BuzzerBeater Forums

BB Lietuva > National Team Debate Thread

National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
287199.157 in reply to 287199.154
Date: 6/23/2017 8:43:52 AM
Overall Posts Rated:
6161
Gal galima būtų sukurti temą pavadinimu "Pykčiai" ir ten pyktis ir visaip kitaip žeminti vienas kitą? Būtų tokia anarchinė zona.

From: Wazoo

This Post:
00
287199.158 in reply to 287199.157
Date: 6/23/2017 9:14:17 AM
BC Wazoo
IV.16
Overall Posts Rated:
415415
Second Team:
BC Nikita
Gal galima būtų sukurti temą pavadinimu "Pykčiai" ir ten pyktis ir visaip kitaip žeminti vienas kitą? Būtų tokia anarchinė zona.

Paprikolinai. Geriau nueiti I gym arba pasiimti lietuviska zodyna ir naudoti visokius lietuviskus, juokingus prasivardziavimus.Nuo to tik nuotaika pakiltu. Pvz Ginklas pavadino Pauliu ir MJO sudvabaliais, kas sakyciau ganetinai juokinga =D

From: Wazoo

To: MJO
This Post:
00
287199.160 in reply to 287199.159
Date: 6/23/2017 9:36:42 AM
BC Wazoo
IV.16
Overall Posts Rated:
415415
Second Team:
BC Nikita
Siaip perdaug jus ta Ginkla uzsipuolet, nei tu nei Paulius neauksiniai ziurint I praeiti, o sitas veikejas kad ir kuria visokias intrigeles, bet bent jau stengiasi suaktyvinti buzzeri, raso apzvalgas NT ir pan, kas is esmes yrs gerai.

From: ginklas

This Post:
00
287199.161 in reply to 287199.159
Date: 6/23/2017 9:46:12 AM
Overall Posts Rated:
9393
Vėl pradedi MJO. Jautiesi nepilnavertis, kad taip jautriai reaguoji? Tuoj kiekvienoje žinutėje rašysi apie mane. Gerai čia paveikiau vargšelį :D

Jei tu su Rimuliu draugai, tai mažų mažiausiai tai reikalauja draminio filmo pavadinimu „Dauno sindromo purtomi jausmai“, nes neįsivaizduoju, kaip normalūs draugai galėtų taip vienas iš kito išsityčioti per žaidimą ir be perstojo konfliktuoti. Tuo tik parodai, kad iš tiesų apgailėtinas esi padaras.

Viena iš didžiausių priežasčių, kodėl išėjau iš NT štabo ir daugiau ten nebebūsiu, yra keli bendruomenės veikėjai, kuriais pasišlykštėjau. Jie pradžioje kritikavo mano idėjas dėl chato ir apžvalgų (vėliau kažkaip stebuklingai pakeitė nuomonę ir pradėjo palaikyti), ilgainiui parodė savo tikruosius veidus ir teko pamatyti, jog per buvusią rinkimų kampaniją juokais kritikuodamas Paulių neklydau. Šiame žaidime kažkokių keistuolių antplūdis, su užspaustais nepasitenkinimais ir įsižeidimais. Galiausiai tie vaikiški bajeriai, šaipymasis, nusišnekėjimai, stūmimai užkniso. Nelabai jau beliko stimulo būti šios bendruomenės dalimi, kai yra tokie individai kaip Raxenel, PauliusV ir MJO. Su jais kiekvienam patarčiau elgtis atsargiai :)

From: LA-Robotas

This Post:
00
287199.163 in reply to 287199.162
Date: 6/23/2017 10:01:14 AM
Overall Posts Rated:
2929
Dar negana? Visiems savaitės baną forume uždėčiau nes atrodot kaip visiški debilai dabar, savo nesąmonėm vimdot temą, gal tikrai gana?

From: ginklas

This Post:
00
287199.165 in reply to 287199.162
Date: 6/23/2017 10:08:08 AM
Overall Posts Rated:
9393
Auksinis ar neauksinis as, galbut platininis kaip visi Katy Perry albumai, tiesiog niekada neziurejau rimtai nei i buzzeri, o ypac i visokias rinktines. Tiesiog visada kai sugalvoju kazka kas yra juokingo mano nuomone, pasidalinu, kartais buna juokinga, kartais niekas nesupranta, kartais isizeidzia, bet ne del to kad as to noreciau, o tiesiog zmones ne visi turi auksta saviverte ir kai kurie gave komplimenta net priema kaip izeidima. Tiesiog man atrodo nesazininga kai ginklas kitais apsimetineja chatuose, tame tarpe manim. Po to ir gaunasi, kad kazkam atrodau priesas, nors ten ginklas chatino su jais. Idomu ka tu sakytum, kai suzinotum kad jis tave parodijavo, o tai nebutu nei staigmena nei kas, nes jis yra apsimetinejes net ne Lietuvos, o Anglijos manageriais.

Is vis as jau buvau pasitraukes is tu dramu, bet vel pamaciau ginkla ir jo nesamones, melus, tieso nuslepimus, ir paskutini karta pasakiau viska ka zinau apie ji, kad zmones susodarytu teisinga nuomone. Busiu atsargesnis, kad kuo maziau tokiu butu mano gyvenime, tiek fiziskame, tiek virtualiame. Sekmes tau gero savaitgalio.

Būtent, nesąžininga, kai apsimetinėjai, jog esi Mindaugas, Rimulis. Juk tu esi didysis parodijavimo meistras, pradininkas :D Tiek dvigubų standartų čia... Iš vis kokiais dar Anglijos menedžeriais? Jei tu jais buvai, tai nereiškia, jog aš tą patį kartojau. Man keista, kai du spec. parengimo mokyklos verti žmonės, malę tokį šūdą per visą savo žaidime istoriją, yra kažko nepatenkinti, kad juos vieną kartą kažkas parodijavo, patrolino. Kas jūs tokie? Pasaulio bambos, neliečiamieji? Esat tokie patys kaip ir mes, tikriausiai pagal jūs - žemės kirminai. Tame ir esmė, jog aš niekados nebūsiu impero, Wazoo ar kuo nors kitu, nes jie geba perteikti savo mintis ir nuomonę be jokių įžeidinėjimų ir be jokio pykčio kurstymo. Aš jau šitą kartojau, bet kai kuriems nedaeina ten, kur reikia, arba tiesiog pas juos nėra tokios vietos, kurį priimtų siunčiamą informaciją.

This Post:
00
287199.166 in reply to 287199.163
Date: 6/23/2017 10:15:33 AM
Overall Posts Rated:
9393
Dar negana? Visiems savaitės baną forume uždėčiau nes atrodot kaip visiški debilai dabar, savo nesąmonėm vimdot temą, gal tikrai gana?

Tinka, tik bijau, kad MJO netektų gyvenimo prasmės. Jam tai vienintelė terpė uždengti savo kompleksus.

Advertisement