Играчи с поне 60 точки за умения и заплата не по-висока от $80 000, които са ръчно уволнени или освободени от отбори, които са били изоставени (станали бот) отиват на трансферния списък на цена десет пъти тяхната заплата, като максималната възможна цена за всички играчи е $500,000. Ако играч не може да си намери отбор, който да е заинтересован от него на тази цена, то той жално ще се пенсионира. Играчи, които НЕ се считат за топ таланти в тяхната възрастова група просто ще се пенсионират веднага.
Това е извадено от правилата. Порових се малко, защото и на мен не ми беше особено ясно какво точно значи написаното. Прегледах играчи в трансферния списък и установих, че топ таланти се считат само играчи, които са викнати в НО. И след като даденият мениджър ботяса, те ще бъдат пуснати на пазара. Останалите с над 80к заплата ще станат като този младеж, когото изпуснахме.
Затова, един съвет от мен: Оставяй по 1-2 свободни места в ростера, за точно такива случаи, да не похабяваме играчите, че и без това не се славим с много 10-ки
Last edited by nikito at 7/27/2020 2:13:23 PM