Powiem Ci, że jak czytam twoje posty na temat Legii to się dziwię, że oni jeszcze Ligi Mistrzów nie wygrali.... Kuźwa przecież to są takie debeściaki że ho ho ;) Jak ten Messi może nie próbować dostać się do takiego klubu...;)
Na poważnie - nie jestem kibicem żadnej z drużyn....z racji zamieszkania lekkie fory ma u mnie Lechia....ale sam wiem, że to cieniasy będące jednym z kandydatów do spadku....
Nie da się ukryć, że Legia w lidze polskiej jest chyba aktualnie najsilniejsza....tyle, że polska liga jest koło 20 miejsca w Europie...czyli innymi słowy - cienka jak barszcz. Szczególnie dobitnie pokazują to mecze naszych drużyn w europejskich pucharach.... To co pokazuje większość naszych drużyn po prostu wstyd oglądać.... Nie "grzebiąc" w dalszej historii wspomnę tylko o kompromitacji Piasta ze świetną ekipą z Azerbejdżanu....super meczu Legii z amatorami z Walii czy "wspaniały" występ Lecha w Wilnie.....o bucu trenerze kucyku...sory - Rumaku....nie wspominając....
Miszcze z Legii, którzy łoją póki co wszystkich na swoim podwórku w Norwegii pokazali na co ich stać. Co prawda wywieźli niezły wynik ale kto oglądał ten z czystym sumieniem może powiedzieć, iż jakby przegrali 5-0 to nie mieliby co narzekać.... Bez ambicji, bez walki....Lech w Wilnie to już totalne dno....
Jedynie Śląsk pokazał charakter. Nawet jak w Belgii przegrają i odpadną to po meczu we Wrocławiu zasługują na szacun.
Legia póki co musi przejść Molde ( co według mnie nie jest pewne ) a później jak co roku....zadowolić się LE.