(114479.154)Τι εγινε αναργυρε μαγκιτσες επειδη περασες στον επομενο γυρο ? αλλου να γραφουμε αυτα που θελουμε να πουμε εδω?
Σκασιλα μου και αν βγεις οπως και οποιος πλεον βγει εγω δεν ψηφιζω ...
Και οσο αφορα αυτο που εγραψα για τις μεταγραφες σου και οι υποδειξεις που μου γινανε απο τζωννυ και τον koutskman και επειδη οτι εχω να πω το λεω στα ισια το λεω
Ναι πιστευω οτι τοτε εκλεψες για αυτο και οι flafides γινανε μποτ και εσυ πρεπει να τιμωρηθηκες με χρηματικο προστιμο για αυτο πουλησες οσο οσο στις επομενες μεταγραφες σου.Εγω αυτο πιστευω και περι αυτου δεν ειπες τιποτα παρα μονο αυτα
file niko64 min thaveis allous eno dn xereis ti synevei ama den thes na me psifiseis me geia sou me xara sou omos min kotsompoleueis opos eipe o george ena paixnidi einai ama vgo omos min me gleifeis opos ton tyfona entaxei?ante tora giati se varethika me ola ayta pou les nomizeis den ta diavazo aplos thelo na do ti alles kotsanes(gia na min to diatyposo pio xontra)tha peis entaxei? ante parata mas kai esi
σε παραταω οπως θες και δεν ξανασχολουμε μαζι σου αλλα αν καποιος θα κανει κατι τετοιο
ama vgo omos min me gleifeis opos ton tyfona entaxei
αυτος δεν θα ειμαι εγω αλλα αυτος που ηθελε να με ψησει να σε υποστηριξω ...