BuzzerBeater Forums

Slovenija - I.1 > Sezona 49

Sezona 49

Set priority
Show messages by
From: Mr.X

This Post:
00
303454.158 in reply to 303454.157
Date: 5/8/2020 3:07:03 PM
The Return
SKL
Overall Posts Rated:
6464
Svaka čast da si s tako ekipo osvojil, kadar sem bil jaz v finalu recimo Gordeychuk nebi blizu ekipi prišel , pri tebi je pa igral kot da ima 20 tspja več..

From: JJ team

To: Mr.X
This Post:
00
303454.159 in reply to 303454.158
Date: 5/9/2020 6:01:36 AM
J&J team
II.4
Overall Posts Rated:
9797
Je od takrat liga tako napredovala, ali je preprosto imel tako sestavljeno ekipo, da so njegovi igralci dosegali rezultate nad pričakovanji?

This Post:
00
303454.160 in reply to 303454.159
Date: 5/9/2020 7:18:51 AM
Savlje BC
SKL
Overall Posts Rated:
610610
Second Team:
Berlin BC
Od takrat je celotna igra napredovala - dodali so mladinske trenerje in telovadnico in posledično igralci dosegajo višje TSPje.

This Post:
00
303454.161 in reply to 303454.160
Date: 5/9/2020 1:07:23 PM
Savlje BC
SKL
Overall Posts Rated:
610610
Second Team:
Berlin BC
Po današnjem kolu, 5 ekip z 10-10 na rdeči strani.. nora zadna 2 kola.

This Post:
00
303454.162 in reply to 303454.161
Date: 5/10/2020 1:32:03 PM
Dream Catchers
SKL
Overall Posts Rated:
7878
Second Team:
Mind Blowers
Ko tudi sam sploh ne obzalujem manjka zmag, ker bo ocitno razporeditev na vasi strani popolnoma nemogoca za "planiranje" nasprotnika.

Sam sem pol sezone slabo nastavljal postavo, smo v klubu v casu korone zaspali. se pustim presenetit v boju za obstanek, vazno, da jih prvic v sezoni spravim na odlicno pripravljenost

This Post:
11
303454.163 in reply to 303454.162
Date: 5/12/2020 6:46:59 AM
J&J team
II.4
Overall Posts Rated:
9797
Danes se pa začenjata zadnje dva brutalna kroga za rdečo skupino. Nisem sicer do potankosti preučil teoretičnih možnosti, ampak tako na prvi pogled bi mi ob idealnem razpletu morala zadostovat ena zmaga, da obstanem v končnici. Danes bo sicer težka, ker me čaka Doc, bo pa v soboto toliko bolj zanimivo. Danes bom tako z večjim zanimanjem opazoval razplet preostalih tekem, kjer bo verjetno padel že marsikateri odgovor.

Vidim, da so se Savlje BC okrepili in si želijo ohraniti prednost. Res nas čakajo zanimive tekme :)

Srečno vsem in brez poškodb ter fauliranja pri trenirancih ;)

From: leco

This Post:
00
303454.164 in reply to 303454.163
Date: 5/12/2020 7:55:35 AM
Slovenia Suns
II.1
Overall Posts Rated:
4444
Second Team:
Slovenia Suns II
Ja dejansko je glede končnice vse odprto. Helios Sunsi imajo dve domači tekmi, zato mislim, da so v dobrem položaju. Savlje imajo zmago več in solidno koš razliko, zato jim mogoče zadostujeta celo dva poraza z majhno razliko, vsaj ena zmaga pa jim sigurno zadošča za končnico. J&J morajo premagati mojo ekipo (ali pa doca v gosteh) in mislim, da bi to zaradi dobre koš razlike moralo biti dovolj. Ainmosni imajo dve precej težki tekmi v gosteh in nujno potrebujejo vsaj eno zmago. Tajfun zadnje teden izgleda precej močno in mislim, da bi lahko zmagali obe tekmi, drugače pa ena zmaga mislim, da ne bo dovolj zaradi slabše koš razlike. Moja ekipa mora prav tako zmagati obe tekmi, kar je mogoče, ampak J&J v gosteh verjetno ne bo lahka tekma.

This Post:
22
303454.165 in reply to 303454.163
Date: 5/12/2020 8:58:17 AM
Savlje BC
SKL
Overall Posts Rated:
610610
Second Team:
Berlin BC
Hja, jst se vsekakor nisem krepil zarad končnice - "okrepitev" je čisto in zgolj zaradi širine klopi, vsekakor ne kakšen difference maker, predvsem pa sem gledal na to, da lahko prevzame vlogo nosilca v 2. ligi oziroma spodobna menjava v SKL-ju, obenem pa primerna starost in plača.

