BuzzerBeater Forums

BB Bosna i Hercegovina > Reprezentacija.

Reprezentacija. (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
211627.160 in reply to 211627.158
Date: 3/15/2012 10:55:25 AM
Overall Posts Rated:
176176
Naravno da sam igrao.

This Post:
00
211627.161 in reply to 211627.160
Date: 3/15/2012 11:04:14 AM
Spartan 300
II.2
Overall Posts Rated:
52555255
Second Team:
Spartan Kids
Ja koliko vidim igras od sezone 12, u slucaju da ne vidim dobro i da si igrao ranije, onda ti je jasno da sam "lud" odavno.

This is where we hold them!
This Post:
11
211627.162 in reply to 211627.160
Date: 3/15/2012 11:04:21 AM
Overall Posts Rated:
437437
Četiri sezone si igrao u drugoj ligi. Što tad nisi trenirao reprezentativce!? Zato što tad nisi bio selektor. Sad kad jesi, treba drugi da se žrtvuju, a ti da ubireš poene i "slavu". Ti da figurišeš u BBB, a drugi da unište svoje ekipe i prave farme, ma nemoj. Mene BiH reprezentacija i ne interesuje, ali ne volim kad je neko nerealan, zato se javljam, inače ničim neprozvan.

Last edited by Radex at 3/15/2012 11:18:33 AM

This Post:
00
211627.163 in reply to 211627.162
Date: 3/15/2012 11:22:45 AM
Spartan 300
II.2
Overall Posts Rated:
52555255
Second Team:
Spartan Kids
Trenirao sam ja najboljeg igraca Reprezentacije tada, Šabana Gušica, inace mog omiljenog igraca na ovoj igri dok sam bio u mogucnosti.
Nema se tu sta zrtvovati, umjesto sto se kupuju 18godisnjaci (mladi) iz drugih drzava nasi ljudi mogu kupiti igrace iz BiH sa drafta. Farme bi postali menadjeri koji vise ne zele da igraju tako da nemaju sta zrtvovati jer im svakako nije do igre a bilo bi porebno da s eloguj ujednom u 2 sedmice recimo.

Opce je poznato da te Reprezentacija BiH ne interesuje, to nisi trebao ni spominjati.

This Post:
00
211627.164 in reply to 211627.163
Date: 3/15/2012 11:28:19 AM
Overall Posts Rated:
437437
OK, pošteno.

This Post:
00
211627.165 in reply to 211627.163
Date: 3/15/2012 12:27:09 PM
Overall Posts Rated:
242242
Kako možeš tvrditi da je Šaban Gušić bio najbolji igrač reprezentacije. Koju si statistiku analizirao i došao do tog zaključka. Možeš li mi to pojasniti molim te. Jer ja iskreno nemam pojma. A to me baš zanima. Kao što me zanimaju i neke druge stvari.
Odakle ti obraz, da pametuješ i izigravat žrtvu i patriotu sada, a sezonama si šutio kada je Vuk vodio reprezentaciju? Koliko sam ja dobro pročitao, Vuku se nisi oglašavao kada je uništavao reprezentaciju jer je dobar menadžer. Kada je istu vodio neko drugi, ko po tebi nije dobar menadžer, ti si se našao da ga blatiš. Dobro. Neka bude.
A dobar ti je i plan. Naći 10-15 menadžera patriota koji će biti farme, jer im nije stalo do igre, i isti će da gaje reprezetnativce. Uz tvoju pomoć. Jer ti znaš igru. Jer ti si stručan, oni nisu.
Poznavajući tebe, i tvoju maksimu da cilj opravdava sredstvo, ti ne bi imao ništa protiv i da to ne budu pravi menadžeri. Mogu se i računi dupli otvoriti. Sve u cilju reprezentacije. Uh, izvini. Opet sam bio pogriješio. Sve u tvom cilju. Cilju jednog Kralja.

A zanima me još jednom da mi objasniš zašto nećeš da prihvatiš fer ponudu i daš svoj patriotski primjer.

Last edited by Dadoni at 3/15/2012 12:27:29 PM

This Post:
00
211627.166 in reply to 211627.165
Date: 3/15/2012 2:01:24 PM
Spartan 300
II.2
Overall Posts Rated:
52555255
Second Team:
Spartan Kids
Da li ti je slucajno palo na pamet da si naporan sa svojom praznom pricom, i mlacenjem iz supljeg u prazno?

