo žaliti za unutarnjim igračima koji nažalost nisu mogli povući sve konce naše igre. Naravno i moje pogreške su nas dosta unazadile za koje nema izgovora. Zaboravio sam neuspješni euro i okrecemo se utjesnom turniru, pripreme smo radili punom parom složili smo ekipu koja ove sezone mora proći prvu fazu natjecanja. Izdvojio bih samo 2 pobjede a to su protiv strašne Njemačke koja ove sezone počinje sa 17. mjesta na ljestvici, zatim jučerašnja pobjeda protiv Australije koja počinje sa 20. mjesta.

Naš veliki pad na 45 mjesto se ove sezone mora popraviti i vjerujem da ćemo uspjeti. Imamo 6 igrača od 20 godina a neki bi vec ove sezone trebali biti nositelji naše igre. Vanjska linija je rekao bih 300% jača od one prosle sezone, sjajno smo odradili i složili ovu ekipu i imam jako puno povjerenja u istu.

Naši protivnici u prvoj fazi natjecanja:

1. kolo - Cipar
88. reprezentacija na ljestvici - imaju par vanjskih igrača na koje treba obratiti pozornost ali očekujemo da turnir započinjemo pobjedom

2. kolo - Bjelorusija
67. reprezentacija na ljestvici - izgledaju dosta dobro, ukupne plaće su im 326 tisuca. Imaju mocnog centra koji je bio na tl pa smo ga zapisali, uz par solidnih vanjskih igrača mogli bi nam napraviti problem.
Potrebna ce nam bit dobra forma protiv njih uz par dodatnih skillova.

3. kolo - Japan
55. reprezentacija na ljestvici - ukupne plaće su im 287 tisuca, itekako solidna ekipa na koju cemo se dobro morati pripremiti ali i ovdje se očekuje pobjeda od mog stožera.

4. kolo - Novi Zeland
94. reprezentacija na ljestvici - iako su jako nisko i bez plasmana ove sezone su stvorili neku ekipu i sigurno se nece predati, mogli bi praviti probleme mnogim ekipama.

5. kolo - Danska
57. reprezentacija na ljestvici - poraz protiv njih prošle sezone nas je sigurno unazadio na ukupnom poretku i gledamo da im ove sezone vratimo istom mjerom. Vjerujem da ove sezone nisu na našem nivou.

6. kolo - Čile
19. reprezentacija na ljestvici - jak plasman ima Čile ali ukupne plaće su im 304 tisuće. Po meni osobno najneugodniji protivnik u prvoj fazi, do 6. kola moramo jako dobro raditi sa treninzima pošto ce se igrati u Cileu.

7. kolo - Saudijska Arabija
34. reprezentacija na ljestvici - iako su ispred nas cak za 11 mjesta rekao bih da su upravo oni jedni od najslabijih protivnika ove sezone.

8. kolo - Švicarska
39. reprezentacija na ljestvici - igrali smo prijateljski susret s njima i upisali pobjedu. Ukupne place su im 304 tisuće koje do 8. kola vise nista neće značiti, ali smatram da ćemo ove sezone jako dobro trenirati i nadamo se pobjedi.

U razgovoru sa mojim pomoćnicima smatramo da ova sezona treba završiti sa minimalno 7 pobjeda, neki pak prognoziraju i svih 8 što bi naravno bilo jako lijepo kako bih zadobio vaše povjerenje. Sigurno mi je lakše bilo postaviti ekipu u mojoj drugoj sezoni i ostvariti komunikaciju sa mnogima i nadamo se da će se to i nastaviti.

Ako imate bilo kakvih pitanja tu smo sada ozbiljnije nego prošle sezone gdje više nema prostora za pogrešku.

Sportski pozdrav,
Deluxito

This Post:
00
320337.162 in reply to 320337.161
Date: 7/21/2025 3:22:47 PM
Hajduk Whites
II.4
Overall Posts Rated:
3636
Second Team:
Bolesna Brača
Ogromna pobjeda danas, +63 koš razlike nam daje i više nade za lov na top 8. Sutra malo više o tekmi.

From: canci

This Post:
11
320337.163 in reply to 320337.162
Date: 7/23/2025 2:53:45 PM
Akul Atina
III.3
Overall Posts Rated:
602602
Second Team:
MVV
Cekamo...

From: DeLuxito

This Post:
11
320337.164 in reply to 320337.163
Date: 7/24/2025 3:23:38 AM
Hajduk Whites
II.4
Overall Posts Rated:
3636
Second Team:
Bolesna Brača
Cipar - Hrvatska 68-131 (80682)

Velika pobjeda naše mlade repke i kontrola utakmice od samog početka. Cipar nije mjerilo ipak smo bar 2 stepenice iznad njih ove sezone, ekipa nam izgleda obećavajuće a tako su i odigrali. Istaknio bi po meni igrača utakmice a to je Zdravko Kolumbić, upisao je 35 koševa, 14 skokova 2 bloka i 2 ukradene kao naš krilni centar. Slijedi ga Ikovic sa 28 koševa kao naš PL.

Nema se puno sta reći od prve četvrtine se pokazalo u kojem smjeru ce ici utakmica, demoliranje 16-40. Dok su drugu i zadnju četvrtinu Ciprani izgledali malo ozbiljnije ali ne dovoljno .

Druga četvrtina završava 23-32, jos 9 koševa razlike za nas i sigurno smo se udaljili od bilo kakvih iznenađenja na koja smo malo navikli.

Treća četvrtina završava 7-39, potpuna dominacija nema se sto reći, idemo dalje.

Zadnja četvrtina se pak otisla na stranu Cipra 22-20, naše rezerve su to solidno odradile, i tako završavamo sa visokih +63.