Kot je omenjeno, sem v dobri poziciji da ohranim SKL status, v bistvu moram izgubiti obe tekmi z visoko razliko, da izpadem (sem včeraj delal neke "simulacije" in osebne napovedi za preostanek lige, kjer sm sebi pripisal 2 poraza in še vedno obstal) - seveda je ta scenarij čisto mogoč

Kratek povzetek:

Doc je že uvrščen in bo prvi

Savlje lahko ostanejo v končnici kljub dvema porazoma, vendar morata biti oba z nizko koš razliko. Ob 1 zmagi je končnica zagotovljena

J&J nujno potrebuje eno zmago za obstanek (vkolikor si močno ne poslabšajo koš razlike v teh dveh kolih)

Ainmosni potrebujejo 2 zmagi (v teoriji lahko tudi zmaga in poraz, ampak rabijo potem krepko izboljšati koš razliko oziroma računati da si jo Savlje(2 poraza)/J&J (zmaga in poraz) krepko uničijo)

Helios - realno potrebujejo 2 zmagi, ne glede na vse. Imajo slabo koš razliko in v primeru 11-11 ne morejo računati na končnico

Tajfun - realno potrebujejo 2 zmagi, ne glede na vse. Imajo slabo koš razliko in v primeru 11-11 ne morejo računati na končnico

Slovenia Suns - realno potrebujejo 2 zmagi, ne glede na vse. Imajo slabo koš razliko in v primeru 11-11 ne morejo računati na končnico

Tukaj imamo "kvadrat" med Heliosom, Savljami, Tajfunom in Ainmosnimi, ki vsi med samo igramo zadna 3 kola (eno kolo že bilo odigrano, torej še zadni dve tekmi) in 2 od teh ekip bosta v končnici. J&J ter Slovenska Sonca pa kot rečeno, odločata med sabo za še eno preostalo mesto (vkolikor J&J danes ne preseneti doc-a, v tem primeru se vse še bolj zakomplicira).

Bo pa zanimivo, kdo bo šel "all in" na končnico? Kdo se bo šparal ZA končnico in probal šparati entuziazem za doc-a? Namreč kaj lahko se zgodi da potem naša stran "pogori" v borbi za obstanek, saj znajo ekipe na nasprotni strani imeti višji entuziazem.

------

Sm pa na srečo prodal Argentinca za profit in z deležem tega denarja kupil res lepega treniranca, ki mi paše skupaj s Kumerletom in Kocjancem, tako da zdej niti nima veze če obstanem ali izpadem, neke resne cilje bom tako ali tako zdej imel šele čez 2-3 sezone, ko se lahko (verjetno) brez težav vrnem v SKL. Če izpadem, pač prodam mojega centra, drugače pa ga obdržim in računam na večjo konkurenčnost prihodnjo sezono v SKL-ju (vkolikor popravim širino/klop, je to vsekakor mogoče).

Ampak ja, srečno vsem!

Last edited by Mod-Rn5ho [SLO U-21] at 5/12/2020 9:05:12 AM

This Post:
00
303454.166 in reply to 303454.165
Date: 5/12/2020 2:13:23 PM
Šmartno Afera Šmarna gora '02
III.1
Overall Posts Rated:
7777

Bo pa zanimivo, kdo bo šel "all in" na končnico? Kdo se bo šparal ZA končnico in probal šparati entuziazem za doc-a? Namreč kaj lahko se zgodi da potem naša stran "pogori" v borbi za obstanek, saj znajo ekipe na nasprotni strani imeti višji entuziazem.

No, saj tudi na naši strani ekipe ne šparajo ravno entuziazma, očitno je ForzaM08 in Croatoansom precej do 5. mesta, saj navidez dokaj nepomembne tekme igrata z normalno zavzetostjo. Če se ne motim, je zdaj znano, da bo 7. mesto zasedel poraženec med Ainmosni in Tajfunom, zmagovalec bo 5., poraženec J&J-Slovenia Suns bo 6., zmagovalec pa 4. Zelo verjetno. V tem primeru res kaže, da je bolje biti 5. kot 6. Čeprav J&J lahko kaj proda in potem bo precej bolj ugoden nasprotnik.

Mi smo danes le nekako uspeli zazihrati prvo mesto v konferenci. Izhodišče za naslov prvaka v konferenci je dobro, predstave so bolj ali manj slabe. Ampak srebrna kanta je vredna ravno toliko, da se še vscat ne moreš vanjo, tako da v končnico gremo z mentaliteto kot da bi igrali za zlato. Kar najverjetneje pomeni poraz v prvem krogu :)

From: zivicb

This Post:
00
303454.167 in reply to 303454.166
Date: 5/12/2020 3:38:12 PM
ForzaM08
II.2
Overall Posts Rated:
2727
Moja cela sezona je delo na pripravljenosti in vzdržljivosti in pa entuziazmu...tak, da zadnje tekme z normalno mislim, da ne bi smele igrati nobene vloge....vsekakor pa prednost domačega terena veliko pomeni:)
Plače sem sicer dvignil zaj za 100k z Pihlerju ampak ekipa je cenovno ugodna da z enim prodanim igralcem in privarčevanim denarjem pridem nazaj brez pretiranega poseganja v ekipo, tako da sem dokaj neobremenjen....

This Post:
00
303454.168 in reply to 303454.167
Date: 5/13/2020 6:52:52 AM
Savlje BC
SKL
Overall Posts Rated:
610610
Second Team:
Berlin BC
Vkolikor oboja Sonca zmagajo, bo zanimivo da bo Helios imel lažje delo v polfinalu kot 3. uvrščena ekipa ko doc na prvem mestu

Advertisement