Cuj kako znam, pa u to vrijeme sam bio Selektor i trenirao ga. Pa ja nemam obraz, zar to nisi primjetio do sada.
Ocito ne vidis dobro, covjeku su se desile neke tvari u zivotu (inace da ti napomenem samo posto vidim da ne znas, stvari iz zivota su prece od neke online igre, vjeruj mi), i nije dolazio na BB. O drugima dajem svoje misljenje, isto kao sto ti sada radis, imas neki problem s tim?
Za razliku od tebe, bar imam neke planove koji bi mogli uspjeti, eto kad vec spominjes mozes biti jedan od tih "pravih menadjera", taman imas love na bacanje, kupi par nasih Reprezentativaca ili buducih Reprezentativaca pa nam olaksaj, treniraj ih, pokazi zajednici koji si majstor i velicina od covjeka, naravno kada prodas Škrmetu iz 469og pokusaja.

Jos mi odgovori, kakve ja licno koristi imam od toga sto je Reprezentacija pobijedila, apsolutno nikakve licne koristi tu nema, nit bi sta dobio porazom, nit sam sta dobio pobjedom, jednostavno se borim za Reprezentaciju na nacin na koji JA smatram da je ispravan, dok me recimo tvoje metode ne interesuju.

A vidis koliki si ti covjke i velicina, sjecas li se slucajno utakmica koje si namjestao, recimo sa svojim prijateljem Muljitom, namjestali ste prvaka 1 Lige BiH, drugu tekmu ti njega pustis, a trecu on tebe, pa da cvaknes malo vise love jelde?
Koji si ti gigant, vrvis od fer pleja, vidis za razliku od tebe ja nemam koristi od ovog sto radim, a ti si od svojih podmuklih poteza imao i to dosta financijske koristi, a ne stidis se? Sve u cilju jednog kralja, da nije mozda to, velikog postenog Dadonija? Novac ispred obraza, da nije mozda ta varijanta?

Gdje ti je bio obraz kada si to radio, brukao si nam Ligu, smijali su nam se ljudi kako se stima Prvak u BiH, obrukao si nam zajednicu, aha izvini, vjerovatno sam pogrijesio, to je moralan cin koji ja kao bahat covjek ne shvatam, to je sigurno, sve sto ti radis je dobro i ispravno i svi to trebamo slijediti, oprosti jos jednom, zanjeo sam se, pa ti nikada tako nesto neposteno ne bi uradio. Ti si svjetlo na kraju tunela.

Odgovor na posljednje pitanje je jednostavan, ne zelim mjenjati svoj tim.

This Post:
11
211627.167 in reply to 211627.166
Date: 3/15/2012 2:22:44 PM
Overall Posts Rated:
6161
Heh, nije da branim nekoga, ali kad smo već kod namještanja, sjetih se jednog događaja iz ovih fair play kategorije. Sezona 14, liga II.3, finalna serija, protivnik šalje BB-mail s prijedlogom da, obzirom da sam objektivno imao jači tim, a on svakako nema ambicija za ulazak u ligu I, pustim drugi meč kako bismo igrali treći i tako obojica zaradili nešto love. Svašta, kontam.Da ne bude zabune, iako je u toj drugoj tekmi bio NORMAL vs CT ponuda nije bila prihvaćena već je, i pored gostujućeg terena i većega zalagana protivnika, gostujući tim pošteno slavio.

From: Dadoni

This Post:
00
211627.168 in reply to 211627.165
Date: 3/15/2012 2:38:03 PM
Overall Posts Rated:
242242
"Radi guza ko meduza"
Ma šta si mi sve napisao. Idemo redom, kako i treba.
Ja se ničega što sam napravio ili napisao dragi moj ne stidim. I ništa nije sakriveno. Kada me je neko pitao da se odigra laganije ja sam, kao i svako drugi u zavisnosti od svog rasporeda, istom odgovorio. Da li ću igrati sa da ili ne. I toga se držao. A ti ne. Ti si slagao. Tu je mala razlika. Ja sam svakome na dati upit odgovorio.I tebi sam dao kada si pitao. Nadam se da se sjećaš. I toga se držao. Čak sam i Vuku odgovorio. Nisam slagao. Pitaj Vuka, on ti je drug. Nekoliko puta ja i Muljito, koji je inače i privatno moj dobar drug, više od 18 godina, i komunista u stvarnom, a rival u online životu nismo našli zajednički jezik . Vidi link u prilogu. A moram ti reći da se radilo o prolasku dalje u Kupu. Ali to tebe ne zanima. Tebi je bitno da skeneš sa teme i baciš malo prašine.
Za nadati se da će neko Škrmetu da kupi. Nažalost, od njega nikada neće biti pravi igrač. Kako za klub tako i za repku. Ali ja sam spreman i da uložim u reprezentaciju. Samo reci. Idem odmah za tobom.
Da ja sam od svojih podmuklih poteza imao i koristi. Ti nisi. A najgora je ta treća utakmica finala, koju je predložio moj drug Muljito, razočaran nakon što je nesretno, kao favorit, izgubio prvu kući sa većim entuzijazmom.
Ali tebe i to ne zanima. Tebi je bitno da sreneš sa teme i baciš malo prašine.
Ja ti opet ponavljam. Pred čitavom zajednicom. Kao podmukli filozof. Budi čovjek i daj primjer. Kupi reprezentativca. Žrtvuj se. Ja ću za tobom. I mnogi će drugi sigurno.

