Zna se šta je namješteno ,,pošteni" GM-u koji briše moje postove kad vas pogodim u žižu hahaha
Meni osvajanje kupa ništa ne znači druže jer sam svakako zamislio gašenje kluba zbog zasicenosti i obaveza koje me čekaju.
Kao što si i sam rekao ne znaš kako si osvojio i veliko ,,hvala" bb-u na promjenama hahaha
možda je tebi normalno nazivat druge managere "jadnicima,smradovima i sličnim nazivima", normalnom BB korisniku to nije... a nije ni BB pravilima... za sve primjedbe na rad osoblja imaš mail appeals@buzzerbeater.com pa tamo nastavi...
nisam ja rekao da ne znam kako sam osvojio, nego da nisam očekivao (planirao) trofej već ove sezone, velika razlika...
vjerojatno sam bio pod dojmom tvog hvalisanja o taktičkim sposobnostima, koje su se vidjele u finalu...
imati 1,1m plate tima, i izgubit finale 30 razlike treba znat, Vuče taktičaru...
da se poslužim tvojom frazom, "mrzi me"
a ove šuplje priče o odustajanju, obavezama itd objesi mačku o rep, svima je jasno koliko ti je značio prvi trofej prošle sezone, a sudeći po nedavnim promjenama i rezultatima, vjv i zadnji...