Hja, jst se vsekakor nisem krepil zarad končnice - "okrepitev" je čisto in zgolj zaradi širine klopi, vsekakor ne kakšen difference maker, predvsem pa sem gledal na to, da lahko prevzame vlogo nosilca v 2. ligi oziroma spodobna menjava v SKL-ju, obenem pa primerna starost in plača.
Kot je omenjeno, sem v dobri poziciji da ohranim SKL status, v bistvu moram izgubiti obe tekmi z visoko razliko, da izpadem (sem včeraj delal neke "simulacije" in osebne napovedi za preostanek lige, kjer sm sebi pripisal 2 poraza in še vedno obstal) - seveda je ta scenarij čisto mogoč
Kratek povzetek:
Doc je že uvrščen in bo prvi
Savlje lahko ostanejo v končnici kljub dvema porazoma, vendar morata biti oba z nizko koš razliko. Ob 1 zmagi je končnica zagotovljena
J&J nujno potrebuje eno zmago za obstanek (vkolikor si močno ne poslabšajo koš razlike v teh dveh kolih)
Ainmosni potrebujejo 2 zmagi (v teoriji lahko tudi zmaga in poraz, ampak rabijo potem krepko izboljšati koš razliko oziroma računati da si jo Savlje(2 poraza)/J&J (zmaga in poraz) krepko uničijo)
Helios - realno potrebujejo 2 zmagi, ne glede na vse. Imajo slabo koš razliko in v primeru 11-11 ne morejo računati na končnico
Tajfun - realno potrebujejo 2 zmagi, ne glede na vse. Imajo slabo koš razliko in v primeru 11-11 ne morejo računati na končnico
Slovenia Suns - realno potrebujejo 2 zmagi, ne glede na vse. Imajo slabo koš razliko in v primeru 11-11 ne morejo računati na končnico
Tukaj imamo "kvadrat" med Heliosom, Savljami, Tajfunom in Ainmosnimi, ki vsi med samo igramo zadna 3 kola (eno kolo že bilo odigrano, torej še zadni dve tekmi) in 2 od teh ekip bosta v končnici. J&J ter Slovenska Sonca pa kot rečeno, odločata med sabo za še eno preostalo mesto (vkolikor J&J danes ne preseneti doc-a, v tem primeru se vse še bolj zakomplicira).
Bo pa zanimivo, kdo bo šel "all in" na končnico? Kdo se bo šparal ZA končnico in probal šparati entuziazem za doc-a? Namreč kaj lahko se zgodi da potem naša stran "pogori" v borbi za obstanek, saj znajo ekipe na nasprotni strani imeti višji entuziazem.
------
Sm pa na srečo prodal Argentinca za profit in z deležem tega denarja kupil res lepega treniranca, ki mi paše skupaj s Kumerletom in Kocjancem, tako da zdej niti nima veze če obstanem ali izpadem, neke resne cilje bom tako ali tako zdej imel šele čez 2-3 sezone, ko se lahko (verjetno) brez težav vrnem v SKL. Če izpadem, pač prodam mojega centra, drugače pa ga obdržim in računam na večjo konkurenčnost prihodnjo sezono v SKL-ju (vkolikor popravim širino/klop, je to vsekakor mogoče).
Ampak ja, srečno vsem!
Last edited by Mod-Rn5ho [SLO U-21] at 5/12/2020 9:05:12 AM