Veseljak ide u legendu BBa Srbije, kod Popaja i Dzerija...U potpunosti se slazem, Veseljak je legenda BB Srbije, i ide u legendu kao i Popaj, i jos neki menadzeri koji nisu bili poznati forumu, stvarno steta sto takvi likovi vise nisu na BB-u, inace veseljaka pamtim kao jednog od prvog buntovnika ali sa stilom na forumu, ostao je originalan do kraja;-)Bum bum, pozdravi ga;-)jednostavno mu dopizdelo,pokusao sam da promenim njegovu odluku ali nisam uspeo...(pre par sezona on je uspeo mene da spreci u botizaciji kluba):/velika NS cetvorka se raspala(spala knjiga na dva slova:,beks i bum);D -videcemo koji ce duze izdrzati- (ipak sam ja registrovan medju prvima u Srbiji);dsrecom uvek stizu novi, mladi,ambiciozni menadzeri!ps. prenecu pozdrave:)
Veseljak ide u legendu BBa Srbije, kod Popaja i Dzerija...U potpunosti se slazem, Veseljak je legenda BB Srbije, i ide u legendu kao i Popaj, i jos neki menadzeri koji nisu bili poznati forumu, stvarno steta sto takvi likovi vise nisu na BB-u, inace veseljaka pamtim kao jednog od prvog buntovnika ali sa stilom na forumu, ostao je originalan do kraja;-)Bum bum, pozdravi ga;-)
Veseljak ide u legendu BBa Srbije, kod Popaja i Dzerija...
Inace BB nije skracenica za Buzzerbeater, nego za Bum Bum-a...
Inace BB nije skracenica za Buzzerbeater, nego za Bum Bum-a...Jel taj ziv?
Evo, Bum ti je licno odgovorio. Hoce i on da ti se pridruzi u prvoj ligi...