Není názor jako názor. Abych byl upřímný, některé věci co zmiňuje, tak s ní souhlasím a taky jsem jí psal do pošty, že by se mi líbilo, kdyby kandidovala. A můj soukromí názor je, že by byla lepší kouč U21 než ty (asi v tom největší roli hraje ta komunikace). Na druhou stranu si ale moc vážím tvojí práce a vím, že tomu věnuješ spoustu času. Sám jsem dělal repre kouče v jiném manažeru, takže vím, že to není žádná legrace a všem se zavděčit nemůžeš.
Zase mi třeba u flumpinky vadí to, že tě neustále kritizuje a to velmi tvrdě. Zatímco tvoje reakce jejím směrem jsou hodně smířlivé. Připisuji to tomu, že seš gentleman a zohledňuješ, že je žena :) Myslím si kritika ano, ale když takhle hodně kritizuje, měla by být ochotná sama za to vzít zodpovědnost a když má pocit, že by to dělala líp, tak se toho chopit. Tohle mi vadí.
Právě by se mělo myslet na to, že vy co se věnujete repre, tak to děláte ve svém volném čase, máte s tím práci navíc a nemalou. Pak místo nějakého ocenění do vás pořád někdo jenom šije, že není to nebo tohle.
Já třeba sám za sebe rád nabídnu pomocnou ruku, akorát nemám potřebné znalosti, čas by se určitě našel. Někdy je ho víc někdy míň.