BuzzerBeater Forums

Hellas - III.11 > σεζόν 18 νο.2

σεζόν 18 νο.2

Set priority
Show messages by
This Post:
00
207281.16 in reply to 207281.14
Date: 1/25/2012 11:55:41 AM
Overall Posts Rated:
10001000
GOLD STARS εν. KOFTES 95 - 74 ((42376765))

Οι GOLD STARS έδωσαν περισσότερα σε αυτό τον αγώνα από ότι οι KOFTES

έχω την εντύπωση ότι ο Νικόλας δεν γνωρίζει πως η δυνατή στα πλέι-οφ αντιστοιχή στην κανονική της κανονικής περιόδου!

στην ουσία έπαιξε χαλαρά.και έπαιξε τρελό ρόλο αυτή η επιλογή.
τακτικά σωστός και πάλι ο Βαλάντης ο οποιός απρόσμενα εντελώς είναι μια ανάσα από την παραμονή!
και αν αυτό γίνει,ενδεχομένως τα Αστέρια να πρωταγωνιστήσουν του χρόνου!

μένει να δούμε τώρα αν ο Νικόλας μπορεί να απωφεληθεί από το παραπάνω ηθικό που λογικά έχει πλέον και να σπάσει κι αυτός την έδρα του Βαλάντη...

Kalamata B.C εν. Emmanouil Papas 87 - 85 ((42376762))

χαχαχαχαχαχαχαχαα

Τάκη μέχρι και η μηχανή σε θέλει εδώ!

σχετικά με τους τελικούς.

ο ΑΓΟΡ κρατάει την τύχη στα χέρια του.
στους κόκκινους όμως ίσως οι καταστάσεις παίξουν το ρόλο τους.θα πρέπει να τις περιμένουμε λοιπόν.βέβαια ο Πάνος έχει και έδρα και ηθικό!πολύ δυνατός συνδυασμός.

καλή συνέχεια να έχουμε....

This Post:
00
207281.17 in reply to 207281.16
Date: 1/25/2012 12:07:40 PM
Overall Posts Rated:
2121
Δεν έχω τάσεις αυτοκτονίας ... αλλά πιστευω πως χειρότερες εμπνευσεις δύσκολα θα μπορούσα να έχω. Τι μ@%*@ όνειρο ειδα το προηγουμενο βράδυ, ούτε που θυμάμαι. Συγχαρητήρια στο Βολο και καλη συνέχεια στα υπόλοιπα παιχνίδια σε όλους.

This Post:
00
207281.18 in reply to 207281.15
Date: 1/25/2012 12:13:43 PM
Overall Posts Rated:
10001000
Η αλήθεια είναι ότι δεν είμαι ευχαριστημένος από την εμφάνιση της ομάδας μου κυρίως επιθετικά!Βέβαια σε αυτό σημαντικό ρόλο έπαιξαν οι καταστάσεις των Cegarra -Grunert που μολονότι ήταν στο 8 το ματς θα ήταν εντελώς διαφορετικό με τον Cegarra στο 9.Χάθηκαν πολλά τρίποντα και μπορώ να πω ότι ακόμα και ο γκοεσας ήταν κακός ..πολλά άστοχα σουτ για την κλάση του.Το 5/22 του Cegarra ήταν βέβαια ο κύριος λόγος που η διαφορά έμεινε στους 18..ίσως πρέπει να βάλω δυάρι των Cegarra όπου αποδίδει καλύτερα....Όσο για τον Silves δεν έκανε και πολλά πράγματα στο ματς αλλά αμυντικά ήταν σούπερ.

λογικός ο προβληματισμός σου.είχες 30% ποσοστά ευστοχίας μόνο!και δεν μπορείς να περιμένεις να έχεις παντού 9άρες καταστάσεις ακόμα κι όταν μοιράζεις σωστά τα λεπτά συμμετοχής.

άμα δεις τα efficiency θα τρελαθείς!

