6η αγωνιστική
Βόλος - Άρμυ ?
τείνει να εξελιχθεί σε αιώνιο ντέρμπυ για τους μπλε!οι γηπεδούχοι έχουν σαφώς τον πρώτο λόγο.έχουν έδρα,μάλλον έχουν καλύτερο ηθικό,πέρσι βγήκαν νκητές σε αυτή την κόντρα....από σεβασμό όμως απέναντι στον Βόλο και τον μάνατζερ του θα αποφύγω να κάνω πρόβλεψη.
Πάπας - Αγόρ 2
όταν ο Πάπας λέει ότι είναι χαμένο αυτό το ματς από τώρα,εγώ τι να πω?περιμένω να δω πότε κάποιος θα τους παίξει στα ίσια επιτέλους!
Γκολντ Σταρς - Στέλιος *
γενικά φέτος δεν το έχω χαρεί.κάνω λάθη,μεταγγραφικά 100% αποτυχημένος,άτυχος κάποια στιγμή κτλ.μόνη νίκη μου απέναντι στον Σπάρτακο,αλλά με στυλ.μονόδρομος η νίκη απέναντι στην ομάδα των 2 διεθνών της εθνικής νέων.από την άλλη τα αστέρια λογικά θα χτυπήσουν συγκεκριμένα παιχνίδια λογικά.θα δούμε λοιπόν...
Γιάννης - Κόφτες 1
γνώστης του παιχνιδιού ο Γιάννης ο οποίς άφησε το προηγούμενο παιχνίδι για να πάρει ετούτο.οπότε...
Τζόκερ - Ποντικαός 1
οι γηπεδούχοι μοιάζουν αδύναμοι πολύ.
Ρεντ - Πλαγκ 1
πάει για άνοδο λέω εγώ ο Θοδωρής.πολύ δύσκολο ματς,αλλά βλέπω τους κόκκινους να φεύγουν νικητές έστω και δύσκολα
Πάνος - Καλαμάτα 1
ε δεν νομίζω να άφησε το κύπελλο για να κάθεται να χάνει!η καλαμάτα είναι από τις πιο προβλέψιμες ομάδες και είμαι σίγουρος πως ξέρει πως να το εκμεταλλευτεί ο Πάνος.ωραίο ματς για το τσατ αυτό...
να δω εγώ τι θα κάνω από εδώ και πέρα!έχω μείνει πολύ πίσω,αλλά μου αρέσει να συνεχίζω στο κύπελλο.πάντα έχω το μυαλό μου στις αγ.καταστάσεις,αλλά άμα δεν έχεις σωστό ρόστερ δεν κάνεις τίποτα.από την άλλη εβδομάδα μάλιστα δυσκολεύουν τα πράγματα!με λίγα λόγια πρέπει οπωσδήποτε να αλλάξω παίκτες,αλλά δεν έχω ούτε χρόνο ούτε χρήμα!
θα δούμε.....