Na, akkor ugyebár még erről tök értelmetlen beszélni, de legyen a legfőbb óhajnak megfelelően némi számadat is belökve:
irányítónál szeretnék 16-17+ külső védekezést látni, ez alá nem szívesen mennék, de persze előfordulhat. A passzolás skill 14-15 környéke kellene. Tempódobás, dobótáv 7-8, de inkább 9 körül lehetne. Labdavezetés 13 mondjuk, a technika szintén (erősen taktikafüggő ez is). 2 pontost szeretem ha tudja, de szintén taktikától függ mennyire, de 6-7 azért legyen meg. Belső védekezés és lepattanózás ugyan nem a legfontosabb, de azért ne 1-2 legyen, inkább 3-4. Erőnlétről annyit, hogy 3-4-es skillel inkább cserének tenném, hogy abban a 10 percben bírja hozni a maximumot, amíg kifullad. :) Büntető legalább 6-7 illene. Blokkolás lehet bármi, szinte elhanyagolható, amilyen kevésszer lehet rá szüksége.
Fentiek egy nagy általánosságban körülírt irányító leírása, ami pl. fuss és tüzelj taktika esetén máris átalakul, hiszen a tempódobás, dobótáv és technika skill kerül előtérbe, akár pl. még a passzolás rovására is. Én most nem tudom ez mennyivel jobb leírva, a kutyáim vacsorája biztosabb a fentieknél. :S A team dönt majd ezekről, ha eljutok addig... :DDD