Slijedi nam Bjelorusija, očekujem od mnogih menadera dobru formu naših mladih reprezentativaca koja ce nam biti potrebna da se ne desi Andora od prosle sezone.
Bjelorusi imaju par dobrih igraca ali mislim da sa naših rosterom trebamo dobiti iako idemo u goste. Neće biti lako niti ista najavljujem ali ako se forme dobro posloze ne sumnjam u ovu generaciju.

Sportski pozdrav.

This Post:
55
320337.165 in reply to 320337.164
Date: 7/29/2025 6:13:17 AM
Hajduk Whites
II.4
Overall Posts Rated:
3636
Second Team:
Bolesna Brača
Hrvatska - Bjelorusija 120-85

Druga uzastopna pobjeda na utješnom i to +35. Fenomenalan start sezone baš onako kako smo priželjkivali, naš napad za koji smo se odlučili Run and Gun uz naše dvije zvijeri Marijana i Ikovica je radio besprijekorno. Marijan sa 30 koševa, 2 asistencije i 5 skokova naš najbolji igrač. Iković skoro kirurški precizan sa 6-7 trica, 22 koša i 6 asistencija.
Kontrolirali smo utakmicu od samog početka i odmah smo se odvojili na 20 koševa razlike pa nije bilo mjesta za ikakva iznenadenja domaćeg terena.

Moćno smo krenili i tako ćemo i nastaviti dalje, slijedi nam Japan koji je upisao 2 poraza, imaju 2-3 dobra igrača ali mislim da im to nece biti dovoljno i da ćemo upisati i treću pobjedu.

Trenutno smo 2. na tablici iza Slovenije koja ima 2 koša bolju razliku od nas, pa nebi bilo loše da se potrudimo svi sa impresivnom formom za idući ponedeljak kako bismo sigurno upisali pobjedu i pokušali što više nabiti koš razliku.

Trenirajte svoje mladice, održavajte im formu, ova generacija može daleko.

Sportski pozdrav.

This Post:
33
320337.166 in reply to 320337.165
Date: 8/5/2025 10:53:21 AM
Hajduk Whites
II.4
Overall Posts Rated:
3636
Second Team:
Bolesna Brača
Japan - Hrvatska 79-108

Treća uzastopna pobjeda, nakon viđene forme u petak bila je i ocekivana. Japan je igrao sa vecim trudom te nas pokušao iznenaditi ali forma im je bila dosta lošija od naše a uz to sve smo imali i domaći teren.
Veseli me kad vidim statistiku nase vanjske i obrane pod košem sada je već na zavidnom nivou.

U tekmu smo krenuli odlučno, igrali smo brzi tempo i odma na samom startu preuzeli konce u svoje ruke. Vodili smo od samog starta i odrzavali prednost te smo jos podebljali u zadnjoj četvrtini.

Na kraju +29 zadovoljni smo, trenutno smo na 4. mjestu.
Ostalo je 17 ekipa nakon 3 kola sa 100% učinkom.

Iduće kolo idemo na Novi Zeland koji ima 2 pobjede ali Tunis nije postavio ekipu pa im se pisalo 50-0.

Tražim sve da i dalje nastave sa dobrim radom ove sezone, trenirajte, održavajte formu na impresivnom nivou.

Vjerujte mi isplatit će nam se svima.

Sportski pozdrav.

This Post:
55
320337.167 in reply to 320337.166
Date: 8/13/2025 8:01:53 AM
Hajduk Whites
II.4
Overall Posts Rated:
3636
Second Team:
Bolesna Brača
Hrvatska - Novi Zeland 118-78

Upisujemo novu veliku pobjedu s kojom smo za sada izbili na sam vrh tablice, preuzimamo prvo mjesto nakon četvrtog kola, moram priznati fenomenalan rezultat.

Iza nas se ugurala Poljska sa 2 koša manje, sve je to jako blizu ali jako je lijepo vidjeti nas na samom vrhu i nadamo se da cemo do kraja držati kontinuitet kako bih smo tamo i ostali.

Naravno naš protivnik nije bio mjerilo, ekipa koja je zauzela 94 mjesto je stvorila ove sezone solidnu ekipu i upisala par pobjeda ali ipak s nama ne mogu stati u isti koš.

Skočili smo na 36 mjesto što je uspon trenutno za 8 pozicija i očekujemo da ćemo ove sezone samo rasti. Očekivanja su velika za ovu generaciju što sam već par puta i spomenio.

Nakon polovine odigranih utakmica prve faze natjecanja ostalo je 14 ne poraženih ekipa, vjerujemo da bi se taj broj još mogao prepoloviti.

Usudio bih se reći da su ove 4 tekme iza nas bile lakše nego ove 4 što nam slijede, neću pričati ništa puno unaprijed osim da nam iduće kolo na naš teren dolaze Danci koji su upisali čak 3 poraza.

Nadamo se da ovdje neće biti iznenađenja pošto oni se muče sa formom od pocetka, ruku na srce niti roster im nije nešto moćan kao prošlih godina.

Da se vratimo na utakmicu sa Novim Zelandom.
Igrali smo run and gun kako bih smo pojačali koš razliku sto je i upalilo. Forma nam je bila besprijekorna pa smo se mogli odlučiti na takav pothvat.
Sve 4 četvrtine su otišle na našu stranu iako smo bili u gostima pa bi se mnogi složili da je i to jedna vrsta uspjeha pošto poznajemo svi buzzerov engine domaćeg terena.

Toliko od mene za ovaj tjedan.

Nadodao bih opet da se forma naših mladih reprezentativaca održava na minimum odličnom nivou za iduce kolo kako bih smo upisali novu pobjedu i ostali i dalje u samom vrhu.

Sportski pozdrav.