Drugo, opet ne verujem, kakav je odnos prema drugim menadzerima u ovoj zajednici.
Ja kad sam pocinjao igrati igru, obracao sam se tadasnjim istaknutima menadzerima (Koturu, Sirku itd) sa Vi tokom razmene mailova, zeleo sam nauciti sto vise od njih, imao sam veliku dozu postovanja prema njima.
Svasta,znaci po tebi sad kad bi Duda Ivkovic krenuo da igra ovu igru iz 5. lige trebao bi da postuje i da se obraca sa Vi nekom prvoligasu koji je mozda neki balavac od 15 godina?Ovde svako svakog treba podjednako da postuje,nezavisno od bb uspeha.Moje prve poruke na forumu su bile propracene komentarima tipa: "Pazi ovo i botovi krenuli da pisu na forumu.." ili "Botino,s kim si takav si..",a moj buraz je dobijao jos gore poruke tipa:"Vrati se iz pecine iz koje si izmileo,idiote..." i jos mnostvo drugih uvreda.I to sve od strane prvoligasa i ponekih drugoligasa.I ja treba takve da postujem!?
Sto se tice Navara i Trbazzija najbitnija razlika za mene je sto je Navaro prvoligas i time pokazao vece menadzersko znanje od Trbazzija koji iako se potpuno posvetio reprezentaciji nema nijedan veliki klupski uspeh,a smatram da je moguce biti uspesan sa klubom iako se treniraju nasi igraci,a to su neki prvoligasi pokazali.