Ja tu chcialem zalagodzic, a Ty dales swoje i nawet mnie teraz wkurzyles :) To skoro ze mnie zaden psycholog, to Ciebie zaden gracz, a to chyba forum o grze, a nie Twoich wywodach. Najpierw jestes ironiczny (czego sie teraz wypierasz) i piszesz glupio, a pozniej sie dziwisz ze ktos Ci glupio i ironicznie odpisuje i robi sobie z Ciebie jaja. Uwazasz sie tez za starszego i dojrzalego, a dajesz sie podpierdalac jak gowniarz.Gdzie tu logika? Sam wywolales glupia gadke o ekspertach i sobie Staleczka zrobil z Ciebie jaja tym przemadrzeniem i radami. Do tego sam sobie zaprzeczasz, bo podkreslasz, ze jest inne zycie poza gra (dzieki za info) i wiele innych rzeczy poza BB, zeby sie nimi przejmowac i emocjonowac, a robisz to piszac wypracowanie widocznie pod wplywem emocji. I nie widzisz, ze ktos ma z tego ubaw. Dlatego napisalem, ze jak ktos chce sie napinac to na privie. Jedna strona zrozumiala, a Ty dalej swoje. Skoro nie wczuwasz sie w gre, to nie wczuwaj sie i w forum. I skoro masz tyle innych rzeczy do roboty, to lepiej zamiast sie denerwowac, poswiec ten czas na ustawienie sobie taktyki. Wszystkim to wyjdzie na zdrowie. Jak to dla Ciebie rzeczywiscie relaksik po pracy, to sie zrelaksuj. Bo ja tez to tak traktuje i nie chce mi sie czytac trash talku na forum. A jak dalej chcesz sie wyklocac to zaloz sobie osobny temat, bo nie po to pisalem posta wyzej, zebyscie juz dali luuz, zeby prowadzic teraz samemu takie dyskusje.
Last edited by Don Piratesko at 11/6/2010 10:17:36 AM