συνολικά έπιασες 74 πόντους.ο Κεγκάρα είναι στο -2!
ο Γκοέσας στο 4!
ο Κρούνερτ στο 4!
αλλά οι 2 ψηλοί σου μαζί στο 50!

ο Σίλβες όμως φίλε έπαιξε τρελή άμυνα στο 4 μου.τρελή όμως!πήρε 7 επιθετικά ριμπάουντ έκανε 6 κλεψίματα και είχε 4 λάθη.δλδ σου έδωσε 9 επιθέσεις παραπάνω!επιπλέον σούταρε με 40% απέναντι στο 4άρι μου που το έχει αυτό το κομμάτι να ξέρεις.και πάσα έχει!

Σίλβες και τα μυαλά στα κάγκελα!

για εμένα είναι ο καλύτερος παίκτης που έχω παίξει αντίπαλος!βαριά κουβέντα πολύ.μέσα στους 3 όμως είναι πολύ χαλαρά!

όταν τελειώσει το πρωτάθλημα θέλω να μου πεις τα σκιλ του!

μου έχει κάνει τρομερή εντύπωση το παλικάρι αυτό!

γενικά κάτι τελευταίο.

οι άμυνες δίνουν τα πρωταθλήματα.
αυτό που λέω εξαρχής για εσένα,τον Πάνο,και τον Θοδωρή.για αυτό και ο Γιάννης μπήκε 4άδα στο τέλος.

This Post:
00
207281.19 in reply to 207281.18
Date: 1/25/2012 12:18:31 PM
Overall Posts Rated:
6767
To καλό είναι ότι αμυντικά δεν έχω πρόβλημα όυτε μέσα ούτε έξω.Όταν έρθει η στιγμή θα γίνουν γνωστά τα σκιλ του Σίλβες αλλά στους τελικούς θα φανεί πραγματικά η αξία του!

This Post:
00
207281.20 in reply to 207281.17
Date: 1/25/2012 12:21:12 PM
Overall Posts Rated:
10001000
Δεν έχω τάσεις αυτοκτονίας ... αλλά πιστευω πως χειρότερες εμπνευσεις δύσκολα θα μπορούσα να έχω. Τι μ@%*@ όνειρο ειδα το προηγουμενο βράδυ, ούτε που θυμάμαι. Συγχαρητήρια στο Βολο και καλη συνέχεια στα υπόλοιπα παιχνίδια σε όλους.

εσένα σου λείπει ένα ιδιωτικό να κάνεις τις δοκιμές σου.
γίνεται το εξής.όταν νιώθουμε αουτσάιντερ το μυαλό μας μας οδηγεί σε επιλογές μυστήριες.νομίζουμε πως νορμάλ δεν έχουμε τύχη.αλλά στα δύσκολα δεν είναι για δοκιμές!

εγώ το ματσάκι το σκεφτόμουνα τρελά λέμε.

και πρέσσα σκέφτηκα,και 1-3-1 σκέφτηκα,ακόμα και 2-3 σκέφτηκα!

αλλά δεν αξίζει όταν δεν κλείνεις να θυσιάσεις ότι σου στερούν οι ζώνες.καλύτερα να κάτσεις να φας όσα είναι να φας δλδ.γιατί αν δεν σου κάτσει....

This Post:
00
207281.21 in reply to 207281.2
Date: 1/25/2012 12:59:33 PM
Aris b.c.t
II.3
Overall Posts Rated:
650650
για να πειραξουμε λιγο τους φιλους μας τους παοκτσηδες....

http://www.youtube.com/watch?v=XgmpxC7AwjE

This Post:
00
207281.22 in reply to 207281.21
Date: 1/25/2012 1:28:38 PM
Overall Posts Rated:
335335
http://www.youtube.com/watch?v=GafRsjdcSy4&feature=re...
ετσι καλα εκανες..καλο ειναι να θυμομαστε παλια γεγονοτα :P

