Auksinis ar neauksinis as, galbut platininis kaip visi Katy Perry albumai, tiesiog niekada neziurejau rimtai nei i buzzeri, o ypac i visokias rinktines. Tiesiog visada kai sugalvoju kazka kas yra juokingo mano nuomone, pasidalinu, kartais buna juokinga, kartais niekas nesupranta, kartais isizeidzia, bet ne del to kad as to noreciau, o tiesiog zmones ne visi turi auksta saviverte ir kai kurie gave komplimenta net priema kaip izeidima. Tiesiog man atrodo nesazininga kai ginklas kitais apsimetineja chatuose, tame tarpe manim. Po to ir gaunasi, kad kazkam atrodau priesas, nors ten ginklas chatino su jais. Idomu ka tu sakytum, kai suzinotum kad jis tave parodijavo, o tai nebutu nei staigmena nei kas, nes jis yra apsimetinejes net ne Lietuvos, o Anglijos manageriais.
Is vis as jau buvau pasitraukes is tu dramu, bet vel pamaciau ginkla ir jo nesamones, melus, tieso nuslepimus, ir paskutini karta pasakiau viska ka zinau apie ji, kad zmones susodarytu teisinga nuomone. Busiu atsargesnis, kad kuo maziau tokiu butu mano gyvenime, tiek fiziskame, tiek virtualiame. Sekmes tau gero savaitgalio.
Būtent, nesąžininga, kai apsimetinėjai, jog esi Mindaugas, Rimulis. Juk tu esi didysis parodijavimo meistras, pradininkas :D Tiek dvigubų standartų čia... Iš vis kokiais dar Anglijos menedžeriais? Jei tu jais buvai, tai nereiškia, jog aš tą patį kartojau. Man keista, kai du spec. parengimo mokyklos verti žmonės, malę tokį šūdą per visą savo žaidime istoriją, yra kažko nepatenkinti, kad juos vieną kartą kažkas parodijavo, patrolino. Kas jūs tokie? Pasaulio bambos, neliečiamieji? Esat tokie patys kaip ir mes, tikriausiai pagal jūs - žemės kirminai. Tame ir esmė, jog aš niekados nebūsiu impero, Wazoo ar kuo nors kitu, nes jie geba perteikti savo mintis ir nuomonę be jokių įžeidinėjimų ir be jokio pykčio kurstymo. Aš jau šitą kartojau, bet kai kuriems nedaeina ten, kur reikia, arba tiesiog pas juos nėra tokios vietos, kurį priimtų siunčiamą informaciją.