Bu mesajı U-21 forumunda paylaşmam çok doğru mu bilemedim ama görünürlük açısından "oyuncu reklamları" başlığından daha dikkat çekici olabileceğini düşündüm. Güncel olarak transfer listesinde bulunan yeni draftlardan U-21 için önemli olabilecek bazı oyuncuları ilgilenen oyuncu sahipleri olabilir diye burada derlemek istedim. Doğru bir antrenman ile, paylaştığım bu oyunculardan daha iyi olabilecek bazı oyuncular da var listede fakat form, bazı tek pozisyon antrenmanlı özelliklerin düşük gelmesi veya potansiyel gibi kıstaslarla dışarıda bıraktım listenin çok kalabalık olmaması ve daha dengeli ve iyi oyuncuları vurgulayabilmek adına. Siz yine de kendiniz de lütfen bir göz gezdiirin ilgileniyorsanız.
18 Yaş Irmak Mogol
(54019259) 60 TYP - 9 Pot çok net bir U-21 UF adayı. Fiyatı biraz yüksek koyulmuş gibi, alan olmaz da elde kalırsa sahibi Alp hocamla iletişime geçeceğim. İlgilenen olursa da benimle iletişime geçebilir.
Anil Karaelmas
(54019019) 183 - 7 Pot - 39 Gard yetenek puanı U-21 için dış özellikleri çok iyi bir OK olabilir, fiyat çok ucuz.
Sertan Kum
(54019716) 183 - 10 Pot İç özellikleri bayağı düşük ama uzun vadeli de düşünülebilir. Sahibi retired olduğu için düşük fiyat, Dikkatli ve özenli antrenman programı lazım.
Okan Sahin
(54019470) 60 TYP - UF Fiyatı potansiyeline göre biraz yüksek koyulmuş olabilir fakat iyi antrenman aldığı takdirde U-21 olmama şansı düşük. 3-4 hafta civarı DD antrenmanı haricinde antrenman programı kolay.
Alpay Güray
(54019654) 63 TYP - 9 Pot Kondisyonun 1 olması dışında herhangi bir zaafı yok süper draft. Bizde kalması lazım.
Münür Karan
(54021536) 203 - 9 Pot Şut menzili 1 olduğu için biraz düşük TYP gibi gözükebilir ama iyi bir draft. ŞM 3-4 oldu mu 21e kadar gayet yeterli olur.
Nurettin Yigit
(54019842) 183 - 37 Gard yetenek puanı iç özellikler düşük ama birebir antrenmana çok uygun. iç şutu biraz uğraşıp 4 falan yaparsak kullanılabilir. F/P ürünü olabileceği için ekledim U-21 için çaba lazım.
Erçetin Hizli
(54019022) 10 Pot Uzun vadeli iyi bir yatırım olabilir. Fiyatı da fena değil.
Ali Kemal Demirkan
(54019061) 10 Pot DD ŞM ve Pas 7 gelmiş birebir alıp hızlı geliştirmek için ideal. Fiyatı da o sebeple bir tık yüksek ama iyi oyuncu.
Selim Lider
(54019812) 56 TYP 9 Pot Çok iyi draftlardan birisi ve fiyatı ideal. Eksik olan bir özelliği yok, hem ŞG hem KF olabilir esnek oyuncu.
19 YaşSansal Metin
(54018924) Guard yetenek puanı 52 - Tek mevki antrenmanı alan özellikleri çok iyi, antrenman programı çok kolay ve esnek olacak. Gereksiz özellikleri düşük gelmiş. Bu paraya daha iyisi olamaz gibi.
Kenan Özat
(54019374) Üstteki Şansal'a benzer TYPsi daha da iyi. Bütçesi iyi olanlar bakabilir.
Onur Halik
(54018987) 80 TYP 9 Pot Mükemmel oyuncu, düşük gelen özellikleri de TS ve TT. Birebir antrenmana aşırı müsait ve U-21 için en net adaylardan. Kaçırmayınız.
Paylaştıklarım tamamen kişisel düşüncem katılmayanlar olabilir fakat yardımcı olmasını umuyorum. Ayrıca 18 ve 19luklardan 3 tane çok iyi oyuncu var listede hatta 1-2 tanesi en iyilerden. Fakat hali hazırda Türk hocalar teklif verdiği için piyasasını durduk yere yükseltmek istemedim ilgilenen bakabilir. Sorunuz veya isteğiniz olursa ulaşabilirsiniz her türlü konuda yardımcı olurum