This Post:
00
207281.23 in reply to 207281.22
Date: 1/25/2012 1:41:55 PM
Aris b.c.t
II.3
Overall Posts Rated:
650650
xaxaxaxa στο βιντεο ειμαι και εγω στη διμοιρια μπροστα στην τεσσερα για να προσεχω τα ορκ που ηταν στον αγωνιστικο χωρο!!!τι βραδια και αυτη!!!!τι μου θυμησες????τελικο στην εδρα μιας ομαδας λογω γκαγκατση...στησιμο με την διμοιρια εξω απο την τεσσερα...μας πηραν με τα μπουκαλια του εθνικου χορηγου της ομαδας του μπαοκ ''μαλαματινα'' ή αλλιως τουμπα λιμπρε και φυγαμε τρεχοντας!!!με την εναρξη του ματς τα σαινια οι στρατηγοι οι δικοι μας μας τοποθετησαν μπροστα στην 4 στον αγωνιστικο χωρο και τρωγαμε συνεχως κοτρονια μαρμαρα μπουκαλια κτλ....κατουρουσαν στα μπουκαλια της μαλαματινας και τα πετουσαν εναντιον μας...ενα μαρμαρο εσκασε στο κεφαλι μου και οταν καταλαβα οτι ηταν μαρμαρο χαρηκα γιατι δεν ηταν μπουκαλι με ουρα πρεζονα!!!!μετα διαπιστωσα οτι το κρανος σκιστηκε απο το μαρμαρο στα δυο!!!ευτυχως κερδισατε το γκαγκατσοκυπελλο και φυγαμε ζωντανοι απο εκει!!!πρωτη φορα παρακαλουσα να νικησει ο δυναστης του βορρα μπαοκ...

This Post:
00
207281.24 in reply to 207281.23
Date: 1/25/2012 1:54:59 PM
Overall Posts Rated:
335335
δεν θα συνεχισω γιατι αν αρχισει ενας μπαοκσης με ενα ερπετο να μιλανε δεν θα σταματησουν ποτε..
φετος εγω συνοδεψα μια γκομενα στο χαριλαου (που να μην ξανα πατησω εκει περα) οι σουπεραδες πηραν πρεφα 2 απο την ασφαλεια,εναν αντρα και μια γυναικα..τον αντρα τον αφησαν ανεστιτο απο το ξυλο και την αλλη μην σου πω τι την εκαναν..αλλα ενταξει η μπαλα ειναι ενας τροπος για να ξεδωσεις..κατα την γνωμη μου..γηπεδο χωρις αστυνομια ισως να ηταν και γηπεδο χωρις φασαριες..δεν ξερω..ισως..γιατι οταν ειχε ερθει ο γαυρος περσι με ολο την αστυνομια της αθηνας στην τουμπα λες και παει στην τουρκια σε αγωνα που ο νικητης θα παρει την κων/πολη τοτε λογικο ειναι και οι αλλοι απο δω αρχισουν τα επισοδεια..αν δεν κανω λαθος εκεινη την μερα ειχαν ερθει και καποιοι απο συνδεσμους του αρη για αυτον τον λογο..αλλα οπως σου ειπα ειναι ενας τροπος να ξεδωσεις και να χανεις απο τον ατρομητο μεσα στο σπιτι σου δεν ειναι και οτι καλυτερο..

This Post:
00
207281.25 in reply to 207281.24
Date: 1/25/2012 3:01:05 PM
Aris b.c.t
II.3
Overall Posts Rated:
650650
ναι ενημερωθηκα για το περιστατικο και απο αλλου ειναι αληθεια...ενταξει παντου γινονται αυτα αλλα στην τουμπα η θυρα 4 ειναι ανεξελεγκτη...κοντεψαν να καψουν τον μαχο τερματοφυλακα της αεκ και αφου δεν τα καταφεραν τον κηνυγουσαν να τον σφαξουν με το μαχαιρι!!!ασε που αν ληξει ματς του παοκ οι δικοι μας κανιβαλοι περιμενουν μηπως πιασουν κανενα δικο σας στο χαριλαου ή στη γυρω περιοχη...και να σου πω και κατι αλλο...αν πηγαινατε τελικο 30.000 με ολυμπιακο στην αθηνα δεν θα εμενε τιποτα ορθιο και θα ξεκινουσε εμφυλιος πολεμος!!!

