Ładna rozpiska ;)
Właściwie w większości się zgadzam tylko myślę że Dudies zajmą 4 miejsce a ja 5 (oby;p). Myślę że Bestpoint nie odda łatwo 5 miejsca a że nie potrafie z nimi wygrywać to może być różnie. T-REX i Goodfellows będa walczyć o 7 miejsce ale myśle że tutaj nie ma co prorokować. Przyznam jednak ze Goodfellows mnie rozczarowali.. przed sezonem widziałem ich w Play-offach.
Królowie znowu w finale ligi pewnie się znajdą a czy awansują to zależy bardziej od CzarnegoWjazdera niż Ma4iego. Bo nic nie ujmujac menadzerowi KoM, jeżeli Wjazderzy kupią 3-4 zawodników za 8-12 mln $ to raczej bedzie piekielnie cięzko im się przeciwstawić. Natomiast Basket Przemyśl i ZBIM Rockets to pozytywne zaskoczenia. Co prawda mają dosyć mocne składy ale nie spodziewałem się tego że prawdopodobnie zajmą miejsca 2-3, lecz raczej 4-5 więc to ich sukces ;)
A o drugiej konferencji ciężko coś mówić. Jest bardzo wyrównana, tam prawie każdy może wygrać z każdym, Myśle że Crazy Penguins pokażą na co ich stać i opuszczą pozycję barażowa.. chociaż z drugiej strony nie wiem kto bym miał spaść na niższą pozycje. Czarni, Grajewo, Iroplock i Hipposi to moi faworyci do Play off.. a tam wszystko może się zdarzyć.