http://www.buzzerbeater.com/match/10335193/reportmatch.aspx?realTime=1

This Post:
66
211627.169 in reply to 211627.140
Date: 3/15/2012 3:00:20 PM
Overall Posts Rated:
112112
Poslati cu ti jerane nije problem, majke covjek bi na tebi mogao pravo zaraditi, ako zelis instrukcije iz informatike i povjesti, imam par kolega koji su profesori koji ti mogu pomoci, da ti razjasne neke stvari, a koje se ticu bosnaske povjesti , a vidim ni informatika ti nije jaca strana, posto si definitivno izgubljen slucaj, a to sto si ti cuo samo za youtube, you..., i ostale to je tvoj problem, nije moj, moderni mediji postoje, a to sto ne postoji u tvojoj treminologiji tvoj nedostatak, To sto te je vrijeme pregazilo, pa je Leonida zasluzeno zasjeo na mjesto koje mu pripada, nisam ja kriv jerene, ufatio si se frajera bez ikakvog razloga, ako si htio da budes pametan i da svoj autoritet koristis na pravi nacin, mogao si da mu se javis na private mail, i da ga posavjetujes, a ne da ga razapinjes ko da je ubio nekoga, pravi lider bi to uvijek uradio i imao zasluzeni autoritet kod svakoga, a ne ovako, prvo ga kritikujes sto se prijavio na mjesto selektora, pa sto je izabran, pa ovo pa ono....frustracije se ljece na jedan drugi nacin,mene ostavi na miru, niti sam ti se javio, niti sam ti pisao, dajem ti besplatne savjete iz historije( povjesti, istorije), pokusavam da ti pazljivo objasnim, i opet ja kriv na kraju, jebiga , mislim da je bb zajednica dugo bila priveligovana od strane par pojedinaca koji patroniziraju na sve sto neko napise, pusti nas da se zajebavamo, ako hoces da pametujes imas buraz ove stranke pa pravac postanes parlamentrac i eto ti ljepote kud ces bolje, haj zdravo nemoj me daviti

Одавно нисам прочитао дужу реченицу. Ако знаш историју као граматику, благо нама с тобом.

This Post:
00
211627.170 in reply to 211627.168
Date: 3/15/2012 3:29:10 PM
Spartan 300
II.2
Overall Posts Rated:
52555255
Second Team:
Spartan Kids
Da da, sezona 16, tri finalne utakmice, nakon tvoje pobjede u prvom mecu, ti njega pustas drugi, a on tebe treci, jako zanimljivo, posteno od tebe, gdje ti je tu bila cast, obraz i ostali fazoni o kojima prosipas suplju, vidim sklon si namjestanju utakmica, pa ti niko nije solio pamet sta radis.

Nije skretanje sa teme, vec se ovdje prica o nekim mojim moralnim/ne moralnim potezima, a ti si radio gore stvari, stvari od kojih imas licnu (ekonomsku) koristi, dok ja od svojih poteza nemam koristi, pravi se da nisi shvatio. I nakon takvih stvari i namjestanja koja si radio, nije te stid reci nekom drugom da nema obraza? Zadivljen sam tobom kao osobom.

Rekao sam ti, trenutno nemam namjeru mijenjati svoj sastav, ali ipak recimo Rušina bi volio vidjeti u svom sastavu, odgovarao bi mi skroz (do nedavno bio povrijedjen pa ove sezone nije odigrao nikako za NT), evo recimo i da se prodaje odakle mi pare, kako uskladiti velike plate i nabaviti novac, dok si ti u mogucnosti da uzmes vise nasih igraca, ne samo jednog, ali iz nekog razloga to ne radis?

Advertisement