This Post:
00
207281.26 in reply to 207281.25
Date: 1/25/2012 3:50:31 PM
Overall Posts Rated:
335335
και εγω αυτο λεω..ασε καλυτερα..τι να περνουμε το κυπελλο..να γινει κανας πολεμος :P

απλα κοιτα.. νευριαζω γιατι οι γαυροι και εσεις..(ακομα και εσυ το εκανες σημερα) περιμενετε ενα στραβοπατημα του παοκ για να θυμηθητε τι ομαδα ειστε..απο την ωρα που εχασε ο παοκ δεχτικα 4 τηλεφωνα και μην σου πω οταν μπηκα στο φβ..
δεν ανεχομαι απο γαυρους της περιοχης να μου την μπαινει..
1.γιατι δεν μπορει να ξυπνησει μια κυριακη και να πει σημερα θα παω να δω την ολυμπιακαρα μου στο γηπεδο..δεν μπορει..πως να το κανουμε..με λιγα λογια δεν μπορει καποιος γαυρος (της περιοχης παντα) να μου την μπαινει για οπαδιλικη απο την στιγμη που εχει πατησει ουτε 1 φορα στο γηπεδο..και
2.εαν στην ελλαδα το πρωταθλημα ηταν σαν της ισπανιας,να ειναι μπροστα 2 ομαδες,να δεχτω να μου την μπει για το αγωνιστικο μου χαλι..αλλα δεν μπορει ο γαυρος που με το ζορι καθε χρονο παιρνει το πρωταθλημα να μιλαει..που βγαινει μετα το παιχνιδι με την δραμα ο μαρινακης και μιλαει για τιμωριες παικτων κλ..και οταν ο τοροσιδης τελευταιο λεπτο πεφτει για πεναλντι μεσα στην ξανθη..εγω βλεπω πολυ ανοιχτα το αγωνιστικο κομματι..καθε καλοκαιρι μου βγαινουν τα ματια με τις κινησεις του ολυμπιακου και καθε χρονο λεω αυτη η ομαδα ειναι για ευρωπη..αλλα πως γινεται καθε χρονο να παλευει για πρωταθλημα..

καλα για τους αριανους δεν το συζητω..πρωτα ειστε αντιπαοκσηδες και μετα αριανοι..
τουλαχιστον ξερεις εδω τα μερη μας (γουμενισσα και ετσι) οτι ο αρης εχει εδω μεγαλες δοξες..
αλλα οταν μου την μπαινουν οι φιλοι μου για το αγωνιστικο κομματι πραγματικα γελαω..ο καλυτερη θεση που μπορει να παρει καθε χρονο ο αρης στο πρωταθλημα ειναι η χειροτερη του παοκ..θες για το κυπελλο?
πως μπορει να μου την μπαινει καποιος οταν δεν εχει δει με τα ματια του ποτε να παιρνει το κυπελλο η ομαδα του? που περιμενετε μια νικη εποχης για να καταλαβαιτε οτι μιλαμε για την μπαλα..και δεν μιλαμε για εκλογες..μοονο στις εκλογες βγαινει νικητης ο πληθυσμος..οποτε σε ολους τους φιλους μου τα σκουλικια απανταω..αφηστε μας εμας να παθαινουμε καταθλυψη με καθε ηττας μας και εσεις καντε εκδρομες,τραγουδιστε,φωναξτε τα αδερφια σας απο την αργεντινη που σας εχουνε γραμμενους αλλα μακρυα απο μας..εσεις οταν θα αποκτησετε καλους παικτες με καλο προπονητη (και οχι το ενα απο τα δυο) και αρχιστε να κερδιζετε τλχστον τους κατωτερους σας για να ειστε ψηλα στην βαθμολογια τοτε,και οχι να κερδιζετε που και που κανα παναθηναικο,τοτε ναι ελατε να λογομαχησουμε!

Advertisement