BuzzerBeater Forums

BB Bulgaria > [U21] Сезон 29

[U21] Сезон 29

Set priority
Show messages by
From: uBAH

This Post:
00
264143.16 in reply to 264143.15
Date: 12/22/2014 4:34:15 PM
Green Cats
II.3
Overall Posts Rated:
7575
Second Team:
Yellow Cats
За жалост не ни пожалиха, а и нямаше как. Наистина тези 2 загуби бяха много неприятни, макар и отбори по-напред в класирането. Малко повече шанс, а може би различен подход можеше да спечели някой от тези мачове, но фактите са тези. Иначе като цяло не лош сезон, по-добър от предишния. Вече казах обаче, че представянето на U21 до голяма степен зависи от съответното поколение, което беше по-добро от предишното /поне според мен/. Нещо, което вече казах е, че на треньора на U21 трябва да му се даде мандат не от 2, а от 4 сезона, за да си създаде поколение и да се види резултата от неговата реална работа, така че аз смятам, че не бива да има промяна на треньора и следващия мандат, затова стоя зад сегашния треньор. След това вече може да му поставим оценка. Аз има играч, който тренирам и който следващия сезон ще е във върховото поколение. За жалост трябва да се извиня за това, че няма да е на нивото, на което ми се искаше поради независящи от мен причини. За периода от тези почти 3 сезона тренировки - общо 4 седмици контузии... Е, ако ги нямаше тези 4 седмици контузии съм убеден, че щеше да е с поне 4 нива повече в някои умения /не защото със сигурност ще качи умение за всяка седмица, а със сигурност ще качи поне за 1/2, но това са и тренировки на вторични умение, което значи поне още толкова pop-a/ и щеше да изглежда по съвсем друг начин. Нещото, което мога да гарантирам е, че ще бъде във форма, за да е максимално полезен. Весели празници и от мен!

This Post:
00
264143.17 in reply to 264143.16
Date: 12/23/2014 1:40:07 AM
Tormento Demons
II.1
Overall Posts Rated:
5353
За ограничения ресурс , с който разполагаме резултатите са много повече от добри . Другия сезон е много вероятно (по-скоро сигурно) да се сринем , тъй като това , което идва като поколение поне според мен е доста по-зле . Не трябва да очакваме чудеса . Моето мнение е , че SuperKrass трябва да остане като треньор . Разбира се всеки решава за него си , но ако той се кандидатира аз ще гласувам за него . Весели празници и пожелавам на всички много здраве и щастие :)

This Post:
00
264143.19 in reply to 264143.15
Date: 12/23/2014 1:39:46 PM
Spartak_Plovdiv
III.1
Overall Posts Rated:
8686
поздравления и от мен за успешния сезон. да, можехме да избегнем 1-2 загуби, но важното е, че хванахме влака за елиминациите. другите отбори също "връзват гащи", така че е нормално тук-там да изпуснем по нещо. аз не определям кой ще е следващия тренер, но ще имаш един глас от мен.
Весели празници :)))!

This Post:
00
264143.21 in reply to 264143.20
Date: 12/30/2014 11:29:07 AM
Overall Posts Rated:
3737
ha,нямаше от какво са изтрезнявам,а и от доста отдавна не съм докосвал алкохол...

This Post:
00
264143.22 in reply to 264143.21
Date: 2/2/2015 9:24:53 AM
Overall Posts Rated:
3737
няколко думи преди началото на поредния сезон..сезон в които реално сме аутсаидери и всяко място по-нагоре от поскедното ще е почти подвиг за нас,реално Естония,Франция,Унгария и Полша са много по напред от нас,така че наи доброто което можен да наоравим с наличните играчи е да ...не сме последни.Но,какви да се прави.просто сегашното поколение на 21 год не е почнато да се тренира когато е било на 18 и ..това е резултата.Искрено се надяван да променим тази ситуация,оптимизма ми е заради това ,че запалих поне 10-на нови мениджъри коиро да тренират пот.играчи за нац.отбор.Оптимизън лъха и от факта ,че този сезон имаше и много добър драфт,остава само са се намерят повече ентусиасти които да тренират играчи..и БЛАГОДАРЯ на всички които обещаха да тренират и тренират играчи според указанията ми,БЛАГОДАРЯ и на тези които гласуваха за мен да остана тренер..И нещо весело в края..ще се наложи да легнем в 1-я ни мач,за да паднем ,защото траябва 10-15 мин след мача с естония,да сме в Полша за мач Малта,така че няма да се ходи по душовете след 1-а мач,а чак след 2-я.

This Post:
00
264143.23 in reply to 264143.22
Date: 2/2/2015 9:38:14 AM
Overall Posts Rated:
3737
..и макар и да ни делят само Латвиа и Литва ще ни е трудно ,но така е решила играта,чартърния самолет ще е кацнал на покрива на залата и ще летим веднага след края на мача..а дали да не излетим и след 1-то полувреме,хем няма да пребият естонците,хем няма да закъснеем за пресконференцията преди мача с Малта....

This Post:
00
264143.25 in reply to 264143.24
Date: 2/2/2015 11:55:29 AM
Overall Posts Rated:
3737
аз няма да пътувам с тях...по добре даи малко стимуланти,ама от хубавите дето няма да ни хванат,па ще ти ги плащам като ни дадат парите от наградния фонд...за 6 място.

Advertisement